Kitajski telefoni presenečajo

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Mene pa kitajski telefoni presenečajo po drugi strani....
Analiziram promet in zelo veliko informacij pošiljajo nazaj na kitajsko (IPje lociranje tam). ?!

o tem sem tudi že sam kr nekaj časa nazaj razmišljal. No očitno sem imel prov.
Lenovo je na svoje prenosnike namestil nek adware, da je vsilejval reklame...
http://thenextweb.com/insider/2015/02/19/lenovo-caught-installing-adware-new-computers/

Mogoče so pa telefoni z razlogom tko pocen in razliko pokrijejo z našimi podatki
grims-1.gif

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Sam imam sedaj v uporabi Lenovo P70. Po 1 tednu lahko rečem samo super. Prej sem uporabljal P780, pa tudi vse OK razen zamera slabi odzivnosti zaslona. Pri P70 je dosti boljše. Ima Octacore 1,7GHz procesor, 2GB RAM. Deluje zelo lepo. Sicer ima Lenovo svoj prilagojen Android, je pa za P70 sedaj na voljo tudi v SLO (P780 še nima).

BAterija je 4000mAh, zaenkrat mi drži od 3-4 dni, s tem da imam vse vklopljeno (WiFi, 3G, BT, ...), telefonskih pogovorov je zelo veliko, tudi ostala uporabo (službena). P780 mi je držal od 3-5 dni.

Kolikor gledam je že na SLO spletnih trgovinah, cena okrog 275 EUR, od junija bi naj imel tudi Mobitel v paketih, cene pa še ne vem.

Lp,

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Kakšna pa je kvaliteta slik, posnetih s telefonom? (še posebej v slabši svetlobi in macro posnetki)