Nakup Iphone 4G.....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
JB in custom SMS sound.. how Bubba?
redface-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Za te fore vem, pa sem prelen, da bi se ubadal s tem.. sem mislil, da obstaja ze kaksn app.. Bubba
grin1.gif

No, mi je mare92 povedal... hvaaalja
nahrung002.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Tudi svoje melodije si ne moreš določiti?

Mogoče bo pa to Killer feature iPhona 5 :p

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Samo provociram
smile-1.gif

Bom še jaz malo. Kaj vse s(m)o počeli z Nokijami, da smo lahko nanje tlačili nepodpisane programčke pa nihče v tem ni videl take tragedije, kot se za vsako stvar zganja pri iPhonu.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Stvar iPhone-a je čisto preprosta. Je relativno drag mobilnik, ki si ga veliko ljudi ne more privoščiti. In saj veste kako je s foušijo pri nas... Po navadi ravno ljudje, ki telefon niso videl še od daleč, vedo povedat o njen najslabše stvari.
Dejstvo je, da je telefon izredno kvaliteten, čeprav mene osebno moti par stvari, ki jih ne onemogoča (oz. raje imenujem pri Applu to "zapiranje tehnologij"). Sem pa še vedno prepričan, da Apple zna iz naprave potegnit maksimum, ker združuje hardware in software.
Če je vreden toliko pa bo vsak presodil sam. Mene so zadnje čase androidi res navdušili...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Kaj pa vem, drag. Se mi niti ne zdi v primerjavi s približno primerljivimi telefoni. Je pa res, kar praviš, največ vedo o njem ljudje, ki ga niti videli še niso in na ta način tolažijo sami sebe.
Telefon je kvaliteten in po moje trenutno najbolj dodelan tak strojček. OK, res je, so stvari, ki tudi mene motijo, pa kaj morem, če seštejem pluse in minuse, ni vprašanja, plusi prevladajo.

Bemti, saj me pri ženi tudi določene stvari motijo, pa je ne bom zaradi tega zamenjal.
PS: bom počakal, da bo petdeset in jo zamenjal za dve petindvajset letni.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
To je pac Applova politika, ki po eni strani niti ni napacna...
In ja, iPhone je vseeno med najbol kvalitetnimi in dovrsenimi mobilniki.. Android ga bo se malo lovil!

Spet problem. iTunes me nekaj za**bava in ko hocem syncat VSE, mi preverja samo aplikacije, nato pa napise sync complete...
Glasbe, videov, se niti dotakne ne. V bistvu tudi ce zbrisem vso glasbo iz iTunes library-a, in pa vse vide-e, ter dam apply, mi jih na telefonu dejansko ne bo brisalo...
Kaj je lahko tezava? Ce reinstalleram bom mogel aplikacije in vse spet uvazati ane?
Je kaksna res dobra alternativa poleg pwnTunes?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Fantje, a se mi splača sploh zdaj 3GS kupovat? Nekje 400€, nov, ITA, 8GB?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
400€ za novega je OK cena.

Če se ga pa splača kupiti, je pa od tebe odvisno. Rabljenega dobiš za to ceno že 32Gb. Če dodaš 200€, imaš pa že novo štirico.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Če te ne moti malenkost slabša kamera in display ko na štirici, potem go 4 it.