Napadi na Dunaju

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
JakeTheSnake meni je najbolj zanimivo da sem še 2 dni nazaj gledal posnetke kjer sta bila 2 napadalca.....

Tistega ko gre najprej en v beli maskirni uniformi mimo človeka.....človek se povzpne na okensko polico....potem pa pride mimo drugi v maskirni uniformi in ga ustreli....
Tu se motiš.
Tisti prvi je bila ena ženska v belem plašču, ki je mislila it naprej (na posnetku v levo), oklevala, pa se je potem premislila in šla nazaj. Potem pa pride mimo drugi in ustreli, nato se isti vrne in ustreli še enkrat.

B81

22. jul 2007
37.010
10.539
113
Ti si resno bolan.
Se ti zdi?
Vecina jih je seveda prijaznih, kaj pa zdaj mi vemo, kako bi bilo ob "pravem" vzgledu podobnih specih tigrov (na zunaj dobricina, v sebi pa krvolocni psihopat)?
Sem imel izkusnjo z enim, ki nekaj pomeni pri nas in iz prve roke povem, da tu se ne vprasa ali prosi, tu se zahteva!
Ne gremo mi skupaj, pa ce se tako trudite ali mislite drugace.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
Tudi jaz....2 vehabiji...najbolj mili in prijazni osebi...

....hrbta jima pa vseeno ne bi obrnil/nastavil

• Všeč mi je
Reactions: 8888

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Vsak naj sam pri sebi razmisli, kakšne ima želje za prihodnost (svojega doma, države....). Že tukaj na tabli je nekaj ljudi, ki si želijo "obogatitev" s strani lenih nekoristnih prišlekov, imagine/understand that if you can...

sej tocno to pocnejo migranti. mislim, da so dobro razmislili pred so sli od doma. verjetno imamo vsi svoje zelje po lepi prihodnosti.

sicer pa ne vem zakaj se omenja migrante, saj napadalec ni bil migrant.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
sej tocno to pocnejo migranti. mislim, da so dobro razmislili pred so sli od doma. verjetno imamo vsi svoje zelje po lepi prihodnosti.

sicer pa ne vem zakaj se omenja migrante, saj napadalec ni bil migrant.
A je bil Avstrijec? Ne ni bil bil je državljan, nikoli pa ne bo Avstrijec. No, danes ne več :evil: . Bistveno je da vam ne kapne, da ko pride do tistega 7% tujerodnega prirasta, da je konec lepega življenja.
Pa povsod so problemi le z islamom in temnimi pa lahko pišete kar hočete in si zatiskate oči.
Pojdite enkrat v njihova geta.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
A je bil Avstrijec? Ne ni bil bil je državljan, nikoli pa ne bo Avstrijec. No, danes ne več :evil: . Bistveno je da vam ne kapne, da ko pride do tistega 7% tujerodnega prirasta, da je konec lepega življenja.
Pa povsod so problemi le z islamom in temnimi pa lahko pišete kar hočete in si zatiskate oči.

rojen je bil v avstriji. torej ni migrant. samo o tem sem govoril.

ce bi pa ti rad zivel v getu z le belimi in kristjani se pa preseli v ustrezen geto, ce kje obstaja. ti mas probleme s tem, ne jaz.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.031
3.732
113
Če se bodo v tak geto zapirali in ne sprejemali drugačnih je tak geto najmanj fašističen.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kancler Sebastian Kurz in notranji minister Karl Neammer sta odlikovala dva policista ki ubila muslimana na Dunaju.
EmKfcbrXgAEP1wx.jpg

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zakaj se ne preseliš v kak katoliški geto na Poljskem, kje velja NE kontracepciji, NE spolni vzgoji, NE splavom? Ali si boš zavozlal lulčka ali pa hitro pobegnil. :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: jonny77