I
Izbrisan uporabnik #15304
?Popravljam, dej, Caple, povej punci, kako gre na štajerskem geslo in odgovor. Zgleda da je iz nekega bolj oddaljenega kota ...
zdaj mi pa sploh nič ni jasno.
?Popravljam, dej, Caple, povej punci, kako gre na štajerskem geslo in odgovor. Zgleda da je iz nekega bolj oddaljenega kota ...
Na Planino? Misliš na tisto na Kozjanskem?Ja, greš na Planino v gostilno in rečeš prvemu ki vedri za šankom: "Hej, menjaš kizlo za prase?"
... Čakaš odgovor.
To imajo neke svoje lokalne fore, ki jih zastopijo samo v tistem koncu..?
zdaj mi pa sploh nič ni jasno.
To imajo neke svoje lokalne fore, ki jih zastopijo samo v tistem koncu..
hehe, menderes.To imajo neke svoje lokalne fore, ki jih zastopijo samo v tistem koncu..
Na Planino? Misliš na tisto na Kozjanskem?
pa kaj ti misliš da je Štajerska samo Planina, pa Kozje, pa Dobje, pa Šentjur?Sedaj čakam na Capla, ker se mi zdi da si fejk. Nisem čisto prepričan da si štajerka.
Nič od tega ni na Štajerskem!pa kaj ti misliš da je Štajerska samo Planina, pa Kozje, pa Dobje, pa Šentjur?
Nič od tega ni na Štajerskem!
Štajerska je do konjiških tunelov in Pohorja - basta. Raje klajn und fajn, kot pa one okoli Cjela in južneje zraven vlačit!
Ja pa kaj še,Nič od tega ni na Štajerskem!
Štajerska je do konjiških tunelov in Pohorja - basta. Raje klajn und fajn, kot pa one okoli Cjela in južneje zraven vlačit!
Kizla.....kuzla.....Štajerka namesto psa.....menjaš ženo za pujsa?kizla? kaj je to?
Kuzla je kuzla, ne pa kizla. Pa menda ja Demz ne reče svoji dragi kuzla, nooooKizla.....kuzla.....Štajerka namesto psa.....menjaš ženo za pujsa?
Je to to?
Kuzla je kuzla, ne pa kizla. Pa menda ja Demz ne reče svoji dragi kuzla, noooo
Kizla.....kuzla.....Štajerka namesto psa.....menjaš ženo za pujsa?
Je to to?
luft je luft, zrak.Bravo, jaz vem da si potencial. Že od samega začetka vem!
Sedaj pa še prevedi : "Glej, ko miha po lifti leti !"
Pa qua je s'tabo?
Od zgoraj dol se gleda! Gradec, Maribor, Ptuj, Konjice naše so ... vse Štajerske ....
Edit: rimar iz Rima.