Napad psa!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja, jest sm mislu v smislu ograje...

ti verjetno kaj drugega...?

Nič mislil, le predstavljal sem si kako 30 cm količek in špagica (tak si predstavljam iz tvojih pomanjševalnic) preprečita neotesancem da stopijo na tvoje dvorišče
smile-1.gif
prav ograja pa že kaj pomaga.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.859
-386
113
ja če jim pa to ne da vedit, da naj tam ne spuščajo svojega psa, jim je pa itak treba mal bl konkretno povedat, kaj si mislu s špagco in količki!!!
jezen.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
ma dej!!! Kolikor te razumem živiš nekje na eni vasi, kjer je narava 2 koraka od hiše, in ti zdej men praviš, da izkoriščajo priliko, da pelje psa h teb se usrat, al kaj??? k da maš ti edini 5 kvadratov travnika in vrta, vse ostalo je pa asfalt.... Čedalje bolj se mi zdi, da nabijaš.
Nevem kaj zdaj teb ni jasno in tud ne vem, če sem ti dolžen razlagat kje in kako živim, ampak naj ti bo okvirna razlaga.
Živim na koncu vasi in od moje hiše in moje domačije se začnejo polja, travniki in gozd. Večine tega je v moji lasti. In ker večina ščenetarjev svoje cucke privleče ali z avtom pripelje iz notranjosti naselja in celo iz drugih naselij, je jasno, da se bo pes takoj ko ga bo lastnik zvlekel iz svojega avta, usral in poscal. Pes najraje to naredi takoj, ko stopi iz avta še posebno pa to rad naredi zato, ker zavoha drek in scavnico drugih psov predhodnikov. A sem jaz dolžan samo tiho bit in plačevat davke svoje zemlje in to zato da bodo ščenetarji, ki nimajo svoje pse kje imet, potem na mojo lastnino vlačili svoje cucke scat in srat?

rajhenburger

Pripravnik
4. jan 2008
95
0
6
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj pa bi bilo žal, če žival napade človeka in bi jo ustrelili. Jaz bi rekel hvala bogu.

Jaz bi tudi bil vesel, ampak cucek ni hotel biti na miru, pa še marico sta parkirala poleg hiše, tako da ni bilo nekega manevrskega prostora. Bi vsaj brez skrbi hodil okoli bajte. Je pa zaenkrat vse mirno. A kdo ve pod katerim členom je v KZ napisano koliko je zagrožena kazen za tole in kakšne so lahko sankcije?

rajhenburger

Pripravnik
4. jan 2008
95
0
6
Hvala! Saj spanje me že resnično muči in se zbujam sredi noči. Prej se nisem. A mi lahko prosim točno poveš pod kaj naj poguglam?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Jaz sem tudi že doživel, da pripelje nekdo cucka po ulici mimo mojega vrta in pes lepo poščije steber ob vhodu, gre malo naprej, mi poščije kolo od avta, lastnik pa samo čaka in gleda. Potem mu rečem, če se mu lahko zdaj jaz pridem poscat njemu v dnevno sobo in samo debilno gleda. Kaj naj s takim? A je sploh možnost, da cuckofuk razume v čem je štos?

Kaj je že tisto za en film ko se gre tip poscat (al posrat) na sosedovo trato, ker njihov pes skoz hod na njegovo to počet?
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.859
-386
113
nič se ne javi žrtev tega napada... Kako kaj potekajo zadeve, rajhenburger?

rajhenburger

Pripravnik
4. jan 2008
95
0
6
Saj sem se oglasil malo višje. Sosedi ne kličejo več, jaz pa čakam na klic iz antirabične ambulante. Modrice rumenijo, boli še na dotik. Še kaj? Brskam po KZ pa ne najdem nič o psih oz. živalih.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.961
113
Citat:
Uporabnik rajhenburger pravi:
Saj sem se oglasil malo višje. Sosedi ne kličejo več, jaz pa čakam na klic iz antirabične ambulante. Modrice rumenijo, boli še na dotik. Še kaj? Brskam po KZ pa ne najdem nič o psih oz. živalih.

Kaj, če bi na hitro kontktiral kakšnega odvetnika za odškodnine? Pa data profit na 30/70 pa bo kul.

rajhenburger

Pripravnik
4. jan 2008
95
0
6
Včeraj sem dobil vabilo na zaslišanje na Veterinarski upravi. Sem pa na hitro srečal veterinarja ki gre še jutri opazovat psa. Pa še vedno ne vem katere pasme je.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Če ne oni ga pa ti spravi na oni svet. Pred kako uro je 2 leti starega nečaka napadel naš pes, podrl na tla in stisnil za glavo, na srečo ni bil pravi ugriz. Pesa sem nahrulo in mu spustil tako brco da me še zdaj noga boli. Foter nasprotuje, jaz pa pravim da je kosmatinca treba spravit na oni svet, ma nima veze kak. 5 let ni naredil nikomur nič oz. nasploh je bil zelo krotek, zdaj pa to .... in ne, mali ga ni vlačil za uhe ali rep, pravzaprav ga sploh ni pobožal
crazy1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Aja, pa verjetno je šlo za igro.
smirk-1.gif

Raje si ne nabavljajte psa, če ne razumete pasje govorice.
stupid-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Mali se ga ni pipno, pes je ležal pri mojih nogah, mirno vstal in šel par metrov do malega in ga podrl.

Psa sem pa brcnil da je spustil malega. Lahko je moj pes kolikor hoče ampak ko ugrizne človeka ga more samo "tačrna" čakat še.

Pes je bil vedno miren (premiren vidim) in se mu je zdaj po skoraj 5 letih letih strgalo.

Klošarčina, kidaj.

shift

Guru
20. jul 2007
9.875
2.267
113
za šankom
kaj je tamalga ugriznil al podrl.če ga je ugriznil potem samo šetnja,če ga je podrl je bilo pač v afektu igre