Fajonke ne prenašam, tko da tvoja teorija ne drži. Sovražim pa verski fanatizem. To je tudi gnalo napadalce na dunaju.Ti si en mečken fajoniziran se mi zdi.
Fajonke ne prenašam, tko da tvoja teorija ne drži. Sovražim pa verski fanatizem. To je tudi gnalo napadalce na dunaju.Ti si en mečken fajoniziran se mi zdi.
Obstajajo še kakšni drugi muslimani / islam ?Predvsem je bil muslimanski ekstremist.
Toliko je bil Jugoslovan, kot si ti Austroogrčan.
Ne, ne sovražim Islama, kot ne sovražim krščanstva. Obe veri sta na svetu povzročili ogromno gorja in ga še, oziroma so ga fanatiki obeh ver. Torej sovražim verski fanatizem. Sam tebi je to zelo, zelo težko razumet, verjamem.Kljukec kalbo
Potem sovražiš islam? Veš da je UFC prvak iz Dagestana prav tako napadel Francoze? Vsi so isti, kar poglej koliko je v zadnjih letih pri nas pokrith žensk in koliko bradatih moških
Poveš da ni nič narobe....šlampast je pa vseen...8888 Mimogrede, kaj boš naredil, če ti hči pripelje muslimana v hišo, al pa sin zeta? Kaj boš naredil? Multikulti, sej veš....
Bo ti odgovoril čez 3 dni ko bo s5 lahko pisal sem not...Ne tebe, 8888 fanatika to sprašujem.
Ne tebe, 8888 fanatika to sprašujem.
človeka se sodi po tem kakšen avto uvozi
dejansko 99% ljudi smrkavca še ob primerni uri ne zna spat spravit, zdej pa ti tuhtaš kako boš odrasle ljudi odvadil stvari ki te motijo?
no ne boš jih
8888 Mimogrede, kaj boš naredil, če ti hči pripelje muslimana v hišo, al pa sin zeta? Kaj boš naredil? Multikulti, sej veš....
brezskrbi da vem, men se bl zdi, da ti ne veš, kaj je wiener
Tanja Fajon izreka sožalje druzini ''fake'' samomorilca...
Glede na politiko SDja, jo ne zanimajo preveč... Sarkazem drugače, pa ne daleč od resniceKaj pa družinam umorjenih s strani tega šiptarja?