Slo dostavljalci

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.374
6.000
113
Za tistega, ki pošilja, je dostava v paketomat tudi praviloma cenejša.
Jaz si večino paketov preusmerim v paketomate, ki jih imam ob poti. Bolje kot da me dostavljalec kliče sredi sestanka ali nekam pokne, da komaj najdem. Pa tudi bolje kot da mi pusti v trafiki, ki še zdaleč ni odprta 24 ur.
Zanimivost, prejšnji teden je zmanjkalo elektrike v naši trgovski coni. Trgovine so bile sicer že zaprte, zasilna razsvetljava jim je svetila, paketomati pa imajo očitno svoje napajanje in je bilo videti, da delujejo. No, od blizu sem videl samo paketomat od pošte. GLS je malo naprej, ampak nisem šel povsem blizu. Domnevam, da imajo neko baterijo za avtonomno delovanje ob izpadu.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.615
1.197
113
toti Maribor
To je zrelo za inšpektorat! Nima kdo preusmerjat pošte brez moje odobritve! Samo kaj, ko se jamra samo na forumih, da bi kdo konkretno iz svoje ga primera prijavil inšpektoratu, pa ne. Če se ne bo nič zgodilo, bo še slabše. Kar se tiče dostave imam najboljše izkušnje z Pošto Slovenije. Dobiš obvestilo in preusmeriš. Če ne, greš na najbližjo tvojo pošto z listkom oz print screenom le tega.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.384
4.896
113
Pošta, GLS, DPD pri meni vsi OK, danes se mi je GLSovec opravičeval po telefonu ker ima "ena zmešana baba" (moja formulacija) na drugem koncu Slovenije mojo telefonsko za kontakt in meni dostavljajo njeno robo z odkupnino; sem ga pomiril, da on ni nič kriv, ampak na pošiljatelju javijo, da jo da na black listo.