To sploh ne bi blo slabo.Vsak ščenetar mora imet psa zase, pod kontrolo in tako, da s tem ščenetom ne nadleguje drugih ljudi in njihovega premoženja.Citat:
končalo se bo pa tko, da bo kr vsak pobijal pse, že sam zarad tega, če mu ne bo všeč...
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Res je tako. Če ga spustiš med ljudi pa pes odgovarja sam zase. Naj se sliši še tako smešno.
Ugibam...Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ščenetarje samo takšen ukrep izuči. Mam dost izkušenj z njimi.
Kar nekaj ščenetarjjev, ki so prej puščali svojga psa, da je sral po mojem vrtičku, solati, trati itd... sem nauču reda. Res pa je, da se ponavljajo spet novi. Bodo že prišli na vrsto. Ščenetarstvo je postalo zelo moderno in popularno. Ampak ščenetarji so po večini nesramni ljudje in jih je treba malo reda naučit.Citat:
Ugibam...
Vsaka posebej pa ni posebej dolgotrajna?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kar nekaj ščenetarjjev, ki so prej puščali svojga psa, da je sral po mojem vrtičku, solati, trati itd... sem nauču reda. Res pa je, da se ponavljajo spet novi. Bodo že prišli na vrsto. Ščenetarstvo je postalo zelo moderno in popularno. Ampak ščenetarji so po večini nesramni ljudje in jih je treba malo reda naučit.Citat:
Ugibam...
Vsaka posebej pa ni posebej dolgotrajna?
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Čakaj, jaz govorim o samoobrambi. Obramba pred napadom. Te moja hiša ogroža, moj avto skoči nate ko si na vrtu? Ko te bo moj avto sam od sebe želel povozit ga pa kr zbrcaj, do takrat pa ne pametuj. Mučenje živali, bemti boga, najprej pes potem človek a ste znorel??!
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
To sploh ne bi blo slabo.Vsak ščenetar mora imet psa zase, pod kontrolo in tako, da s tem ščenetom ne nadleguje drugih ljudi in njihovega premoženja.
Noben ščenetar ne bo imel problemov, če bo za svojga psa skrbel in ga imel samo zase.