Evo kolk si ti resen za moderatorja.. Ne sprejmeš kritike in se smeješ bravo..
Škoda besed za osebo ki predstavlja osebje tega foruma...
Mene si prostaško zmerjala in užalila v dno moje občutljive nežne dušice,Govora je kar lepo o meni. Zdaj pa pokaži in dokaži kje jaz pišem prostaško in neprimerno.
Pravim moškim se nikjer ni potrebno napihovati. Ampak kaj čem pezdetku to razlagat, itak ne boš razumel.
Se mi je zdelo, da te bo tudi tu j3bala ta tvoja (ne)sposobnost dojemanja. Sprejetje kritike pač ni enako kot strinjanje s kritiko. In jaz tvojo krituiko absolutno sprejemam, niti približno pa se ne strinjam z njo in zato ROFL smiley, ker me dejansko nasmejiš. Rolam se pa res ne po tleh, tok dobr pa spet nisi.
Je že župan Popovič povedal, da ni žalitev, če bedaku rečeš bedak. In to je najtežja beseda, ki sem jo kdaj uporabil. Če ti ne ločiš tega od nesramnega, prostaškega, v spolno diskvalifikacijo usmerjenega pisanja, ti pa res ni pomoči in siKamele0N - Pusti, to je zdaj že klasika da se pyzdi čez moderacijo, ki ne ukrepa zaradi neprimernega pisanja določenih uporabnikov a ko pa oni sami pišejo neprimerno je pa vse ok Priceless
Je že župan Popovič povedal, da ni žalitev, če bedaku rečeš bedak.
Tudi ti ne dojemaš marsikaj.. Pa kaj ti morem če si omejen itn..
Odlična replika, povsem primerna svojemu avtorju, čestitam
Priznam? A te spet/še kar dojemanje j3be kaj?
Tako kot tebe..
Tebi bi jo težko dodelili, ker si nestrpna do nasprotnikov migrantov.Funkcija moderiranja se praviloma dodeli strpnim in nevtralnim uporabnikom, vsaj tako bi naj bilo. Se pa žal najdejo tudi člani, ki funkcijo zlorabljajo na tak ali drugačen način in iz takega ali drugačnega vzroka.
Tebi bi jo težko dodelili, ker si nestrpna do nasprotnikov migrantov.
Tako kot ostali ste nestrpni do drugačnega mnenja itn..
Nope. Nestrpni smo do debilizmov oz. bolje rečeno utopizmov, ki se jih zadnje čase kar vsiljuje v prakso.
Če pa ti ne zmoreš dojeti kaj je dejansko na stvari in meniš, da smo nestrpni proti drugače mislečim ti bom pa spet povedal to, kar sem ti že mnogokrat - nimaš realnega pogleda na zadevo.
Zdaj pa izvoli pisat dalje kako je to vse samo v naših glavah in podobno
Je že župan Popovič povedal, da ni žalitev, če bedaku rečeš bedak. In to je najtežja beseda, ki sem jo kdaj uporabil. Če ti ne ločiš tega od nesramnega, prostaškega, v spolno diskvalifikacijo usmerjenega pisanja, ti pa res ni pomoči in si