Moj zadnji nakup

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Jst tudi sporobal, skoraj na isti način, vendar čez še craft smučarsko majico. Tako da tudi zelo zadovolen. Mogoče samo malo dolge gate pretanke, drugače pa super.

Problem je samo na apreski, ker je prevroče, pa šlaufi se vidjo takoj.
smile-1.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Zgornje so trail copat, se pravi za bolj neurejene poti in traile. V osnovi so tudi nekoliko trše.

Spodnjih ne poznam.

Ampak priporočam, da greš tekaške copate najprej sprobat, da vidiš, če ti oblika sede na nogo. Predvsem širina sprednjega dela zna biti problem.
Prav tako preizkusi številko, da dobiš pravo velikost. Če tečeš ali nameravaš teči dlje kot 1,5 ure v kosu (trening ali tekma), potem proporočam, da vzameš 1,5 do dve številki večji copat. Verjemi, da ti bo noga hvaležna, ko se bo stopalo od utrujenosti segrelo in raztegnilo.

Šele potem, ko bi določil gornje parametre, bi jaz iskal najnižjo ceno. Tukaj po mojem, v nasprotju s prepričanjem, velja "manj je več".
Glede na najnovejše raziskave bi rekel tudi, da pozabi na pronacijo, vzemi nevtralno blažen copat in delaj na nižanju telesne teže.

Torej, ko najdeš model in številko (ali pa dva ali tri), potem pojdi na internet in išči. Priporočam wiggle.co.uk ali pa tudi na ebayu se kaj najde.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ...

Pred tremi dnevi, sem le našel "svojo" helmo;

Daineseairsofthelm.jpg

Čakam pa še na špegle z ebaya, trenutno furam kar z Oakley
smile-1.gif

Nisi pred kratkim iskal športno kamero? Kako pa boš zdaj nosilec prilepil na ta mehki irokezi?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Nisem vedel, da obstaja tak izolator, mislim, da bo to kar moj naslednji nakup takoj po novem letu.

Ker ni ga boljšega občutka, ko ti cevka zmrzne kake tri ure stran od dnevnega toplega cilja.
cheer.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48

fajn smučke,....sedaj pa počasi še pancerje, v trenutnih me bolijo podplati (mam zelo široko nogo in "platfuss")

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Jaz sem tudi malo posodobil svojo smučarsko opremo:

Boeri Speed Black Matte

Spyder T-shirt

Reusch Lodos