Napad psa!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Pa jest tud še nisem videl, da bi se kakšen pes posral na solato, paradajz, korenje,
Ker verjetno živiš v mestu al pa imaš tisti mali vrtiček ograjen. Jaz imam stalno probleme s temi ščenetarji, ki svojga psa peljejo na sprehod na mojo njivo, da se tam znorijo. Vsak tak pes se še obvezno poserje in poščije, pol za njim pa itak vsak, ker hoče zacahnat svoje ozemlje. Lastniki psov takrat nekam drugam gledajo, kao ptičke, ki letajo in se delajo, da ne vidijo kaj njihov pes počne. Opozorilno tablo, so mi pa itak že drugi dan spulili n vrgli v grmovje. Tud na trato pred hišo ščenetarji vodijo svoje pse na sekret. Ko pa jaz potem z kosilnico na laks svojo trato kosim, pa tisti pasji dreki frčijo po men. Čšenetarji so najbolj nesramna skupina ljudi.
In še tista o srnah, ki bojda tud serjejo po njivi.... Res je, ampak srna nima lastnika, ki bi skrbel zanjo. Pes pa lastnika ima in ta lastnik mora za tega psa skrbet.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
To je brezveze. Bi pa kupil tisto elektronsko zadevo, ki se zapiči v zemljo in bojda odganja pse. To bi zapičil v solato. A poznaš kaj to? Kje se to dobi? Kako tista zadeva zgleda? Bojda je precej drago?

rajhenburger

Pripravnik
4. jan 2008
95
0
6
Citat:
Uporabnik Maiden pravi:
Pa tisti katerega tožiš mora ta denar tudi imeti.

Plačo ima, ampak ne vem za kako dolgo ker je kradel les s službenim tovornjakom. Sem pa včeraj dobil pošto iz antirabične ambulante in so mi danes rekli, da če ne bo sam pripeljal psa da ga bo pod prisilo inšpektor, tako da upam da mi ne bo treba hodit na cepljenje proti steklini. Če so psa sploh cepili.

rajhenburger

Pripravnik
4. jan 2008
95
0
6
Razni_dobavitelji_Elektronski_odganjalec_psov,_mack,_glodalcev,_kun.jpg

66€. Če je učinkovito pa ne bi vedel. Kaj bo pa tvoj pes porekel na to?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Če bi bil njegov pes kaj vreden bi vsiljivce pregnal s solate, preden bi se utegnili usrati sredi vrtička.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.863
-384
113
ja, a pa je ta pes zdej pri njih doma privezan, al kako? Sej če se je lastnica zgovarjala da ni njihov, pol ga verjetno itak ni več pri bajti...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.863
-384
113
mah ja! le ker lastnik ima željo, da se mu pes zleta na njivi, da je pol ves usran od blata. Pelje se ga na travnik, ne pa na njivo! Ne verjamem ti, da se zletajo na njivi. Edin pozim mogoče k ni nič gor, razen snega, al pa zmrznjena zemlja.

Če ti jih pa spuščajo na trato pred hišo, si pa ti lesen, da se ne znaš zmenit z lastnikom! Greš lepo do njega in mu obrazložiš zadevo, kot človek človeku, pa je! Kaj pa če ti jih zanalašč? Zihr si se kdaj kregal z njimi, pa to? Pa tud ne verjamem, da so ti vrgl tablo v grmovje! Prej so bli kakšni mulci, ko so hotl mal ponagajat...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Če ti jih pa spuščajo na trato pred hišo, si pa ti lesen, da se ne znaš zmenit z lastnikom!
Kakopak, jaz sem lesen, ker sem na šihtu ali v vinogradu med tem, ko ščenetar pripelje na mojo trato pred hišni prag svojga psa srat. Kadar ščenetar mene vidi bo že potegnu svojga cucka, da se ne bo glih pred mano usral. Čeprav se je tud to dogajalo. Ampak tistga sem že urihtal. ž
In vsak katerga bom vprašal, če se je slučajno njegov pes pred mojo hišo usral, bo verjetno priznal, češ, ja naš pes je bil....
Lepo te prosm...

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.863
-384
113
jah če ga pa ne vidiš, pa ne veš, kaj pa če je potepuški pes? Ker men je kr mal čudno, jest tud svojemu ne bi pustu, da bi pred kakšno bajto na zelenici sral, pa pomoje noben ne bi pustil.

Edin če ti to zanalšč delajo?

dej za foro pa količkov okol postav, pa eno špagco napel, pa boš vidu, če bojo se naprej psi/lastniki tam hodili...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ampak tile sprehajalci oz. njihovi psi znajo biti res problem.

Moja hiša je prva v ulici in poleg je velik travnik pa cucki serjejo in ščijejo že po moji parceli.
10.gif

Zastrupljat jih sicer ne mislim bom moral pa v kratkem nekaj pogruntat.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ah, bod pameten bod. Ne bit naiven.
Saj sem reku, če ščenetar mene al pa koga od domačih vidi pred hišo bo svojga psa takrat že povleku za špago, da se ne bo pes takrat glih pred mano usral. Saj jih vidim vsak dan kako jih vlačijo okol moje hiše, trate, vrta , njive itd...To je pokvarjena in nesramna banda, ki izkorišča priliko, ko mene ni doma, pol se pa drug na druzga zgovarjajo....

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Jaz sem tudi že doživel, da pripelje nekdo cucka po ulici mimo mojega vrta in pes lepo poščije steber ob vhodu, gre malo naprej, mi poščije kolo od avta, lastnik pa samo čaka in gleda. Potem mu rečem, če se mu lahko zdaj jaz pridem poscat njemu v dnevno sobo in samo debilno gleda. Kaj naj s takim? A je sploh možnost, da cuckofuk razume v čem je štos?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.863
-384
113
ma dej!!! Kolikor te razumem živiš nekje na eni vasi, kjer je narava 2 koraka od hiše, in ti zdej men praviš, da izkoriščajo priliko, da pelje psa h teb se usrat, al kaj??? k da maš ti edini 5 kvadratov travnika in vrta, vse ostalo je pa asfalt.... Čedalje bolj se mi zdi, da nabijaš.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.962
113
Najhujše je to, da psi so živali, in so pač zaradi narave okrajšani za določen del možganske aktivnosti.

Ampak zakaj so za enak del možganske aktivnosti prikrajšani tudi njihovi lastniki, pa ne vem. Mislim, da bi se moral rek "kakšen gospodar, takšen pes", spremeniti v "kakšen pes, takšen gospodar".

tony

Guru
23. jul 2007
9.649
1.479
113
ksz...

Nekje na sredi teme sem nehal brati, bi pa avtorju teme napisal tole: če policaji ustrelijo psa (in druge ni, če žival napade človeka, žal), in ti bo sosed kaj težil, mirno povej, da ne veš nič o njegovem psu, pač pa da so ustrelili tistega, ki mu je bil samo podoben in se je itak ves čas klatil po okolici
priden.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.962
113
Zakaj pa bi bilo žal, če žival napade človeka in bi jo ustrelili. Jaz bi rekel hvala bogu.