Nakup iPhone-a

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Načeloma bi moglo it, v iTunish samo narediš backup starega telefona in potem, ko priklopiš novega tisti backup samo restoraš in je to to.
Moraš pa imeti označeno tudi sinhronizacijo app-ov, da še ti potem aplikacije naloži, enako kot jih imaš na 3gs.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Vse se ti prenese na nov iphone.Naredi še zadnji backup na 3gs,seveda če nimaš jailbrejka.Nato pa restoraj iphone 4ko na zadnji fw 5.1.1 in po flešanju/restoru, klikneš restore from backup (desi klik na postavko Ime_Priimek·s iphone v levem stolpcu v itunes).

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Kaj pa če počakaš dva meseca pa ga boš kupil mnogo ceneje kot sedaj, ker bo prišla 5tka?
tongue-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
iphone 6. generacije bo predstavljen v sredini oktobra.Na voljo pa bo pri nas v zeelo omejeni količini konec oktobra oz. v začetku novembra.Okoli novega leta bo komaj prav dobavljiva ali pa po novem letu bolj realno.Tak je bilo pri 4s pa je bila "preizkušen" model(naslednica 4ke, ki je na zunaj 99,5% identična). "5ka" pa bo mela povsem nov dizajn..

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Tudi če ne delaš backup, so vse kupljene aplikacije na voljo za brezplačen prenos. Seveda mora biti nov iphone registriran na isti mail.

Jaz imam dva ipada in iphone, pa je vse kar sem kupil s katero od teh naprav na voljo za brezplačen prenos na drugo, hkrati lahko uporabljaš na večih. Mislim, da je limit 10 naprav?

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
iphone 6. generacije bo predstavljen v sredini oktobra.Na voljo pa bo pri nas v zeelo omejeni količini konec oktobra oz. v začetku novembra.Okoli novega leta bo komaj prav dobavljiva ali pa po novem letu bolj realno.Tak je bilo pri 4s pa je bila "preizkušen" model(naslednica 4ke, ki je na zunaj 99,5% identična). "5ka" pa bo mela povsem nov dizajn..
ubistvu nisi napisu nic ker razn folka v applu nben se ne ve kaksn bo in kdaj bo...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Če pa vemo, da pride to jesen,zato ker bo takrat uradno izdan iOS6.Kaj misliš bodo izdali softver brez novega telefona/hardvera? I dont think so...
smile-1.gif

Jesen pa se začne 23. semptembra in pri applu imajo zelo radi tradicijo, ker je to pač letni dogodek.Predstavitev bo 8 ali 15 oktobra
wink-1.gif
Jaz sem bolj za 8ga.

Bil je prvi iphone.Nato sta bila ista 3g/3gs, zdaj 4/4s spet ista po dizajnu in novi iphone bo definitivno povsem drugačen.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Bom tukaj vprašal. Nabavil sem 4-ko in kontakte sinhroniziral z gmailom.
Sedaj mi v imeniku pokaže maile in telefonske skupaj. Ali je možno nastaviti da mi kaže samo kontakte z telefonskimi številkami?
In ali ta telefon podpira speed dialing, kot ima to android?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
1. Kolko vem ne.Morda s kakim programom iz appstora.
2. Speed dialong deluje le, če veš vsaj del telefonske. Ne gre pa na hitro iskat po imenu na številčnici.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
1. Kolko vem ne.Morda s kakim programom iz appstora.
2. Speed dialong deluje le, če veš vsaj del telefonske. Ne gre pa na hitro iskat po imenu na številčnici.

Speed dial je drugo: da ti recimo malo dlje pridržiš eno številko na številčni tipkovnici in ti začne klicat eno številko (ki jo ti prej določiš). 1 je ponavadi rezervirana za voicemail, ostale pa so prosto nastavljive. Jaz sem zadevo na prejšnjih telefonih precej uporabljal, iphone pa tega nima (vsaj kakor jaz vem, na mojem še nisem probal). Ima pa favoritse, ki ki (z enim klikom več) delujejo podobno.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Če pa imaš JB telefon pa lahko ya majhen znesek nabaviš CyDialer, ki ti omogoča neposredno klicanje iz LockScreen-a.