Napad psa!

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Drugače pa en dober PAVA ali OC solzilec (osnova popra) za obrambo.Ko ga boš zadel se bo pes začel kotalit po glavi in ga po potrebi samo še parx tresneš da pogine.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.863
-383
113
jah jest sem pač en tistih, k verjamem, da je pes podoben lastniku, kakor ga lastnik vzgaja.... In ker sem jest daleč od nasilneža, mislim da moj pes ne more biti kej dost drugačen!

rajhenburger

Pripravnik
4. jan 2008
95
0
6
Vidijo se sledi več zob, ne samo enega. Ta en je edini bolj globok da je prišel do krvi. Glej, nekak mi je uspevalo se izogibat ugrizom. Nekako sem roko, na katero je ciljal dvignil dovolj visoko da mu je uspelo zagrabit samo tkanino-delavsko jakno. A bi mi moral odtrgat kos mesa da bi mi verjel? Ne vem, meni renčeče lajajoč cucek, ki se zaganja vame ne izgleda da bi se hotel igrat. Pa v bistvu tele ranice niti niso moteče če ne bi bile povzročene s strani psa. Sem preživel že kar konkretno rano, narejeno z motorno žago pa sem edini ostal priseben da sem povedal kaj morajo naredit, okol mene toliko da niso padli v nezavest ko mi je iz roke špricala kri.

rajhenburger

Pripravnik
4. jan 2008
95
0
6
Kaj pa navaden solzilec? Da ga ne bi samo razdražil.Pa kje sploh nabavit, ker kolikor vem je pri nas prepovedan.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.863
-383
113
sej se ne gre za to, da bi moralizirali! sej tak pes more it, itak! Sam kako gre, je pa stvar države in zakona!

Začne se pri napadalnih psih, končalo se bo pa tko, da bo kr vsak pobijal pse, že sam zarad tega, če mu ne bo všeč...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
končalo se bo pa tko, da bo kr vsak pobijal pse, že sam zarad tega, če mu ne bo všeč...
To sploh ne bi blo slabo.Vsak ščenetar mora imet psa zase, pod kontrolo in tako, da s tem ščenetom ne nadleguje drugih ljudi in njihovega premoženja.
Noben ščenetar ne bo imel problemov, če bo za svojga psa skrbel in ga imel samo zase.

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Res je tako. Če ga spustiš med ljudi pa pes odgovarja sam zase. Naj se sliši še tako smešno.

Se ne sliši smešno ... sliši se neumno. Ti imaš prav toliko pravice poškodovati mojega psa kot imam jaz pravice poštkodovati tvojo hišo, avto, ... . Oziroma še manj, saj obstoja tudi zakon proti mučenju živali.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ugibam...
Vsaka posebej pa ni posebej dolgotrajna?
Kar nekaj ščenetarjjev, ki so prej puščali svojga psa, da je sral po mojem vrtičku, solati, trati itd... sem nauču reda. Res pa je, da se ponavljajo spet novi. Bodo že prišli na vrsto. Ščenetarstvo je postalo zelo moderno in popularno. Ampak ščenetarji so po večini nesramni ljudje in jih je treba malo reda naučit.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Ugibam...
Vsaka posebej pa ni posebej dolgotrajna?
Kar nekaj ščenetarjjev, ki so prej puščali svojga psa, da je sral po mojem vrtičku, solati, trati itd... sem nauču reda. Res pa je, da se ponavljajo spet novi. Bodo že prišli na vrsto. Ščenetarstvo je postalo zelo moderno in popularno. Ampak ščenetarji so po večini nesramni ljudje in jih je treba malo reda naučit.

Že zaradi tvojega žaljivega izrazoslovja bi te vsak pameten moderator dal na hladno. Tu takih očino ni dosti. Ko pa dodaš zraven grožnje in pozivanje k nelegalnim dejanjem pa mi res ni jasno, kaj moderatorji na Alterju sploh počnejo.

Kar se pa tebe tiče je pa tako ali tako škoda besed.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Čakaj, jaz govorim o samoobrambi. Obramba pred napadom. Te moja hiša ogroža, moj avto skoči nate ko si na vrtu? Ko te bo moj avto sam od sebe želel povozit ga pa kr zbrcaj, do takrat pa ne pametuj. Mučenje živali, bemti boga, najprej pes potem človek a ste znorel??!

Glede na to, da stardec govori o zastrupljanju psov, ker baje hodijo po njegovi travi in ti to podpiraš smatram, da ne govoriš o samoobrambi. Malo preveri poglede posameznika preden ga podpiraš in se zdaj ne vleci ven in ne piši bedarij.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Žaljivi so ščenetarji, ker si vsesorte dovolijo. Kdor ima psa zase, z psom ne nadleguje drugih itd... ni ščenetar. Če si užaljen, pač spadaš v prvo kategorijo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če jaz branim svojo posest in svoj vrt pred ščenetarji, je to samoobrabma.
A zastrupljanje žuželk, mrčesa, miši in druge golazni je tud nelegalno dejanje?

Pa res govori o zastrupljanju.
rolleyes-1.gif

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
To sploh ne bi blo slabo.Vsak ščenetar mora imet psa zase, pod kontrolo in tako, da s tem ščenetom ne nadleguje drugih ljudi in njihovega premoženja.
Noben ščenetar ne bo imel problemov, če bo za svojga psa skrbel in ga imel samo zase.

Jaz repliciram na post ne na osebo. Sej vemo kakšne metode stardec uporablja, se ne strinjam z njimi. Jaz sem pa govoril o nečem povsem drugem - kar se nanaša na topic.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Izredno inteligentno.

Potem ti v vsakdanjem pogovoru vsako poved tvoriš le na osnovi predhodne povedi sogovornikov, vso ostalo vsebino pa odmisliš?