Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sidex?
Če ja, to so pralni stroji, ki se delajo v Gorenju Srbija in sicer po stari tehnologiji (premestili stroje tja dol). Sicer ni nič narobe z njimi, niso pa seveda varčni in pa dizajn je morda malce zastarel.
Baje naj nebi posušili tako dobro kot sam sušilni stroj, oziroma ni toliko opcij z nastavitvami...
Imaš mogoče izkušnje z enim in drugim?
Namreč resno mi primanjkuje prostora - tudi če dam drugega na drugega, ker imam v tistem kotu že peč, in še bojler bom moral nekam vtaknit...
mi smo se odločili zanj ker enostavno ni prostorske opcije kupiti ločena stroja.
Res je da sušilca skoraj ne uporabljamo...posuši prav tako kot navaden sušilec, le doza (količina) je polovična, ter perilo je bolj zmečkano. Ne uporabljamo pa zato, ker nosimo preko vikenda sušiti perilo k mojim staršem (belo perilo)...če je pa potreba pa posušimo tudi sami.
Na vsak način pa je bolje če kupiš ločena stoja..samo če ne gre pač ne gre.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.