Moja izkušnja je temeljila na primerjavi v živo med obema modeloma in sicer primerjal sem v BB, Harwey normanu, Mercatoru v LJ, Medvodah, potem sem testiral samo G20 še pri priateljih.
Tudi sam sem si želel najprej S20, predvsem zaradi cene, roko na srce S20 je OK izbira, vendar je pri meni prevladalo mnenje glede videne slike, katero sem kot že povedano testiral v živo ter potem je prevladalo še povezava na splet, ki jo omogoča G20-
Pri G20 nisem zaznal zapeko slike, na vseh prodajnih mestih so mi zagotovili, da se to ne dogaja več in naj bi veljalo za vse plazme, saj naj bi se to odpravilo že pred leti, kar se tiče porabe pa tudi. Plazma recimo prilagaja moč porabe glede na svetilnost, zvečer je manjša poraba, v primerjavi recimo s kakšnim LCD, kjer je poraba enaka ves čas.
Kar je zanimivo še med G20 in S20 je to, kot je že nekdo v postih napisal, tehnologija zaslona. Če pogledaš na S20 ob strani boš lahko videl dvojni znak TV programa kot da bi se zrcalil oz. kot da je dvojni zaslon, medtem ko pri G20 tega efekta ni.
G20 uporabljam že nekaj časa in do sedaj roko na srce so izkušnje pozitivne, eden izmed kolegov me je vprašal, če mi morda piska, ker njemo po določenem času DA, vendar naj ne bi bilo toliko moteče, jaz tega še nism opazil oz. slišal, pa je že par mesecv v uporabi.
Lp.