Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #9334

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Čudno, mene pa nič za mandoline ne drži. Verjetno ji je dišim preveč. :valjamse:
tebe se boji, ker si jo trdo prijel, obenem pa jo to rajca -je ene sorte mazohistka, ki ji prija trda ukazovalna moška roka.
Tebi bi verjetno takoj razširila celulitaste krače, ampak ne priporočam. Pravjo da je privlačna kot teden dni staro truplo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Če ni blond, bi morala prej protezo dati ven na sonce. Če je blond, pa tudi.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sicer pa, jagababa, sprijazni se s sočnim besednjakom, nahajaš se v moškem klubu. ... Precej zaprtega tipa, tako da si v bistvu zelo počaščena tu. :aplauz:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Kdo je od vas blod? Da ste tko nesramni? Al je to sam pogum prek spleta tko žalit folk ki ni istega mnenja kot vi vidite?:gorjaca:

Sramota ste za človeško raso dokler ločujete ljudi po veri in jih mečete v isti koš..:bonk:

SRAMOTA..da se mate za ljudi nekaj več:bonk:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.385
5.661
113
Matey
Res odlična moderacija........... Morda pa skušaš izgnati s foruma še eno od redkih žensk, ki tukaj vztraja, da se bodo ostali brez skrbi napihovali? Upam, da premoreš dovolj samokritike in boš odstopil.
Hahaha s tole izjavo pa spominjaš na AHhhhmeda ki na meji tišči otroka v policijske pendreke in vpije da mu tepejo otroka...

• Všeč mi je
Reactions: miflo

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.385
5.661
113
Nimaš samokritike...ona bi da se j... al samo da ji ne udje ;) Sama se spravlja v situacije v katere se potem pa vsi boga boga...

• Všeč mi je
Reactions: miflo in Matey

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
A zato, ker se tebi in tebi podobnim drzne kontrirati, se je treba prostaško obnašati? In zadnji zapis ni bil edini, pa pri tem moderacija ni niti trznila. Kako bi se ti počutil, če bi nekdo začel pisati, da ti ne stopi ali da imaš smrdljiva gnila jajca, če se ne bi strinjal s tvojim pisanjem?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
Kamele0N - Pusti, to je zdaj že klasika da se pyzdi čez moderacijo, ki ne ukrepa zaradi neprimernega pisanja določenih uporabnikov a ko pa oni sami pišejo neprimerno je pa vse ok :cheer: Priceless :aplauz:

I

Izbrisan uporabnik #15304

Kamele0N - Pusti, to je zdaj že klasika da se pyzdi čez moderacijo, ki ne ukrepa zaradi neprimernega pisanja določenih uporabnikov a ko pa oni sami pišejo neprimerno je pa vse ok :cheer: Priceless :aplauz:
Govora je kar lepo o meni. Zdaj pa pokaži in dokaži kje jaz pišem prostaško in neprimerno.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Matey

Do vseh enak moreš bit.. ne enim dovoliš vse ostalim pa ne... Če si moderator moreš obranavat vse enako itn..

Vem da boli da se z tabo ne strinjajo z tvojim delom.. Bodi enak do vseh pa ne bo kritik.. ;)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.