Moj zadnji nakup

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ah, pač nisi čakal na razprodaje. 40% off so bili (Intersport).
Kako se pa v bolj resnem mrazu obnesejo? Dovolj topli?
240 € so bili? Dobro sem jih preplačal
bonk.gif

Hja, glede na to, da je cajt tudi nakaj vreden, pa da sem kak teden okoli letal, pa tele komajda staknil v pravi cifri (saj veš, ali je OK model ali je pa OK številka, oboje skupaj je na razprodajah redko), teh 160€ razlike res ni toliko. V bistvu sem že obupal in se sprijaznil, da bom sezono dokončal v tastarih ...

SnuffyZ32

Pripravnik
11. okt 2007
199
0
16
Obišči stran
> Pri tako trdih in tesnih pancarjih je treba pač malo potrpeti do ogretja, vmes pa na ravninah in žičnicah razpenjati. Pancar kot sem videl se nekje po petih smučarskih dneh kar lepo uleže in je nato precej lažje.

Jaz prvih nekaj fur odpeljem z precej odpetimi pancerji. Dokler se mi misice v stopalih ne zagrejejo.

Ce si jih takoj na zacetku na polno zapnem, mam zelo hitro krc cez podplat in premrazene prste. Pomoje pomanjaknje prekrvavitve + hladne misice = krc. In ce me enkrat zategne, pol do konc dneva boli.

Za topel pancer na smuciscu se jaz drzim naslednjega. Popolnoma presusen pancer doma, cim je malo vlazen je drek. Pancerje do smucisca, ce se le da peljem v kabini v avtu, ne v prtlazniku, da ostanejo cim bolj topli. Najpomembnejse se mi zdi, da potem stunfe v katerih sem pripeljal dam dol, obrisem nogo, dam gor smucarske stunfe in stopim v pancer. Par random izbranih firm stunfov mam, pa je celo razlika med njimi. Najtoplejsi so mi od icebreakerja z ~100% merino volne. Pred smucanjem se ne ogrevam, grem pa prvih par vozenj zelo na izi in z precej odpetimi pancerji, ki jih nato postopno zategujem. Na tak nacin me zagotovo nebo zazeblo.

Imam pa zdaj ze 3. sezono tele:
http://www.bokal-sport.si/Products/2902/dalbello_smucarski_cevlji_proton_10_1011

in sem zelo zadovoljen. Nikjer ne tiscijo in nikoli niso tiscali.

lp,
Sasa

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Konc marca nebo več snega doli, pripravil za ledenike:
smile-1.gif

Jakna Light Nine 12.000 vode / 10.000 zraka

41Yc%2B5wXniL._AA300_.jpg

Iris Bug Green (vidi se rumeno; trojna šajba)

poc_iris_bug_green.jpg

Burton Billboard Beanie (lashko se obrne in je rumeno/zelena)

7856.jpg

Chanex Zero G Pant 20.000 vode / 15.000 zraka

generated_wzzvmdr3UxGd8RTHiWF968-30_600_600.jpeg

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113

5.10 Line King - 43€ s 50% popustom v Veb Company na celovški, poleg tega pa še:

Cube FR Shorts + Kona Kalah Shorts za skupaj 19,95€
hysterical-1.gif

S tem, da naj bi bile te Kona hlače ženske, meni se jebe, črne so pa M velikost, pa so mi skor prevelike - pa sem 183 pa 83 kg, ne vem katera taka ženska ima M velikost
hysterical-1.gif

Nazaj grede sem šel pa še v Extremota po:

Salvimar Guantema, dyneema + gumirani prsti za 18€.

Aja mimogrede, original cene so bile 87€ za 5.10ke (samo dva para so še imeli zato -50% - 44,5 in 46 številka) in pa, pozor, 89,95€ za Cube hlače ter 65€ za Kona hlače
bonk.gif

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Enako ... no, skoraj enako (tvoja je Sonic)

model Savage ski, Altitude 8848
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
vruuum
cheer.gif

smc-ram-on-road1_big.jpg

Nevem sicer če ravno spada pod rekreacijo ampak se kr fajn nadelaš ko ga loviš po peš poti od belvija do areha.
grin1.gif

Nazadnje urejeno: