I
Izbrisan uporabnik #15304
Pa saj je Matej napisal da ni več modiboš vidu juter zjutri, ko se noben od nas ne bo mogu več prijavit
Pa saj je Matej napisal da ni več modiboš vidu juter zjutri, ko se noben od nas ne bo mogu več prijavit
sej ti bo maček teb dal analca, sam mal ga še nakurmo pa prvič ko pijan pride iz hoste, boš mela oke ko žaba ko ti bo zašraufu u šupakPa nalepi na vsak tretji post kakšnega analca, da bo birokratom zadoščeno.
boš vidu juter zjutri, ko se noben od nas ne bo mogu več prijavit
No, moji rečejo bolj tako kot je Capl napisal.Niste vi štajerci. Ok, niste ravno kozjanci. Štajerska se (zame) od tam gor šele začne. Čeprav naša pravi drugače ... ampak jaz in moja trma ...
Torej, kozjanci rečejo točno "kizla", brez preglasa. Pa rečejo : "lič", pa "miha", pa ...
No, moji rečejo bolj tako kot je Capl napisal.
sicer je pa ziher odvisno iz katerega konca je kdo.
a ne rečejo bolj kot prjese?Potem si bolj v prlekijo. Tam imajo preglas.
Torej, prideš na Planini v gostilno in taprvemu ki vedri za šankom, rečeš : "Hej, menjaš kizlo za prase?"
On ti odgovori : "NE ! Kizla je breja, prase pa ne !!! "
Potem se začne veselica ... . Prime, preverjeno, že par sto let.
In mimogrede - TO je taprava Planina in ne tista kot jo gledate tam pri Kranju, pa pri Logatcu. Montparis. Zapeljite se enkrat tam čez, brez heca, to je Planina.
Ariel Ricket, the executive director of Advocates Abroad, a major non-profit NGO which provides legal aid to migrants, has been caught on tape openly discussing how she teaches refugees to lie to border agents. The video was released by Canadian right-wing activist, author and internet personality, Lauren Southern, and will be a part of her new documentary film project 'Borderless,' which takes on the European migration crisis.
Ja ... sej.
A ste vidli kaj je Capel naredil !
Že menda tri leta se kolje z njo, cel hudič... , na koncu je pa tiča ven vzel in ji ga uvalil v usta !Zgleda je to edini način da utihne