Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #15304

Niste vi štajerci. Ok, niste ravno kozjanci. Štajerska se (zame) od tam gor šele začne. Čeprav naša pravi drugače ... ampak jaz in moja trma ... :rolleyes:

Torej, kozjanci rečejo točno "kizla", brez preglasa. Pa rečejo : "lič", pa "miha", pa ... :valjamse:
No, moji rečejo bolj tako kot je Capl napisal.
sicer je pa ziher odvisno iz katerega konca je kdo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

No, moji rečejo bolj tako kot je Capl napisal.
sicer je pa ziher odvisno iz katerega konca je kdo.

Potem si bolj v prlekijo. Tam imajo preglas.

Torej, prideš na Planini v gostilno in taprvemu ki vedri za šankom, rečeš : "Hej, menjaš kizlo za prase?"
On ti odgovori : "NE ! Kizla je breja, prase pa ne !!! "
Potem se začne veselica ... o_O . Prime, preverjeno, že par sto let. :D

In mimogrede - TO je taprava Planina in ne tista kot jo gledate tam pri Kranju, pa pri Logatcu. Montparis. Zapeljite se enkrat tam čez, brez heca, to je Planina.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Potem si bolj v prlekijo. Tam imajo preglas.

Torej, prideš na Planini v gostilno in taprvemu ki vedri za šankom, rečeš : "Hej, menjaš kizlo za prase?"
On ti odgovori : "NE ! Kizla je breja, prase pa ne !!! "
Potem se začne veselica ... o_O . Prime, preverjeno, že par sto let. :D

In mimogrede - TO je taprava Planina in ne tista kot jo gledate tam pri Kranju, pa pri Logatcu. Montparis. Zapeljite se enkrat tam čez, brez heca, to je Planina.
a ne rečejo bolj kot prjese?
a ti si iz Planine doma?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne, jaz sem sevničan. Sicer pa rojen krajnc. To so šele lepi kraji!

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #9334

"Prjese" pa rečejo na Razborju.

- Djekle fruštek njeseee, je umazana kot prjeseeee ... "

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
‘It’s all acting’: NGO exposed teaching migrants how to trick ‘f***ing stupid’ EU border guards

https://www.rt.com/news/443812-migrants-acting-ngo-exposed/

Ariel Ricket, the executive director of Advocates Abroad, a major non-profit NGO which provides legal aid to migrants, has been caught on tape openly discussing how she teaches refugees to lie to border agents. The video was released by Canadian right-wing activist, author and internet personality, Lauren Southern, and will be a part of her new documentary film project 'Borderless,' which takes on the European migration crisis.

• Všeč mi je
Reactions: Matey
I

Izbrisan uporabnik #9334

A ste vidli kaj je Capel naredil ! :D:valjamse::valjamse:
Že menda tri leta se kolje z njo, cel hudič... , na koncu je pa tiča ven vzel in ji ga uvalil v usta :aplauz:!
Buhve da jaz tega ne bi upal, Zobati Bill kakršna je - razen če prej orglice da na nahtkaselj.

Točno vem da tega ni naredil na slepo, caple kakršen je ... zagotovo je šel ven pogledat kako luna sveti. Ko pa vsi vemo, da so punce en teden pred polno luno malce bolj mežene. :evil:

Majka mila, ne morem se nehat režat. :valjamse::valjamse::valjamse:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.469
113
kizla.png

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.