Nakup Iphone 4G.....

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Bi bilo prevec strank prizadetih ?
Seveda, veš kako bi bil ti užaljen, če bi nekdo naredil anti i.d.i.o.t aplikacijo.
stupid-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
A to je u unem stilu.... ako nimaš iphone si samo obična [censored]čina :D

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Bi bilo prevec strank prizadetih ?
Seveda, veš kako bi bil ti užaljen, če bi nekdo naredil anti i.d.i.o.t aplikacijo.
stupid-1.gif

Menda bi lahko potem mel vsaj toliko jajc, da bi tudi svoj post enako označil. Se ti ne zdi?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Nisem videl, kaj si imel najprej napisano, bom predpostavil, da to, kar imas nizje v citatu. Ja, precital si me, uzaljen bi bil do amena, da te nekdo tako neprijazno tretira z eno aplikacijo za nek telefon
evil.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Meni je bil do sedaj glede navigiranja še najbolj všeč TomTom. iGO po moji izkušnjah deluje nekoliko počasi, Sygic Aura ima sicer super 3D pogled in nekaj bombončkov, vendar se mi zdi, da pri načrtovanju poti in iskanju nimaš toliko opcij kot pri TomTom-u. Zaenkrat je TomTom moj favorit, za kaj več pa bo potrebno bolj obsežno testiranje.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Si ze sprobal Navigon? iGo je pocasen ja...
Aja vceraj sem formatiral racunalnik in vse z iTunesov mi je slo...
Kako zdaj syncam muziko, in pa predvsem aplikacije, da jih ne bo zbrisalo? LP

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
OO HVALA!Bom sprobal.. Sem bil ravno na tem da nardim restore vsega...
Ali se pri aplikacijah ki jih nalozis in potem brises nabira kaksen cache?
Malo mi je cudno da imam ze kao 10GB aplikacij...

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Po moje ne, ker z izbrisom aplikacije se zbriše tudi mapa kjer se aplikacija nahaja. Točno bo pa Mikrohard povedal
smile-1.gif

Poglej če imaš v kakšni aplikaciji kaj downloadano (Dropbox,...)

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Če aplikacijo zrbišeš, se zbrišejo vsi njeni podatki (razni cache podatki, dokumenti, filmi, ... pač karkoli, kar si imel v aplikaciji).

Se pa k velikosti aplikacij šteje vse, kar imaš znotraj 3rd party aplikacij (npr. zemljevidi pri navigacijah, filmi v VLC-ju, dokumenti v raznih office aplikacijah, ...). To se vse šteje v skupno velikost aplikacij.

Problem pa lahko nastane pri jailbreaku, ki ti lahko naloži marsikaj na telefon (skrekane aplikacije, neuradne aplikacije, ...). Ampak taki podatki se potem nabirajo pod "Other".

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Eno butasto vprašanje:) Kako se na iPhone-u spremeni zvonjenje (npr. svoja melodija) in opozorilo na sms?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Zvonenja moraš sinhronizirat preko iTunesa. Ampak morajo biti v pravem formatu (AAC), prave dolžine (pod 40sec) in s pravo končnico (.m4r).

SMS opozoril pa privzeto ne moreš nastaviti svojih (lahko izbrisaš samo med privzetimi). Če pa imaš jailbreak, lahko pa privzete zamenjaš s svojimi.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Narediš z iPhone Ringtone Maker, uvoziš v iTunes in sinhroniziraš, v Settings pa potem izbereš novo melodijo za zvonenje.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
li pa na Cydii kupis program AnyRing.
Ta iPhone PC Suite.. To je Tipard iPod + iphone Suite 3.1.2?
Ker en drug je v enih cudnih crkah...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Sem usposobil, ampak programov ne zna importat v itunes... resno razmisljam o restoru...

Izberi iz menija: File >> Transfer Purchases ... Prej moras avtorizirat iTunes s tvojim racunom (Meni Store >> Authorize this Computer")... Potem pa bos pomoje lahko sinhroniziral apliakcije ...