niqab, ne zavesa.
Saj upam da avtor fotografije ima privoljenje za slikanje dotične osebe sakasm off
Vendar tale ne spada v temo migrantov. Zelo verjetno je turistka. V KG jih je kar nekaj in nekateri hodijo v precej draga lokale.
Tukaj imate nekateri interno tekmovanje za najbolj zaplankanega alteraša?
Fotografiranje naključnih turistk in zgražanje nad njihovo opravo je zgolj in samo v dobrobit slovenskih državljanov? Nekatere slovenske državljanke nosijo tudi nikab ali pa si zakrivajo lase.Niti ne, gre zgolj za debato o povsem realnih življenjskih situacijah v povezavi z dobrobitjo slovenskih državljanov. A veš to je tisto, česar ti ne razumeš in deluješ v v kontro temu.
Ja. Iz Bosne drzavljanke.Nekatere slovenske državljanke nosijo tudi nikab.
Kaj pa zdaj?
Fotografiranje naključnih turistk in zgražanje nad njihovo opravo je zgolj in samo v dobrobit slovenskih državljanov? Nekatere slovenske državljanke nosijo tudi nikab ali pa si zakrivajo lase.Niti ne, gre zgolj za debato o povsem realnih življenjskih situacijah v povezavi z dobrobitjo slovenskih državljanov. A veš to je tisto, česar ti ne razumeš in deluješ v v kontro temu.
Kaj pa zdaj?
In, vsaj na Danskem, ni prepovedam niqab. Prepovedana je kakršnakoli obrazna maska ali kapa, ki bi zakrivala obraz. Ni prepoved muslimanskih noš, je prepoved zakrivanja obraza. Do sedaj izrečena ena kazen .
Sploh veš kaj pišeš?In, vsaj na Danskem, ni prepovedam niqab. Prepovedana je kakršnakoli obrazna maska ali kapa.
Mislim, da si zamešal nikab in hidžab.Na Danskem naj bi si obraz zakrivalo cca 50 žensk.
Moje mnenje je sicer naklonjeno prepovedi skrivanja obraza (paranoik, kaj cmo), ampak v tem primeru gre za turistko, ne iz Bosne.KG jim je všeč, njih več jih pride na obisk. Ženske so v večini (en moški jih pripelje več). Dokler ni zakona, ki bi to prepovedoval je to dovoljeno in lahko hodijo taki. In mi zasedajo prostor v Milki.
In, vsaj na Danskem, ni prepovedam niqab. Prepovedana je kakršnakoli obrazna maska ali kapa, ki bi zakrivala obraz. Ni prepoved muslimanskih noš, je prepoved zakrivanja obraza. Do sedaj izrečena ena kazen .
Na Danskem naj bi si obraz zakrivalo cca 50 žensk.
Moje mnenje je sicer naklonjeno prepovedi skrivanja obraza (paranoik, kaj cmo),
ampak v tem primeru gre za turistko, ne iz Bosne.KG jim je všeč, njih več jih pride na obisk. Ženske so v večini (en moški jih pripelje več).
Dokler ni zakona, ki bi to prepovedoval je to dovoljeno in lahko hodijo taki. In mi zasedajo prostor v Milki
Kako veš? Jo poznaš? Nekam temne polti je za bošnjakinjo, ki se cele dneve skriva za tančico.Iz Bosne. Tam se je rodila.
Kako veš? Jo poznaš? Nekam temne polti je za bošnjakinjo, ki se cele dneve skriva za tančico.
Koliko si jih pa videl, da misliš da so vsi temni?Temne polti je rekla pa lih mal manjka da ni belabela. A potem so ljudje z bližnjega vzhoda zate že črnci?