Super. Veliko veternih elektrarn, vina, starih stavb (gradovi, cerkve, itd.) pa ogromna solarna peč ali talilnik (Mont-Louis). Najbolj smo si pa ogledal njihove kanale za plovbo. Ma tega je full. Impresioniral me je most po katerem vozijo ladje, ki je zgrajen čez reko. Pa kako premagujejo višinske razlike za te ladje. To maš večino v Beziers-u. Mi smo vmes še do Andore skočil, pa pogledal zanimivosti tja do glavnega mesta (Andorra la vella). Tam nas je Garmin super vozil, ko smo hoteli najt znamenitost (Caldea). Pod tem najdeš parkirišče, na vrh te pa popelje panoramsko dvigalo za 1€ po glavi. Pocen bencin, alkohol in cigareti. V glavnem pa po Franciji tanki mal stran od avtoceste, ker je ceneje. Dons sem nesu še od sodelovca Garmina zrihtat (popravk izpred 3. tednov) in spet zelo prijazna teta. Zgleda da ji je ime Vanja. (mal višje) Ma super je. Pol sva pa še mal z enim stricem iz tehnike (ne vem imena, zelo prijazen) mal pokramljala glede izkljapljanja Garmina med navigacijo. Povedal mi je, da so problem POI točke, katere niso dobro narejene in ko prideš do take točke, se Garmin sam izklopi. Osebno sem imel naloženo za Italijo in Francijo s PoiPlaza (samo radarji in WIFI točke), evropske POI točke in od Snecerja POI slovenija. Izklopil se mi je 5x in še to samo v Italiji. Vozili smo samo po avtocesti. Pri Benetkah je nova avtocesta in še ni v CNE, zato tam ne zapelji na izvoz. Par kilometrov se bo pač lovil. (Garmin)