Strošek prevoza do Grčije (Lefkas)

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.021
1.816
113
To me je zanimalo, kako tak transfer opravijo s Teslo. Dvomim, da vlečejo po AC 130, ker jih logistično zmatra. Vem pa ne. Če je z juga Skandinavije, ima slabih 3k do dol.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.021
1.816
113
Ja, hvala :) kako pa, če ne vleče čolna vozi? Čoln vlečt skoraj ni vleka, govorim o 5m gumici, 400kg. Če Šved privleče eno jahto dol v Grčijo s Teslo, je pa kar hud car. Vidim sem ter tja te Tesle vlečt tudi počitniške prikolice, samo to je doseg 200km, en Avstrijec to že reši, Šved pa ne.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.971
3.507
113
Zakaj bi osterajhar to lažje rešil kot šved? Težave se realno začnejo 200 km od SLO-A meje južno. Šved pač rabi 2 dni več.

luka51

Guru
16. avg 2007
15.058
6.377
113
Gledam letos kolk tujcev se na cestninski pelje tam, ko je avtomatsko. Guglam levo desno in te zadeve. Tisti ki vozite grčijo večkrat dajte si Egnatia pass nardit. Lahko posljejo tudi v slo, lahko pa urediš ob cestninski postaji po meji. Postopek traja 15 minut in je brezplačn. Pol pa samo pičiš mimo vrste. V planu je povezava tudi z Makedonskim in Srbskim tagom. To bi bla pa zmaga.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.152
115
63
Gledam letos kolk tujcev se na cestninski pelje tam, ko je avtomatsko. Guglam levo desno in te zadeve. Tisti ki vozite grčijo večkrat dajte si Egnatia pass nardit. Lahko posljejo tudi v slo, lahko pa urediš ob cestninski postaji po meji. Postopek traja 15 minut in je brezplačn. Pol pa samo pičiš mimo vrste. V planu je povezava tudi z Makedonskim in Srbskim tagom. To bi bla pa zmaga.
×2
Mam že par let. App na telefonu za pregled stanja in nalaganje dobroimetja s kartico, pol pa samo gas mimo vrste.
Kot že rečeno, vse lahko na daljavo, ali na prvi cestninski. Malo previdnosti ne škodi; je več ponudnikov in kartic, ne dela vse križemkražem pri vseh koncesionarjih. Zgoraj omenjena Egnatia je prava izbira, ker dela na vseh cestninskih