Se strinjam, pri teh zadevah je tako, da je cena enaka kvaliteti in v končni fazi ceneje skoz prideš, če enkrat več colaš kot da vsak let znova pocen kupuješ.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Viper pravi:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
90€
Pol pa naj še kdo reče da je recesija!
Pesda ZA pofukane špegle 90€ !
Slovenci imamo dost denarja samo jambrat je pa treba!
Kaj boš pol rekel za kadilce ki dajo toliko mesečno samo za čike?
Da ne govorim o kokainskih glavah ki dajo tut po 500 za robo.
90 za špegle ni dosti, služle mu bodo par let. Jaz sem si na ibeju naročil sedaj špegle za 178€, raje dam za špegle, pa 4x nebom
šel v klub (in res nebom šel) kot pa da spustim po grlu ta denar.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Se strinjam, pri teh zadevah je tako, da je cena enaka kvaliteti in v končni fazi ceneje skoz prideš, če enkrat več colaš kot da vsak let znova pocen kupuješ.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Edino zjutraj rabim dobro uro smučanja, da se ogreje noga in primerno "pripravi" tudi pancar, potem je pa juhuhu.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Edino zjutraj rabim dobro uro smučanja, da se ogreje noga in primerno "pripravi" tudi pancar, potem je pa juhuhu.
Hint:
Obuj jih že pred zajtrkom, pomaga, ne sicer dost, pomaga pa. Jaz moje borderske obujem že zjutraj po tuširanju, čeprav
še kako uro negrem z bajte, na snegu pozabim da jih sploh imam gor in imam večje skrbi za premlevat, npr. kje bom pil naslednje pivo
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Hint:
Obuj jih že pred zajtrkom, pomaga, ne sicer dost, pomaga pa. Jaz moje borderske obujem že zjutraj po tuširanju, čeprav
še kako uro negrem z bajte, na snegu pozabim da jih sploh imam gor in imam večje skrbi za premlevat, npr. kje bom pil naslednje pivo
240 € so bili? Dobro sem jih preplačalCitat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ah, pač nisi čakal na razprodaje. 40% off so bili (Intersport).
Kako se pa v bolj resnem mrazu obnesejo? Dovolj topli?