Ne narobe si naštel. Najprej izdajalci iz leve strani nato ostaliOK. Občestvo se strinja:
Človekove pravice z migrante ne veljajo.
Kdo je naslednji? Homoseksualci? Ženke, ki splavijo? Verniki Čezvesoljske zombi cerkve blaženega zvonjenja? Židje (ti so že navajeni)?
Ni res. Zakaj ne smeš na musli pogreb oziroma moraš biti nekje v ozadju?Za vse ljudi veljajo enake človekove pravice. Pika. Amen.
Zastonj jih ilegalni migrant ni fasal. Seveda se pa ti ne bi popolnoma nič ne bi sekiral če ilegalni ne bi bil muslič.Ali lahko policija zato pretepa? Ali mora vseeeno spoštovati človekove pravice? Ker če mu jih pri migrantu ni potrebno, kdo ga je tega "odrešil"? in katera vrsta ljudi je naslednja na vrsti. To sem vprašal.
Kdo to pravi?Ni res. Zakaj ne smeš na musli pogreb oziroma moraš biti nekje v ozadju?
Kdo to pravi razen tebe?Zastonj jih ilegalni migrant ni fasal. Seveda se pa ti ne bi popolnoma nič ne bi sekiral če ilegalni ne bi bil muslič.
Za vse ljudi veljajo enake človekove pravice. Pika. Amen.
Ja ... osnovne. Takrat ko pa stopi na moj vrt, pa niso več čisto enake.
Upam da zastopiš!
Zastopim, samo zakon tega ne zastopi: https://www.delo.si/novice/kronika/silobran-najbolje-je-ohraniti-mirno-kri.html
Tu ti pa odgovorim smrtno resno.
Ga ni zakona, ki bi meni tolmačil, kako naj z ravbarjem obračunam ! Če ti to ni jasno (in sveto), potem si en prekleti malinovec!
Tudi morilci in posiljevalci? Si po tvoje zasluzijo imeti iste pravice? (Ne ciljam na nikogar, ampak ko si lih omenila "vse ljudi").Za vse ljudi veljajo enake človekove pravice. Pika. Amen.
Matey
Smatram da si funkcionalno pismen. Da slediš temu kar se piše po Sloveniji. In večina ljudi (in nekateri novinarji) so proti tujcem. Migrantom legalnim ali ilegalnim. Zato, ker so temne polti in verjetno muslimani.
Če znaš matematiko, če je večina levih in večina proti migrantom, težko narediš izpeljavo, da so samo desni proti migrantom, ker jih ne bi bilo večina. Bo šlo, ni neka višja matematika.
Jaz ti pa samo povem, ker to vem iz lastnih izkušenj...
Tipa, ki mi je hotel s pajserjem vlomit v garažo (ki je pod pod kamero), sem z notranje strani z vrati tresnu, da je s pajserjem vred poletel...
Ko je prišla policija, sem bil obtožen prekoračitve silobrana. Denarna kazen in pogojna...
Mamu im...
Za vse ljudi veljajo enake človekove pravice. Pika. Amen.