Fantje, niste me razumeli. Če sem si znala nastaviti APN za MMS in NET (nista delala) in še marsikaj drugega, bi znala vklopiti tudi GPS knof, če bi kjerkoli v telefonu obstajal. KNOFA pa ni NIKJER! Tudi ostale knofe so sprogramirali, da so tam, kjer so. Na tega so morda "pozabili" ali pa je v ozadju tisto, kar se bojim, da je (NO GPS HARDWARE). Na tujih forumih sem prebrala, da so nekateri uspešno rešili težave z Mediatekovimi procesorji (ki so povečini problem prav pri GPS). Ker ne znam narediti backupa operacijskega sistema, kar bi po moji skromni logiki morala narediti pred takimi posegom si resnično ne želim sama brez pomoči šariti po Rootu in Mobileuncle Toolsu (ker nazadnje kot "ženska" še mobilca ne bom več "znala" vklopiti!).
Pustimo ob strani ali je telefon original ali ne, ker mi je v bistvu vseeno. Narejen naj bi bil za nekatera področja Kitajske, "zato" ga na Lenovo strani ni, kar je lahko res, verjetno pa NI! Tudi Spar in Mercator prodajata HP kompjutre hecnih oznak z dodanimi +/- x y z, ki jih na HP strani ne boste nikoli našli.
Malo denarja malo muzike, to vsi vemo. Pri naših operaterjih pa veliko denarja (z vezavo vred!) in prav tako malo muzike.
100 EUR x4,x5...x8 pa marsikdo (ne le jaz) NI PRIPRAVLJEN ali pa ZMOŽEN plačati za..... mobitel?!
: znane znamke (kje jih delajo??), ki je lahko resnično boljši ali pa neumno preplačan.. v vsakem primeru bo crknil takoj, ko se garancija izteče, ker je tako sprogramiran.
Vem le to, da bom za 100 EUR brez vezave pri nas dobila še večja jajca, kot so ta kitajska jajca.
Razen GPS dela vse zelo lepo, je super odziven in zelo hiter. Če mi nihče ne bo znal pomagati, bo moral biti v skrajnem primeru za mulce vseeno dovolj dober.
Prosim le, da mi pomagate ugotoviti:
- če v telefonu sploh je GPS kot strojna oprema in če je..
- kako ga usposobiti
Hvala vnaprej
Pustimo ob strani ali je telefon original ali ne, ker mi je v bistvu vseeno. Narejen naj bi bil za nekatera področja Kitajske, "zato" ga na Lenovo strani ni, kar je lahko res, verjetno pa NI! Tudi Spar in Mercator prodajata HP kompjutre hecnih oznak z dodanimi +/- x y z, ki jih na HP strani ne boste nikoli našli.
Malo denarja malo muzike, to vsi vemo. Pri naših operaterjih pa veliko denarja (z vezavo vred!) in prav tako malo muzike.
100 EUR x4,x5...x8 pa marsikdo (ne le jaz) NI PRIPRAVLJEN ali pa ZMOŽEN plačati za..... mobitel?!
Vem le to, da bom za 100 EUR brez vezave pri nas dobila še večja jajca, kot so ta kitajska jajca.
Razen GPS dela vse zelo lepo, je super odziven in zelo hiter. Če mi nihče ne bo znal pomagati, bo moral biti v skrajnem primeru za mulce vseeno dovolj dober.
Prosim le, da mi pomagate ugotoviti:
- če v telefonu sploh je GPS kot strojna oprema in če je..
- kako ga usposobiti
Hvala vnaprej