Nakup Iphone 4G.....

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Vem, da kompliciram, ampak me je nekaj ljudi prestrašilo, dabom plačal carino in kazen 500€, če me dobijo...

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Ipada lepo v ročno prtljago, škatlo vrzi stran (itak dobis samo brezvezno skatlo + polnilec), pa je.

Verjemi, niti povohali te ne bodo.

LP,
PIC

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Slišim tako različne informacije, da sm že nameraval si iz ZDA poslat polnilec (ker ni evropski) + navodila... To tudi ni neumno, ne?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Slišim tako različne informacije, da sm že nameraval si iz ZDA poslat polnilec (ker ni evropski) + navodila... To tudi ni neumno, ne?

Za vsak slučaj, čigumije ki si jih kupu gor,pošlji prek DHL-a.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
iPhone 4 z bluetooth fizično tipkovnico. Očitno so dobili navdih pri Nokii N900
grin1.gif

Nikjer ne piše, a predvidevam da je treba kupit BTStacks in imeti jailbreakan telefon
tongue-1.gif
?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Od iOS4 (oz. že od 3.2, ampak tega ni bilo za iPhone) je vgrajena podpora za BT tipkovnice.

Sicer pa ne vem, zakaj vsi mislijo, da ima iPhone neuporaben bluetooth in to samo zato, ker ne podpira prenašanja datotek.

Podpira slušalke, avtoinstalacije, personal area network, a2dp, tipkovnice, prenos imenika in verjetno še kaj...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
... ampak mi je na tem updatu super funkcija, da je glasnost zvonjenja vedno ista, s stranskimi tipkami se pa spreminja media glasnost
smile-1.gif

To je ze vedno tako... ali pa ne razumem, kaj si zelel napisati... Ce v "standby-ju" pritiskam stranska gumba, se spreminja glasnost zvonjenja, ... ce pa sem v predvajalniku, igri ali kakem programu, pa se s tema dvema tipkama spreminja glasnost zvocnika ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
To je fajn zaj nareto ja. Pa .si so dodali, če pridržiš .com, pa Find my iphone deluje le na 4.2.1.

"Find My iPhone" deluje ze od verzije 2.x dalje (ko je prisel iPhone 3G) ... Od 4.2.1 pa je uporaba brezplacna, ce ga registriras z eno od naprav zadnje generacije (iPhone 4, iPad, iPod Touch zadnje generacije) ...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
To je fajn zaj nareto ja. Pa .si so dodali, če pridržiš .com, pa Find my iphone deluje le na 4.2.1.

"Find My iPhone" deluje ze od verzije 2.x dalje (ko je prisel iPhone 3G) ... Od 4.2.1 pa je uporaba brezplacna, ce ga registriras z eno od naprav zadnje generacije (iPhone 4, iPad, iPod Touch zadnje generacije) ...

Tako je, in to ga je motlo, tut mene malo vbistvu, da se je dalo na namizju spreminjat glasnost zvonenja-povsem nepotrebno. Zdaj pa glasnost zvonenja ostane ista, če daš v Settings-sounds na OFF.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Jaz sem včeraj naložil 4.2 in ga jailbreakal brez problema.

JB po katerem postopku?

lp

Update na iOS 4.2.1 v iTunesih, potem pa JB z redsn0w verzija 0.9.6b4

Jest, vem kako je bilo prej glede nastavitve glasnosti, pravim samo da mi je na trenutni verziji bolj všeč, ker je zvonenje vedno na full, prej sem pa kdaj ponesreči znižal glasnost.

A ste opazili da je zdaj možnost nastavljanja glasnosti v multitasking meniju, levo od iPod nadzora
wink-1.gif
Bi rajši imel osvetlitev namesto glasnosti.