Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ni logike, ker najprej piše da je lahko za lizing cena nižja zaradi količinskega kupca in pri takšnih velikih kupcih dobavitelj lahko spusti ceno. Potem pa pride en župnik, pa na enkrat dobi pravtako nižjo ceno kot lizing hiša z letno par sto nakupi. To so potem popusti na lepe oči, pa ne klobasat o popustu na količino. In če dobi nek župnik, potem dobi tudi navadni Janez, samo pogajati se mora znati ...
Sicer me Opel nikoli ni zanimal, pri nakupu Hyundaia, Peugeota in Renaulta kar smo imeli priliko novo kupit ni bilo nikoli prek lizinga ugodneje, tudi nobenih popustov ekstra na lizing, le kasko so običajno podarili, kar pa je bilo dražje kot pri lastni zavarovalnici.
Sej ti pravim, pojdi zaradi mene v vsak salon Oplov, pa bos sam sebi dokazal kako neveš kaj govoriš.
Izvoli konfiguracij
Opel Insignia ST Edition 1.6 CDTI 136KM + paket Voznik = MPC 27.110,00€ po ceniku.
Sedaj pa dokaži da nisi samo *butec,ampak dokaži sebi in vsem ostalim kako živijo/živimo v zmoti, saj ti si prepričan da se Janez lahko izpogaja tako ceno na gotovino.
Pričakujem ponudbo za gotovino, na fizično osebo ( ki ni župnik,zdravnik, oseba z invalidnostjo,s.p.,itd...) za vsaj 20.990,00€ ali nižje.hint, če ima oseba že v lasti Opla, potem je cena še dodatno nižja za 1.000,00€ , tako da potem moraš priti kar na 19.990,00€ za gotovino.
Zdej je samo vprašanj ali boš pokazal, ali pa le nakladal v drugo smer.