imam isto garmin nuvi 765T in mi kdaj zablokira in se ne premika zemljevid tudi če imam samo eno karto iz med CN in AR vklopljeno. ne vem kaj bi bilo. hitrost še kaže, samo premika se ne zemljevid. drugače pa mi ni hotel najti satelite in ugašal se je in ne vem kaj in sem posodobil na 3.60 in sedaj to dela. zaenkrat. samo in da posodobiš na 3.60 software, samo te vpraša kaj bi rad posodobil od naštetega in daješ klukice spredaj. in kaj od tega je bilo narobe? jaz sem kar vse pokljukal, razen jezikov drugih... mnde bo dobro. se mi je pa ugašal kjub temu da se je polnil 3h u avtu... sedaj pa ko sem posodobil, upam, da bo boljše, ko se parkrat sprane in napolne, ker sem ga po posodobitvi polnil 3h in ko sem ga prižgal je rekel da je prazen in pisalo je od 4-ih črtic na bateriji, samo sem se peljal 1,5h daleč pa je delal še vedno, čeprav je opozarjal da je prazna baterija, pomoje ga je namedlo, in ko bo čisto prazen in spet napoljen da bo bolje.
še ena stvar: zraven sem dobil na nuvi-ju CN 2009. eni pravite da naj izključim iz nje karte katere pokriva AR in imam potem obe lahko vklopljene? in kako lahko to naredim, če sem imel že prednaloženo CN 2009? razen če snamem kje CN2010 in ga naložim na novo gor, samo sedaj imam original.
hvala.