Tu se motiš.JakeTheSnake meni je najbolj zanimivo da sem še 2 dni nazaj gledal posnetke kjer sta bila 2 napadalca.....
Tistega ko gre najprej en v beli maskirni uniformi mimo človeka.....človek se povzpne na okensko polico....potem pa pride mimo drugi v maskirni uniformi in ga ustreli....
Se ti zdi?Ti si resno bolan.
Vsak naj sam pri sebi razmisli, kakšne ima želje za prihodnost (svojega doma, države....). Že tukaj na tabli je nekaj ljudi, ki si želijo "obogatitev" s strani lenih nekoristnih prišlekov, imagine/understand that if you can...
A je bil Avstrijec? Ne ni bil bil je državljan, nikoli pa ne bo Avstrijec. No, danes ne več . Bistveno je da vam ne kapne, da ko pride do tistega 7% tujerodnega prirasta, da je konec lepega življenja.sej tocno to pocnejo migranti. mislim, da so dobro razmislili pred so sli od doma. verjetno imamo vsi svoje zelje po lepi prihodnosti.
sicer pa ne vem zakaj se omenja migrante, saj napadalec ni bil migrant.
Mili in prijazni so dokler te rabijo in ti morajo biti podložni.Tudi jaz....2 vehabiji...najbolj mili in prijazni osebi...
....hrbta jima pa vseeno ne bi obrnil/nastavil
A je bil Avstrijec? Ne ni bil bil je državljan, nikoli pa ne bo Avstrijec. No, danes ne več . Bistveno je da vam ne kapne, da ko pride do tistega 7% tujerodnega prirasta, da je konec lepega življenja.
Pa povsod so problemi le z islamom in temnimi pa lahko pišete kar hočete in si zatiskate oči.
Pojdite enkrat v njihova geta.
Pa obstaja kje tak geto? Bi lahko kot tak obstal?rojen je bil v avstriji. torej ni migrant. samo o tem sem govoril.
ce bi pa ti rad zivel v getu z le belimi in kristjani se pa preseli v ustrezen geto, ce kje obstaja. ti mas probleme s tem, ne jaz.
Zakaj se ne preseliš v kak katoliški geto na Poljskem, kje velja NE kontracepciji, NE spolni vzgoji, NE splavom? Ali si boš zavozlal lulčka ali pa hitro pobegnil.A je bil Avstrijec? Ne ni bil bil je državljan, nikoli pa ne bo Avstrijec. No, danes ne več . Bistveno je da vam ne kapne, da ko pride do tistega 7% tujerodnega prirasta, da je konec lepega življenja.
Pa povsod so problemi le z islamom in temnimi pa lahko pišete kar hočete in si zatiskate oči.
Pojdite enkrat v njihova geta.