Mobilni radar

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
http://www.zurnal24.si/kmalu-k...a-clanek-257377

Pred nekaj dnevi so Darsovi delavci na portala nad avtocestnim odsekom med priključkoma Trojane in izvozom iz predora Podmilj v smeri Ljubljane namestili dodatni kameri, potrebni za delovanje sistema in celostni zajem vozil.

Ki je potem točno to? Tisti izvoz ko je takoj pred tunelom (ko se gre lahko dol za krofe) v smeri LJ torej? ali se bo merilo v obe smeri?

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Pod Trojanami je vse nared za začetek sektorskega merjenja hitrosti prehitrih voznikov. Prve položnice gre pričakovati prav kmalu.
Se ve že kaj več o tem, kje točno se bo merilo, v katero smer?

Saj se ve že ves čas, meri pa tudi. Smer CE => LJ, med predoroma Trojane in Podmilj. Ena kamera je na portalu pred predorom Trojane, druga pa na portalu za predorom Podmilj. Točka fotografiranja pa je na tleh označena z (mislim da) dvema belima kvadratoma na vsakem voznem pasu.

Edino položnice ne vem, če že pošiljajo...

Edit: nisem videl prejšnjega posta...

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ma s temi 60kmh skozi tunele dosegajo ravno kontra učinek, ker nihče več ne vozi toliko in ko bo res neko sranje, folk ne bo resno vzel omejitve in potem se zna zgodit še večje sranje.

Ne morem verjet. Spet ne. Ko sem to sam omenil že pred leti, sem bil označen pa za slepega voznika. Pa ni problem v tem, da bi bil slep. Me veseli, da se še kje kakšen dobi in razmišlja. To bi si rabil vzet en teden in hop po sloveniji, vse posnet, naredit video in je. Jaz tudi ne jebem več omejitev, ker sem že tolikokrat nalete pa ni bilo nič. Sem tudi že naletel, da ni bilo nič označeno in se pripelješ normalno. In model maha po cesti, da kaj se grem, a ne vidiš da delamo. Bom naslednjič vohal, da eni skačejo po cesti. Mislem WTF postaja vse skupaj. Sej to je blo že pet let nazaj, sedaj je pa že neznosno.

NOBENIH pravil, NOBENE logike, ampak vsi pa bi SAMO svoje pravice zahteval in je cesta narejena samo za njih. Se peljem nekaj časa nazaj po vrhnškem. Pa ljudje, a ste prfuknjeni? Najbolj poln je bil prehitevalni pas in cjazenje dobrih 100, vozni malo manj, skrajno desni pa prazen. In potem je en kup ljudi videlo enega X-Hair-a kako nori po omejitvah mimo butalcev. Fuckih shit. Sam čakal sem, da prnese še enega Apollota in bi bila mera polna.
grin1.gif
Don't get it.

Pa glede Keltike. Pa kdo se dela norca iz nas? Cesta širša za 100% Srečajo se lahko 3 kamijoni vštric, pločnik, ma ni da ni. In BAM omejitev 60-70. Prej pa 90!!! Tist cepec, ko je to postavljal, da bo dokončno mir s temi znaki, zabijte celotno slovenijo v cono 30 in bomo najbolj varna država polna debilov.
zmaga.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:

Pa glede Keltike. Pa kdo se dela norca iz nas? Cesta širša za 100% Srečajo se lahko 3 kamijoni vštric, pločnik, ma ni da ni. In BAM omejitev 60-70. Prej pa 90!!! Tist cepec, ko je to postavljal , da bo dokončno mir s temi znaki, zabijte celotno slovenijo v cono 30 in bomo najbolj varna država polna debilov.
zmaga.gif
Ti si cepec, veš koliko več zaslužka je s tem pridobil za svojega delodajalca?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Pod Trojanami je vse nared za začetek sektorskega merjenja hitrosti prehitrih voznikov. Prve položnice gre pričakovati prav kmalu.
Se ve že kaj več o tem, kje točno se bo merilo, v katero smer?

Saj se ve že ves čas, meri pa tudi. Smer CE => LJ, med predoroma Trojane in Podmilj. Ena kamera je na portalu pred predorom Trojane, druga pa na portalu za predorom Podmilj. Točka fotografiranja pa je na tleh označena z (mislim da) dvema belima kvadratoma na vsakem voznem pasu.

Edino položnice ne vem, če že pošiljajo...

Edit: nisem videl prejšnjega posta...

Hvala, moram si nekako vtisnit tole v spomin oz še boljše kar naredim opomnik v telefonu na podlagi GPS lokacije, da me vedno opozori
smile-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:

Pa glede Keltike. Pa kdo se dela norca iz nas? Cesta širša za 100% Srečajo se lahko 3 kamijoni vštric, pločnik, ma ni da ni. In BAM omejitev 60-70. Prej pa 90!!! Tist cepec, ko je to postavljal , da bo dokončno mir s temi znaki, zabijte celotno slovenijo v cono 30 in bomo najbolj varna država polna debilov.
zmaga.gif

Zato nej zabijejo 30 in rešeno. Druga Švica.
zmaga.gif

if-you-know-what-i-mean.jpg

grin1.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:

Zato nej zabijejo 30 in rešeno. Druga Švica.
zmaga.gif
Potem bi vsak tempomat dal na 30, in potem nebi nič pokasirali. Tako kot je sedaj, ko se omejitve stalno menjajo, so nesmiselne itd... je idealno za kasirat. Niso butci postavljali ta sistem.