Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Cela debata teče samo o tem, kam denar dat ležat in upat, da bo imel mlade...
Zakaj se pa OP ne bi šel biznisa? 40k€ pa že je neki kapitala s katerim lahko kej zalaufaš...
Na kickstarterju je en kup folka, ki iščte take dnarje. Mal pokopiraš ideje, mal dodaš svoje..., kapital imaš, pa zalaufaš biznis))
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Pa vsake 3 leta nov avto, ga ne bo niti bolelo. Pa otrokom vsak vikend 100€ navržeš v roko , da da fajn zafrezajo v night life. V glavnem da se, ded samo nima domišljije
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Potem naloži v neko opuščeno zidanico na krasuče bo veselje jo rihtaš in za kasnejše rodoveprodaš italijanom, če že nebi penzije na izi tam preživel.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Pa vsake 3 leta nov avto, ga ne bo niti bolelo. Pa otrokom vsak vikend 100€ navržeš v roko , da da fajn zafrezajo v night life. V glavnem da se, ded samo nima domišljije
Ded samo časa nima. Ideja o zapravljanju kr tako na počez tudi ne bo šla skozi, ker sem se preveč nadelal za ostanek... Bi pa rad teh privarčevanih +/-30 jurčkov nekam dal, tako kot odpiralec teme. Stanovanje imam, bi mogoče še hišo enkrat, ampak po drugi strani ne vem če se mi še da se z zidarijo hebat. Edino na primorsko bi se pa preselil. Tu pa bi šel v trošenje.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
A ni z delnicami popolnoma enako? Pa recimo skladi?malo drugače zapakirano, poanta in morebitna hrana za stare mačke in posrednike pa isto.
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Ded samo časa nima. Ideja o zapravljanju kr tako na počez tudi ne bo šla skozi, ker sem se preveč nadelal za ostanek... Bi pa rad teh privarčevanih +/-30 jurčkov nekam dal, tako kot odpiralec teme. Stanovanje imam, bi mogoče še hišo enkrat, ampak po drugi strani ne vem če se mi še da se z zidarijo hebat. Edino na primorsko bi se pa preselil. Tu pa bi šel v trošenje.
Pišeš, kot bi jih imel 300.