Mrtev Garmin 765T

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Sej jst tut tuki ne znam nč delit z drugimi. Mam svoje POI znake, k sm jih dal Snecerju na njegov lonc, sm jih pa ne znam dat. Mogoč bi ble pa komu všeč. Aja sm ti že poslav.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Sam še Garmin more it jutr na servis. Je še v garanciji, če ne bi ga že sam odprl. Sosedu ni crknu pa sem mu že zrihtu. Zase pa nč ne morm.
cry12bpy.gif

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Hvala enako. Tudi sam grem jutri v Šenčur. Samo ne vem, ali gre stvar v popravilo, ali se bodo menjali. Ko mi je šel na 660 zvočnik sem dobil novega.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Sem bil danes v Avstriji in Nuvi 765 z novim FW 3.60 vseskozi deloval kot urica. Ker je z odpiranjem v nevarnosti garancija in napravo rabita že čez nekaj dni bo tudi pot do Šenčurja najhitrejša čeravno ne najbolj prijetna naloga. Upam, da vama bo uspelo in bo potovanje na dopust olajšano z oživljenima Nuvijema.
cheer.gif

Za pogumne mojstre pa podrobna navodila še tukaj:
http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=127184&whichpage=20
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Hvala Sandiv. Za rešitev sm se zmislu že včeraj, pa me ful mika. Stvar je pa še u garanciji.
ne-ne-1.gif
Sej mi tko al tko radi šraufamo. Hodim po šraufencigre in jih nosim nazaj. Ne vem a bom podlegel skušnjavi. Vsakič si rečem mogoč bo pa zdej baterija crknla, pa ga bom prižgal. Pa nič.

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Upam le, da bo stvar delala sedaj tako kot je treba. Ni ravno najbolj prijetno, če se ti nekaj podobnega zgodi nekje na poti. Ko grem poleti v Francijo bom s sabo vzel naslove zastopnikov za dele kamor grem. Za vsak slučaj, če se kaj podobnega zgodi še enkrat.

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Evo, oživil Garmina sam, z odklopom in priklopom baterije. Poseg je zelo enostaven in nikakor ni možno ugotoviti, da je bil aparat odprt.

LP

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Vem da je enostavno. A Geoset je precej blizu in sem se raje odpravil do njih. pa še preiskusil v živo če res dela, ha, ha, ha.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Tudi meni so ga "zrihtali" in poslali po pošti na Garminu v Šenčurju v 2 dneh (vmes še praznik) .
Ker je bila večja napaka na napravi so ga zamenjali, tako da do danes nimam slabe besede o njih, pa naj se na njih obnem preko telefona, e_pošte ali osebno.

LP

Nazadnje urejeno:

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Jst sm tud fertik. Hitr popravljeno na Geosetu v Šenčurju. Garancija je prehuda stvar, ko bo pa mem, bom pa tud sam zrihtu. Jutr pa Francija.
nahrung002.gif

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Smo pa vmes na Geosetu dobil enga atija, k je mel probleme z navigiranjem po avtocesti. Men ni jasn k'k mu je Garmin kej kazal. Mel je vključena vsa izogibanja. Teta z Garmina mu je vse hit porihtala, pa še zelo prijazna je. Pa fejst tud!
redface-1.gif
Pozdravljena teta.