Mrtev Garmin 765T

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem poflešal s tajvanjskih FW in so dodane nove opcije:

- WAAS/EGNOS enabled
- POIs are shown in 3D mode
- TouchScreen calibration activaded on screen setting menu
- SpeedLimits are shown only when you exceed the speed limit
- little commpas in left-down screen corner
- handwriting recognition when you type address, street name, number.. etc
- above menu button, actual streetname you are driving is shown
- LaneAssist is splited into two screens
- more diriving modes: Car, Truck.. etc.
- animated batt charging icon
- satellite screen after one short click. Keeping it longer, enables GPS Simulation
- GarminOnline futures.

Par slikic:
Hiba: da ni slovenskega govora, nekaj je treba "popraviti" da je

Fajn pa je, da kaže POI med vodenjem, ter napiše nad meni tipko ime ulice po kateri voziš.

37.png

kalibracija ekrana

72.png

ikona kompasa

113.png

dodatne opcije

145.png

dodatne ikone

194.png

dodatna opcija

205.png

dodatno

233.png

pri navigaciji v3d kaže poi

336.png

pri navigaciji kaže ime ulice spodaj

408.png

itd.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, ni običajen postopek, je na lastno odgovornost. Na PM če te kaj zanima, sicer pa bom šel zdaj nazaj na original.
Ker tudi angleško vodenje ne dela nekaj ok, narobe govori
smile-1.gif
Napačna tabela.

p.s. sem se že vrnil na uradni 3.60 fw, brez težav.

Nazadnje uredil moderator:

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Dodatna možnost sprejemanja poleg satelitev še signal zemeljskih postaj za povečanje točnosti položaja.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Katere postaje pa so to. Mogoče za telefone ali pa so to samostojne postaje za GPS. Pa na novih nuvijih te funkcije ni vidt al je to že not po defoltu. A to sploh (še) deluje pri nas ali pa v Evropi?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ko ti kaže satelite in v stolpec napiše črko D imaš v Evropi Egnos.
Nuviji mislim da črke D ne pokažejo, kaže pa jo npr. Oregon pa drugi stari modeli Garmina.
Skratka to deluje.

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
To kar jaz opisujem je točno to. WAAS ( Wide Area Augmentation System )je za poboljšanje točnosti največ v avijaciji. Je pa to severno ameriški sistem. EGNOS (Euro Geostationary Navigation Overlay Service )je pa sistem za EVropo. NIsta pa to edina in po svetu obstojajo še sistemi prilagojeni za različne službe.

Daj mi prosim specificiraj kaj ne drži kar sem napisal. Če bi ti strani ki si jih ponudil malo bolje pregledal bi videl kako se motiš ali pa sploh nisi razumel.

SIGNAL je sistem, ki ga pri nas uporabljajo geodeti, ki s specialnimi instrumenti lahko z veliko točnostjo opravljajo meritve na terenu.

Nazadnje urejeno:

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
ksz: Je bila ta napaka v FW tudi pri garminih 770. Enemu znancu se Nuvi 770 ne naloži in se samo zaganja znova in znova. Je pa pred tem posodabljal mape.

Lp

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Odyssey pravi:
ksz: Je bila ta napaka v FW tudi pri garminih 770. Enemu znancu se Nuvi 770 ne naloži in se samo zaganja znova in znova. Je pa pred tem posodabljal mape.

Lp

O tem problemu sem pisal na prejšnji strani. Očitno 765/770 nekaterih kart ne mara. Mora biti neka finta oz. SW, da se v tem
primeru lahko povežeš z Nuvijem in pobrišeš IMG. Drugače ti ne preostane kaj drugega kot poslati na servis...
crazy1.gif

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
eko men je ratal čist ponesreč verjetn.
Seveda sem probal vse variante ki ste jih napisal no potem pa mi je čist ponesreč ratal ko se je ravno začel ko nalagat in sem ga hitro hotel ugasnit, se pravi tako po začetku "nalaganja" kart sem še enkrat pritisnil na levo gumb za ugasnit in takoj je šel na USB način, aja pa USB kabel sem imel priključen. Bom poskusil še enkrat isto foro samo bom najprej tiste karte prenesel na kartico da jo bom lahko vzel ven če se ne bo hotel zbutat.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
No eko sem sedaj še enkrat preveril..

JUPIIIIII !!!!

Ko se začne nalagati pritisnite tipko za sekundo in takoj se vam bo ugasnila črta za nalaganje in bo samo znak za povezavo in že dela.

Zdej bi pa prosu da to bersedo razširite še po svetovnih forumih... pa povejte, da je to Sajo aka Leni iz alterja pogruntal
wink-1.gif

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Mene pa zanima če se 765 da nastaviti tako, da opozori, kadar prekoračiš omejitev hitrosti (ki se npr. kaže pri karti CNE 2010).

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik Odyssey pravi:

Lp

O tem problemu sem pisal na prejšnji strani. Očitno 765/770 nekaterih kart ne mara. Mora biti neka finta oz. SW, da se v tem
primeru lahko povežeš z Nuvijem in pobrišeš IMG. Drugače ti ne preostane kaj drugega kot poslati na servis...
crazy1.gif

Mlatenje prazne slame. To je tako kot, da bi jaz rekel, da nekateri avti ne marajo bencina, kljub temu, da so na bencinski pogon. Njegove težave niso v FW ampak v sami karti. Če je šlo z starimi kartami mora iti tudi z novimi.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Ni res. Ubistvu, na pol ni res.
Vprašanje kako so skrekane !
Če uporabljate unlocker potem vam bo zamrznil če pa uporabljate generator potem pa bo delal !!! Čeprav vsi vemo da se ne sme krekat ane ampak da mormo karte lepo kupit
smile-1.gif

Finto o povezavi sem pa že prej napisal ane
wink-1.gif

Nazadnje urejeno: