Mrtev Garmin 765T

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Citat:
Uporabnik Sihc pravi:
Imam vprašanje in sicer imam novi nuvi 765T in me zanima če je meni tudi potrebno posobit napravo ali je to že naloženo glede nato d je naprava nova?
Obvezno najprej formatiraj!

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Če ti dela normalno, ne rabiš posodabljat.
ne-ne-1.gif

Drugače pa si naloži WebUpdater in sproti spremljaj, če je kaj novega in kaj so popravili.
zmaga.gif

Sihc

Pripravnik
7. jul 2009
58
0
6
Kje pa to lahko formatiram, če bi bilo slučajno potrebno?

Zaenkrat dela vse vredu nism pa še mel neke dolge proge da bi vse testiral.

gaber

Pripravnik
13. maj 2008
84
0
6
A se še pri kom (Nuvi 765T) pojavlja, da ob vključeni CN 2010_1 in AT 2.11 blokira - preprosto neha slediti in ga moraš ugasniti. Mogoče kdo ve, kaj bi bilo za narediti?

Sihc

Pripravnik
7. jul 2009
58
0
6
nimam te želje po formatiranju........sam ko berem te napake je vse možno da tudi meni kaj zašteka in je dobro vedet.

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Tudi meni niso jasne stalne želje po formatiranju. Preveri verzijo na napravi in verzijo, ki je na voljo za psodobitev in to je to.

Pravokotnik

Zelenc'
2. sep 2009
2
0
1
imam isto garmin nuvi 765T in mi kdaj zablokira in se ne premika zemljevid tudi če imam samo eno karto iz med CN in AR vklopljeno. ne vem kaj bi bilo. hitrost še kaže, samo premika se ne zemljevid. drugače pa mi ni hotel najti satelite in ugašal se je in ne vem kaj in sem posodobil na 3.60 in sedaj to dela. zaenkrat. samo in da posodobiš na 3.60 software, samo te vpraša kaj bi rad posodobil od naštetega in daješ klukice spredaj. in kaj od tega je bilo narobe? jaz sem kar vse pokljukal, razen jezikov drugih... mnde bo dobro. se mi je pa ugašal kjub temu da se je polnil 3h u avtu... sedaj pa ko sem posodobil, upam, da bo boljše, ko se parkrat sprane in napolne, ker sem ga po posodobitvi polnil 3h in ko sem ga prižgal je rekel da je prazen in pisalo je od 4-ih črtic na bateriji, samo sem se peljal 1,5h daleč pa je delal še vedno, čeprav je opozarjal da je prazna baterija, pomoje ga je namedlo, in ko bo čisto prazen in spet napoljen da bo bolje.
še ena stvar: zraven sem dobil na nuvi-ju CN 2009. eni pravite da naj izključim iz nje karte katere pokriva AR in imam potem obe lahko vklopljene? in kako lahko to naredim, če sem imel že prednaloženo CN 2009? razen če snamem kje CN2010 in ga naložim na novo gor, samo sedaj imam original.
hvala.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Če si ga kupil pred kratkim ti ob registraciji izdelka v roku 60 dni od sprejema prvega signala pripada brezplačna nadgradnja na CN Evropa 2010.10.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Spet problemi z Nuviji... Na 765 sem normalno naložil nekaj kart preko MapSourca. Sedaj se mašina ne zbuta več.
jezen.gif

Zgleda kot da nalaga karte znova in znova. Vmes tudi ugasne. Mašine pa tudi ne vidim na PCju, da bi zbrisal nameščene
karte.

Je že kdo doživel kaj takega?
17758-icon_confused.gif

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
probaj ga priklopit na pc, in potem drži gumb za vklop v levo stran cca 10 sek in upaj da se bo zaštartal in da ga pc prepozna.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Nope, to ne pomaga. Sem dal knof tudi v lock pozicijo, držal pritisnjeno na sredini zaslona in ga priključil na USB.
PC je sicer našel nove naprave in naložil gonilnike, vendar ga Raziskovalec še vedno ni našel. Očitno bi rabil kakšen
drugi servisni SW za dostop do naprave...

I

Izbrisan uporabnik #488

Poskusi tole.

Izklopi Nuvija. Drži prst na ekranu Nuvija in vklopi Nuvija ter takoj nato še preden se pokaže napis Garmin prestavi tipko na LOCKED.

Pokazal se bo napis Garmin, naj bi se in nato čez čas kalibarcijski postopek itd... (servisni meni).

Lahko prideš do tega?