JakeTheSnake meni je najbolj zanimivo da sem še 2 dni nazaj gledal posnetke kjer sta bila 2 napadalca.....Pravkar pri našem perutnirarskem mediju;
- bil je samo en napadalec ( a ni bilo včeraj rečeno, da so se napadi zgodili istočasno na šestih lokacijah ? Kaj to je bil kak "Flash" terorist ?! )
- napad je trajal devet minut... ( še vedno...Flash ?? )
- policija je pregledala 20.000 posnetkov prič... ( v 24 urah so pregledali toliko posnetkov ?? Je to bil " napad " na kakšni TV sceni v kakšni športni dvorani in so kasneje zunaj čakali vse občinstvo in jim zaplenili telefone / kamere, itd...? Wienner Stadthalle v hali C gre ravno toliko " občinstva" )
- še enkrat vprašam.... Flash ?? Ali Horatio Cane iz CSI; Miami.....
Samo vprašam
Kako naj se sicer ubranijo pred zatiralskim sistemom?"Tru det" ampak roko na srce - tudi ostali izkoriščevalci sistema - pardon, ostali "zatirani in neupravičeno zaničevani" imajo izjemno dobro naštudirane svoje pravice
...in sirijecJe pa nekaj ironije v tem strelskem pohodu ... Npr. tip je med drugim zadel tudi Severnega Makedonca (sonarodnjaka) in Afganistanca. Policistom pa sta pomagala dva Turka.
Res zemo? Če je bil Slovan (torej makedonske narodnosti), potem za šiptarja niti pod razno ni zemo, temveč precej večji sovražnik kot so pravi Avstrijci.Natakarica je bila 24 letna nemška študenta, eden od moških pa 21 letni Avstrijec po rodu iz Makedonije. Zemo praktično.
Ker se je asimiliral in želel študirati medicino za naše medije ni zanimiv.
Daj ne delaj prepira, no...Ne vem no. Meni ni jasno to zaničevanje narodov južno od Kolpe. Kaj ste potem vi?
Južno od meje severno od Kolpe.Ne vem no. Meni ni jasno to zaničevanje narodov južno od Kolpe. Kaj ste potem vi?
Ni bil slovanskega porekla, vendar glede integracije na popolnoma drugem koncu lestvice, kot napadalec.Res zemo? Če je bil Slovan (torej makedonske narodnosti), potem za šiptarja niti pod razno ni zemo, temveč precej večji sovražnik kot so pravi Avstrijci.
Tudi v Lj hodi na medicinsko fakulteto nekaj Makedoncev in stanujejo v Oražnu. Pravih Makedoncev.
Tudi napadalčevi sosedje se le-tega tako spominjajo - celo na dan napada je sosedi pomagal nesti ajnkauf domov.Ni bil slovanskega porekla, vendar glede integracije na popolnoma drugem koncu lestvice, kot napadalec.
Odslužil vojaški rok, (šokirani) sošolci in sošolke iz srednje šole se ga spominjajo kot prijaznega in priljubljenega, želel nadaljevati šolanje v smeri medicine.
Mislim, da je bil on na tistem videu, ki je bil kasneje odstranjen in ki prikazuje istega napadalca, ki je vrne ter ga potem s pištolo...