Niti premium dizla ni bilo??Samo eno opozorilo, dajte it tankat, ko mate še za 100km benza. Danes sem se vračal in dve pumpi v Makedoniji in ena v Srbiji brez goriva. Bi znalo bit zabavno da vletiš z praznim, nasledna pumpa čez 45km Če nebi rabli froci na vc bi se mi točno to zgodilo
Pol pa vsi Darjana zajebavate, on bi pa lahko Teslo polnilKak sn not zapelal se je že ded dr šefe nema nikakvog goriva. Pa to na Shellu recimo, ne one fukule kaj majo
Samo on en teden dopusta rabi da dol pridePol pa vsi Darjana zajebavate, on bi pa lahko Teslo polnil
Pa saj so cigarete poceni v Makedoniji.Samo on en teden dopusta rabi da dol pride
Ne prideš 2x hitrej (po cesti) od darjana v Grčijo.Samo on en teden dopusta rabi da dol pride
Sedaj ko imajo rumuni polno ac to sploh ni problem. Večji roblem je bil prej ko so meli samo od Budinpešte do morja. Ampak si moral vozit po romunsko pa je šlo bp.Ne prideš 2x hitrej (po cesti) od darjana v Grčijo.
Za Romunijo imam rekord 1.dan nekih 960km.
Skratka, cez Budimpesto sem prvo noc spal v Romuniji.
Do Vasilikija (Lefkada) je med 1550 in 1420 km odvisno ali greš čez Dalmacijo, ČG in AL, ali pa po AC direkt proti Solunu in potem do Lefkade.
Tako pot naredi Tesla s cca 4-5 daljšimi postanki, torej drugi dan zvečer si doli v teoriji.
Ampak po A1 na HR videvam kar nekaj "avanturistov" z norveškimi tablicami in če gre njim, zakaj bi mi komplicirali.
Od Debrecena ko pridea cez mejo, je tako konec AC in naselja v stiku nasih prekmurskih. Cel kup policije v Dacijah, kontrole nobene, omejitve seveda po naseljih 50, sleperji pa vsi med 70 in 80.Sedaj ko imajo rumuni polno ac to sploh ni problem. Večji roblem je bil prej ko so meli samo od Budinpešte do morja. Ampak si moral vozit po romunsko pa je šlo bp.
Jaz sem veckrat prevozil Romunijo. Vedno bil na "cilju" v polovici časa kot je napovedovala navigacija.Od Debrecena ko pridea cez mejo, je tako konec AC in naselja v stiku nasih prekmurskih. Cel kup policije v Dacijah, kontrole nobene, omejitve seveda po naseljih 50, sleperji pa vsi med 70 in 80.
Za nas ki smo se ze navadili na voznjo do nekje 60kmh in ki se ne bi radi po romunsko pogovarjal z njihovo policijo je bil to kar stres. Sem se stalno umikal sleperjem.
Da sem potem lahko nadaljeval vožnje v zavetrju :evil