Moj zadnji nakup

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
UA se vedno dobi kaj pametnega na amazonu ali ebayu. Mene je prišel komplet Coldgear hlače in majica 65€ s poštnino.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Poc Iris Comp

Iris_comp_black.jpg

Dodane so tri različne leče. Upam, da bom z njimi videl bolj jasno kot s temi, ki sem jih imel do sedaj.

Nazadnje urejeno:

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
superge kupi na ebay,imaš take modele kot jih pri nas nikoli ne bo,to kar stane pri nas 100 in več eurov dobiš tam za 50,tudi sam sem se nat.. ko sem kupil v hervisu pol pa za pol cena videl na ebay.
Mizuno so najboljši za tekače,model ki stane pri nas 170 eurov je na ebay 110 z poštnino,takih ki stanejo na ebay 135 eurov pa pri nas niti nimaš,
poglej tole in če take najdeš pri nas za 70 eurov ti plačam pir

http://www.ebay.com/itm/MIZUNO...=item336eafde36

copati imajo črno ploščo po celi dolžini,vse tja do prstov,in to je šele srednji rang na ebay kar se pri nas prodaja kot višji oz. takih v hervisu in intersportu niti nimajo

lep pozdrav

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Tekaške superge se meni zdijo čisto preveč pomemben del oblačil/obutve, da bi jih kupoval preko interneta.

Razen, če bi jih prej poskusil v trgovini in potem naročil isto cifro. Na pamet pa raje ne...

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Seveda jih prej pomeriš v trgovini!!! Logično!
Že kar nekaj let nabavljam Stabilke samo preko neta. Pri nas so preko 100€, na ebay pa jih dobim okoli 60-70€.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
seveda je tako ishtar007,gres v hervis ali kamorkoli, probas in naročiš,res pa je da npr. stevilka 38 pri adidas ali mizuno ni iste velikosti,med istimi znamkami pa pol ni problemov glede velikosti,tudi če takega modela v slo ni,se ne rabiš bat glede velikosti,
lp

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:

Glede na to, da je bilo govora o 'modelih, ki jih pri nas ni in jih nikoli ne bo', se mi to ne zdi tako logično...
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
superge kupi na ebay,imaš take modele kot jih pri nas nikoli ne bo,to kar stane pri nas 100 in več eurov dobiš tam za 50,tudi sam sem se nat.. ko sem kupil v hervisu pol pa za pol cena videl na ebay.
Mizuno so najboljši za tekače,model ki stane pri nas 170 eurov je na ebay 110 z poštnino,takih ki stanejo na ebay 135 eurov pa pri nas niti nimaš,
poglej tole in če take najdeš pri nas za 70 eurov ti plačam pir

http://www.ebay.com/itm/MIZUNO...=item336eafde36

copati imajo črno ploščo po celi dolžini,vse tja do prstov,in to je šele srednji rang na ebay kar se pri nas prodaja kot višji oz. takih v hervisu in intersportu niti nimajo

lep pozdrav

No, če pa praviš, da so mizuno topšit za tek, potem je jasno, kok tvoje mnenje šteje....

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:

Glede na to, da je bilo govora o 'modelih, ki jih pri nas ni in jih nikoli ne bo', se mi to ne zdi tako logično...
smile-1.gif

V takem primeru seveda probaš sorodni izdelek istega proizvajalca. No, vsaj jaz vem da bi tako naredil, čeprav sem do sedaj kupoval na netu samo modele, ki sem jih prej pri nas probal.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Že kar nekaj let nabavljam Stabilke samo preko neta. Pri nas so preko 100€, na ebay pa jih dobim okoli 60-70€.
Katere prodajalce priporočaš?
smile-1.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Zadnje čase kupujem samo Stabilke, ker ostalih superg praktično ne rabim. Vedno poiščem najcenejšega (skoraj vedno gre za prodajalca iz Nemčije) in naročim. Ne vem, če sem že kdaj pri komu naročil 2x.
smile-1.gif
Se pa vsekakor splača 2-3 tedne malo spremljati, ker se vsake toliko pojavi res kakšna dobra cena.
Nazadnje sem vzel te:
2814.jpg

Sicer mi niso bile neki blazno všeč, samo očitno je bila razprodaja in sem jih dobil za okoli 70€. Je pa veliko + tudi to, da pri nas še nikogar nisem videl, da bi imel take kot jaz.
cheer.gif

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Res ni najcenejsa roba, me je pa preprical material ter obdelava. Je lahka, zgleda "tanka", ampak je neverjetno topla.
Plus tega sem tudi dosti/ogromno na smuceh.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
der_Starke: mas tak komplet kot jest
smile-1.gif
se strinjam s tabo,.. meni zelo dobra roba.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Evo, kot ponavadi je po slabem letu popustil star lopar in je bilo poterbno kupiti novega. Tokrat sem vzel malce tršjega kot prejšnjič, ker vseeno paše malo več napadat, kot pa dobivat defenzivne pike.
ArcSaber 008:

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
A tale Under Armor si kupil v Trebnjem ali se še kje drugje prodaja? Kakšen bo namen in prve ocene?
smile-1.gif

Evo, prve ocene: sem ga imel zdaj en teden v Franciji in se je obnesel odlično! Prvi dan sem imel čez še flis, pa sem potem ugotovil da čisto po nepotrebnem. Tudi pri -10°C, vetru in snežnem metežu me ni čisto nič zeblo samo v kombinaciji UA + bunda. Mogoče takoj, ko stopiš ven in mišice še niso ogrete, ko se enkrat razmigaš, pa sploh ni nobenega problema. Pa bunda ni nič posebnega - Toper z 10.000 mm vetrnega in vodnega stolpca.

Edina slaba stvar je, da se je zmuckal na mestih, kjer sem imel čez trakove od želve...

Nazadnje urejeno: