Seveda ni smešno in tudi ni bilo mišljeno kot smešno. Navedeno je golo in žalostno dejstvo.
#LahkoGreMujoIzBosneABosnaNeMoreIzMuje
#LahkoGreMujoIzBosneABosnaNeMoreIzMuje
webcam 24/7 in na YTlokalni grad po obnovi dobil baker...čakamo, kokice, kako dolgo bodo gor.
aha... koliko tem "beguncem" so to storili v Maroku recimo? Ne vem a se norca delas al si resen? beguncev je mogoče 10%, ostalo so pijavke, ki jih preživljamo mi in jih bodo naši otroci.A ti to iz lastnih izkušenj?
Ko ti poderejo bajto,ene par sosedov pobijejo , ...ti pa hop čez mejo v kakšen izoliran kamp z 10000 šotori, brez da bi vedel kaj bo jutri ali naslednjih nekaj let... se zlekneš na dekco in si srečen.
Mal sam še studiraš kdaj te bodo nazaj poslali.
saj to vedo ampak zaradi občutka krivde mislijo da morajo pod nujno pomagat čeprav sami sebe spravijo v nevarnost ali slabši položajaha... koliko tem "beguncem" so to storili v Maroku recimo? Ne vem a se norca delas al si resen? beguncev je mogoče 10%, ostalo so pijavke, ki jih preživljamo mi in jih bodo naši otroci.
Odgovarjal sem nekomu ki je omenjal smrtno ogroženost,...Maroko si ti od nekje privlekel.aha... koliko tem "beguncem" so to storili v Maroku recimo? Ne vem a se norca delas al si resen? beguncev je mogoče 10%, ostalo so pijavke, ki jih preživljamo mi in jih bodo naši otroci.