Nakup Iphone 4G.....

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
400€ za novega je OK cena.

Če se ga pa splača kupiti, je pa od tebe odvisno. Rabljenega dobiš za to ceno že 32Gb. Če dodaš 200€, imaš pa že novo štirico.

Ja, ampak ta rabljen je vseeno najbrž vsaj leto dni star... Je pa vseeno drugače, če imaš nov telefon, ne?

In načeloma mi ne bi bilo problema dat 600€ za 4-ko, samo mi je preveč dat za kater koli telefon. Pa tudi glede štirice imam mešane občutke. Sam Steve je rekel, da ni najboljši telefon in da se pospešeno dela novi.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Kje je Steve to rekel?
smile-1.gif

Najboljsi mozen verjetno res ni. Je pa v skoraj vseh pogledih boljsi od 3Gs-a.

Sicer pa med dobro ohranjenim ranljenim in novim tako rekoc ni razlike. 8Gb lahko hitro postane premalo.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Saj so dali brezplačno dostavo, no.
grin1.gif

Mikro, kaj pa 16gb, 3 mesece (tuš), cca 370€?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
A pa grejo tele stirice kaj v promet? Grem verjetno sicer po 3GS pa bi spotoma vrgel v kufr se kaksno stirico, edino, da jih imam na lagerju mi pa ni.
smile-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Nič se še ne ve, kdaj bo odklep, pravijo edino, da delajo na tem. Pa še tisti ne morejo rečt niti okvirno kdaj, če jim bo sploh uspelo (pred iphonom 5). Z vsako novo generacijo iphona, je odklep težji... Pa e kupovat tovarniško zaklenjenih iphonov, ker bo spet jokanje. Rajši 1 mesec več šparaj, požeri tistih 150 eur več in boš zelo zadovoln, ko ga nebo mogo zaklenit, pa da se na glavo postaviš. Verjemi, je vredno žiovcev in radovednosti, ko pride nova verzija softvera, ti pa s tov. zaklenjenim, lahko samo nemo gledaš in čakaš, če bo odklep.
wink-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
V praksi to pomeni, da prodaja telefon, ki se ga pri nas do nadaljnega ne da uporabljat. In tudi tisti "odklep naj bi bil kmalu" sploh ni definirrano. Ta kmalu je lahko en mesec. Lahko je pa tudi pol leta (ali celo več).

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ugotovil je, da na spletu ne more več oglaševati (ker ga že vsi poznajo). Se je pač spravil na tiste, ki internet bolj poredko uporabljajo (avto je treba odplačat).