Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Matej, sprašujem o Marxovem zapisu - o kom je govora, in ne o tebi.

Jao ej... :jok:

Iztrgano zato, ker ni ne repa ne glave, ne vira ne nič, zgolj in samo ta citat. Je izraz iztrgano povsem primeren, bi se pa dalo povedati tudi drugače. Ampak napačno pa definitivno ni.
Kako to misliš povsem primeren? Iz citiranega ne morem razbrati na koga se zapis nanaša.
Nanaša se nate in na primerno uporabi izraza "iztrgan" v tvojem postu #1.174 in s tem kontriram mnenju 8888.

Obrazložitev: Ker si me vprašala kako to mislim povsem primeren, kar je bil izraz, ki sem ga uporabil v predhodnem postu sem ti nato odgovoril, da menim, da je bil tvoj izraz "iztrgan" pravilno uporabljen s čemer se ni strinjal 8888, nato pa sem ti še dodatno obrazložil na koga se (valda da moj citat) nanaša. Če pa ti citiraš mene in nato napišeš, da ne veš na koga se citat nanaša je valda logično, da bom to razumel kot da ciljaš na moje citirano besedilo, kakopak.

Nadaljnih obrazložitev ne bo, ker zdaj sem pa že skoraj prepričan, da se delaš norca.
Ne moreš biti v novinarskih vodah in biti tako slabo pisno dojemljiva no, nemejebat :bonk:

I

Izbrisan uporabnik #15304

Nekaj je tu: https://bit.ly/2FyRgz9
Drugače pa je Engels bil tisti, ki je to v glavnem potenciral.
Na googlu je tega v angleščini dost, dovolj je vtipkat: marx engels against slavic
Hvala.
Sicer pa Slovanov tako ali tako nihče ni imel kaj posebej v čislih. A niso tudi Američani nekje v dvajsetih letih prejšnjega stoletja drastično omejili kvote za priseljevanje Slovanov? Mislim da so se takrat Slovenci začeli izseljevati v J. Ameriko (nekoč sem nekaj brala o tem).
Naj me kdo popravi, če se motim.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.539
5.087
113
jagababa : mogoče se motiš. V neki oddaji o tistem vstopnem otoku (Ellis Island?) je bilo rečeno, da so zakonodajo uravnavali tako, da bi bolj ali manj bilo možno priseljevanje samo za protestante. Niso želeli katolikov in tako so odpadli od Ircev do Slovanov.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113

Komentar pod člankom:

Henrik Nikolic
Na posnetku vidim kriminalca, ki je pod okriljem noči, poskušal ilegalno prečkati mejo. Verjetno je tudi on brez vseh dokumentov, in verjetno je kršil še en kup drugih zakonov. Ob tem verjetno ni upošteval ukazov policije. In ne razumem zakaj se iz navadnega kriminalca, na vsak način poskuša ustvariti žrtev ???
Like · Reply · 19 · 1d · Edited

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Jp, to je to, nič pravic. Pa dajmo še enkrat v isti koš vreči begunce, legalne migrante in ilegalne migrante. Ko jih j3be vse po vrsti a ne?

o_O:rolleyes:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
OK. Občestvo se strinja:
Človekove pravice z migrante ne veljajo.
Kdo je naslednji? Homoseksualci? Ženke, ki splavijo? Verniki Čezvesoljske zombi cerkve blaženega zvonjenja? Židje (ti so že navajeni)?
Prešernove nagrajenke k pse dojijo si pozabil omenit.
Aja...sovrazni govor pa to. Pa hitr temo zaklent. Pa banat vse kar je desno.

• Všeč mi je
Reactions: zobatec

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.665
3.940
113
Ljubljana
hmpg.net
Zakaj desnico? Glede na to, da pri nas uspeva v glavnem leva politika je večina levo prepričanih, ker pa večina deli mnenje o migrantih, je torej tako mnenje (človekove pravice za migrante ne veljajo) tudi mnenje večjega dela levice.
Mislim da prvinski kristjani, ne delijo takega mnenja, pa niso levo misleči.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Cajt bi bil da nehaš manipulirat in zacneš pisat ilegalni migranti. Ker kdor ima dokumente urejene ni problem prečkanja mej in mu ni treba skakat čez kolpo.

• Všeč mi je
Reactions: zobatec

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Zakaj desnico? Glede na to, da pri nas uspeva v glavnem leva politika je večina levo prepričanih, ker pa večina deli mnenje o migrantih, je torej tako mnenje (človekove pravice za migrante ne veljajo) tudi mnenje večjega dela levice.
Mislim da prvinski kristjani, ne delijo takega mnenja, pa niso levo misleči.

Od kje ideja, da migranti nimajo pravic? In da tako meni celo večina levice? Rofl.... Pa še to me zanima - ali to velja za vse ali samo za ilegalne oziroma ilegalne?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.