Moj zadnji nakup

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ravnokar prejel paket; Scott skisunglases polirazed, identične samo plave.

440

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
0
16
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
90€

Pol pa naj še kdo reče da je recesija!
Pesda ZA pofukane špegle 90€ !
Slovenci imamo dost denarja samo jambrat je pa treba!

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
ah dj Viper ne seri! pjt pogledat kva dobiš za cenej vrjanto. Vse je drago ratalo z razprodajam si pa nemorš velik pomagat...

Marskej sm mel v planu za nabavt ampak, ker so stara očala (6let sem jih mel) bila že preveč zdrajstana in počena sem 90€ dal za nova očala v upanju, da jih bom imel vsaj pol toliko časa!
Za 25€ sem nabavil tudi v-tec očala mojmu tamaumu pred leti in kaj je bilo, po eni sezoni sem jih lahko samo stran vrgel ker nisem nič več videl.

Recesija je, dnarja ni in ker sem dal 90€ za očala si pa kaj drugega nisem privoščil. In če res imeli slovenci tolko denarja, si nebi nekateri par mesecev vnaprej računali kaj bomo nabavili in kake stroške bodo imel...

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
0
16
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
ah dj Viper ne seri! pjt pogledat kva dobiš za cenej vrjanto. Vse je drago ratalo z razprodajam si pa nemorš velik pomagat...

Marskej sm mel v planu za nabavt ampak, ker so stara očala (6let sem jih mel) bila že preveč zdrajstana in počena sem 90€ dal za nova očala v upanju, da jih bom imel vsaj pol toliko časa!
Za 25€ sem nabavil tudi v-tec očala mojmu tamaumu pred leti in kaj je bilo, po eni sezoni sem jih lahko samo stran vrgel ker nisem nič več videl.

Recesija je, dnarja ni in ker sem dal 90€ za očala si pa kaj drugega nisem privoščil. In če res imeli slovenci tolko denarja, si nebi nekateri par mesecev vnaprej računali kaj bomo nabavili in kake stroške bodo imel...

Sej sem vedel!
Že jambraš!
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Viper pravi:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
90€

Pol pa naj še kdo reče da je recesija!
Pesda ZA pofukane špegle 90€ !
Slovenci imamo dost denarja samo jambrat je pa treba!

Kaj boš pol rekel za kadilce ki dajo toliko mesečno samo za čike?
Da ne govorim o kokainskih glavah ki dajo tut po 500 za robo.

90 za špegle ni dosti, služle mu bodo par let. Jaz sem si na ibeju naročil sedaj špegle za 178€, raje dam za špegle, pa 4x nebom
šel v klub (in res nebom šel) kot pa da spustim po grlu ta denar.