Moj zadnji nakup

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
cena je pa
bonk.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
cena je pa
bonk.gif

To pa ... sam pri Nike je itak vse ibr drago, se splača počakat na sezonske razprodaje ... Je pa res, da so njihove obleke ful kvalitetne. Jaz mam obleke za šport in prosti čas večinoma od Nika pa so vse stvari po nekaj letih še vedno kot nove.
lp

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
cena je pa
bonk.gif

To pa ... sam pri Nike je itak vse ibr drago, se splača počakat na sezonske razprodaje ... Je pa res, da so njihove obleke ful kvalitetne. Jaz mam obleke za šport in prosti čas večinoma od Nika pa so vse stvari po nekaj letih še vedno kot nove.
lp

Se vidi, koliko športaš...verjetno ležijo leta in leta v omari.
tongue-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Fajn nakup.

Jaz pa jutri še ene dobre pancarje, zimske štumfe sem si že pripravil za probavat v trgovini.
cheer.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Po dveh obiskih in skoraj treh urah v trgovini:

Salomon IMPACT 110 CS
126914.jpg

Upam samo da ne bo preveč tiščalo, hudič je najdet ustrezne pancarje višje kvalitete, če nimaš noge ravno po JUS-u.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sem razmišljal, pa se potem nisem odločil za to, ker sem raje vzel malenkost večjo cifro, pa potem ni na vseh straneh kot "ata na mamo", ampak po drugi strani tudi ne iščem idealnega pancarja, samo dovolj dobrega. Tudi cenovno mislim da je kar precej dražje.
Problem je, ker imam precej močna meča in mi že tukaj odpade večina trših modelov. Sicer pa se najde, je pa res, da treba kar težit prodajalcem, ki te imajo verjetno po skoraj dveh urah že poln kufer (no v Intersportu vsaj znajo svetovat, za kak Hervis bi bilo drugače).

Grem ja pa predvidoma v teh praznikih malo sprobat na Mölltal, pa da vidimo.
cheer.gif

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Po dveh obiskih in skoraj treh urah v trgovini:

Salomon IMPACT 110 CS
126914.jpg

Upam samo da ne bo preveč tiščalo, hudič je najdet ustrezne pancarje višje kvalitete, če nimaš noge ravno po JUS-u.

Te smem vprašat kolko si dal za tole in kje sprobal?
Rabim nove pancerje pa iščem, sem jih nekaj že sprobal. Najbolj bil zadovoljen z Nordica Speedmachine 130 ampak me malo cena "matra"

Drugače pa, če te čevelj tišči, se ga da v servisu nekaj mm raztegnit...

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Če se ti ne zdi zamanj kupiti kakšno leto starega modela, probaj v FORMA F+ Outlet. Jaz sem tam dobil svoje po zelo ugodni ceni (moj nakup je par strani nazaj :p).