Nakup Iphone 4G.....

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Veliko boljše kot OpenSSH je uporabljati iPhone Folders, kjer do map dostopaš preprosto prek windows explorerja.

Si to osebno sprobal? Prenašaš vse gor in dol prek winsov?

lp

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Ja, uporabljam ze od samega zacetka in deluje brez problema. Edino pri tem mora biti telefon povezan z racunalnikom prek USB, pri openSSH pa ne, kar pa je meni vseeni, ker itak ko kaj nalagam je to doma pred racunalnikom
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Pa dejansko prenese gor mp3 in podobne zadeve? Brez iTunes?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To sigurno ne, ker se mp3 fajli drugače sortirajo/"razrežejo" v mape, tako da sploh niso "vidni" kot mp3 datoteke.Slike , posamezne fajle pa se sigurno da gor prenest, kot prek winscp.Winscp včasih uporablam še na računalnikih na faksu, tak da se pač na to navajen. Ostajam na tem, ker v vsakem primeru uporablaš pc za kopiranje gor/dol na iphona.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Pa dejansko prenese gor mp3 in podobne zadeve? Brez iTunes?

Prenese ti ga, vendar ga v iPod aplikaciji ne boš videl. Lahko ga pa predvajaš z drugim playerjem (mPlayer, dTunes,...). Obstaja pa tudi plačljiva zadeva, pwnTunes, ki ti na PCju isto pokaže mape (ne sistemskih), in ti dejansko prenesene mp3je doda v iPod aplikacijo, lahko pa seveda prenašaš tudi druge zadeve

I

Izbrisan uporabnik 3287

Eno malo "butasto" vprašanje:
Priklopil sem iphone na itunes, naložil na itunes nekaj mp3-jev, označil da sync samo to. Zdaj pa mi je napisal, da je zaznal kupljene aplikacije na Iphonu in če jih želim prenesti na itunes. Piše še, če jih ne prenesem, mi jih bo zbrisalo z telefona. Niso vse kupljene, nekatere so z installiusa. Jih bom zgubil, če dam transfer?

lp

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Jaz imam v Installousu označeno da mi ne synca aplikacij, ker mi jih je prej vsakič brisalo. Zdaj jih občasno ročno prenesem v iTunes, da če je potreben restore, jih ne zgubim. Kupljene aplikacije pa prenesi v iTunes, vendar ne pozabi avtorizirat iTunesov z istim računom kot si kupil aplikacije na iPhonu.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 3287

Ok. Pa če sedaj spremenim v installous-u, da mi jih ne sync-a, (so že naložene in bilo je označeno, da jih sync) mi jih bo vseeno itunes želel sync-at ob naslednjem priklopu telefona na itunes. (sedaj sem ga enostavno snel z kabla)

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
ksz
Vsakic ko klikam gumb za glasnost, mi telefon zmrzne in napise :we apologize for the inconvience, but SpringBoard has just crashed....Kako to brisem/zrihtam, ker mi grejo te crashi ze posteno na zivce.
Kaj to sploh je? Nisem nalagal skoraj nic iz Cydie...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Nevem kako se vam da z temi jailbrakei zajebavat, ko so pa aplikacije (z izjemo navi-ja) praktično zastonj.
smile-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Ne jailbreakam zaradi zastonj appov (razen Navigon), ampak zaradi dodatnih aplikacij in tweakov, ki jih na AppStoru ni (SBSettings, Lock Info, RemoveBG, Android Lock, HD camera)

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Za kaj je ta SBSettngs sploh uporaben poleg tega da na hitro vkljucis/izkljucis WIFI/bluetooth?
HD camera? dela boljse posnetke ali kaj?
Aja, obstaja kaksen patch da je telefon glasnejsi?
aja, nalozil sem vse za "legalne" datoteke, pa mi ko hocem downloadati aplikacijo direktno(ce dam v itunes dela) na telefon napise:download failed. could not create download folder..
kdo ve kje bi bil problem? sem potalal zvezdice
smile-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
SBSettings uporabljam za on/off WiFi, 3G, BT, nastavitev svetlosti, informacija o procesih in prostem RAMu, respring in reboot
HD camera snema video posnetke resolucije 960X720 (4:3) FPS: 30
Za glasnost obstaja Volume Boost, ne vem pa, če dela na iOS 4
Se pravi hočeš downloadat aplikacijo z Installousom in ti napiše Could not create download folder? Poskusi sam narediti novo mapo "Downloads" na iPhonu v .../User/Documents/Installous/

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Ne, to mi je napisalo ko sem v safarji sel na apptrackr... Sem ze pogruntal malo sistem
smile-1.gif

Ne najdem pa resitve za tole : gor imam aplikacijo Facebook in ko hocem pogledati kaksen youtube video, mi napise could not load movie..

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Aha... Raje uporabljaj Installous za nameščanje .ipa
Glede videa, a ostali videi ti pa delajo v YouTube aplikaciji?

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Sem pogruntal tudi tole.. Nekateri videi, predvsem glasbeni (vevo), ne delujejo.. Ne vem, zgleda je to omejitev za mobilne naprave, ampak je.
Aja, ce imate veliko aplikacij/map, kupite dodatek Folder Enhancer na Cydi-i -zadeva je super!
Katera je najboljsa navigacija? Sprobal sem Navigon, pa ima slabso kartografijo kot Garmin... Vizualno pa tudi ni nic posebnega.
Kaj pa app za vreme? Kateri je top?