Tule sem prečital kaj se pripravlja....In kako bo to spremenilo dostavo preko Madžarske npr.?
Tole je najbolj bedno... ne samo da bodo ocarinili, še storitev ti bodo upalili....Poleg odprave praga razpravljajo tudi o uvedbi poenostavljene manipulativne pristojbine v višini nekaj evrov na paket, ki bi pokrila stroške obdelave teh pošiljk.
Ne zavajaj!!! Paketi se dostavljajo vsak dan!koliko je 23% NA 150$ = 35€ = 185 €
Večji problem bo dostava.
Dostava poošte! ki vemo kaka je. delajo samo 2x na teden.
Če repliciraš meni ti lahko povem, da vedno, saj je to najvažnejši vir prihodkov podjetja.Kako dolgo še?
Mesec nazaj sem pisal, da mi dostavljajo samo še v paketomat in to prelepijo v SLO sortirnem centru z izgovorom, da je tako hitreje pri meni.evo nova politika express One:
Vse pakete strese v lokalni trafiki, sploh ne dostavljajo več.
Dobim samo obvestilo, da me čaka paket tam
Da je toliko balkancev v Avstriji se pozna...evo nova politika express One:
| Express One Slovenia d.o.o. | Slowenien | 100% |
Uršula, a si to ti?Še par mesecev, potem pa ne bodo imeli kaj dostavljati.
Uršula, a si to ti?
Med tem, ko se ukvarjajo z zamaški, slamicami in migranti iso Kitajci najmanj tri korake pred EU.
Če mene vprašaš, bodo najbolj prodajani izdelki prišli v kontejnerju na Mađarsko, pakiran kot en izdelek. Potem pa dalje po starem. Mogoče kaka specifika, ki res pripotuje direkt od kitajca, ta bo pa imela carino.Še par mesecev, potem pa ne bodo imeli kaj dostavljati.
Povsem možno, ali pa bodo imeli skladišča v EU. Ne vem pa če za isto ceno.Če mene vprašaš, bodo najbolj prodajani izdelki prišli v kontejnerju na Mađarsko, pakiran kot en izdelek. Potem pa dalje po starem. Mogoče kaka specifika, ki res pripotuje direkt od kitajca, ta bo pa imela carino.
Če se kontejner carini po normalni stopnji potem nebo take sile, če kupiš izdelek ki je cenejši od cifre, kjer je carina 3 eur in več.Povsem možno, ali pa bodo imeli skladišča v EU. Ne vem pa če za isto ceno.
Itak ne bo za isto ceno.Povsem možno, ali pa bodo imeli skladišča v EU. Ne vem pa če za isto ceno.