I
Policija Bosne in Hercegovine je v Bihaću aretirala migranta, ki je osumljen vpletenosti v uboj petih ljudi. Osumljeni je bil zaradi drugih obtožb sicer aretiran že pred dvema tednoma, policisti pa so zdaj ugotovili, da je bil zanj izdan nalog za aretacijo v primeru uboja petih migrantov v Makedoniji.
https://siol.net/novice/svet/v-bihacu-aretirali-migranta-osumljenega-uboja-petih-ljudi-481580
tebe se boji, ker si jo trdo prijel, obenem pa jo to rajca -je ene sorte mazohistka, ki ji prija trda ukazovalna moška roka.Čudno, mene pa nič za mandoline ne drži. Verjetno ji je dišim preveč.![]()
Hahaha s tole izjavo pa spominjaš na AHhhhmeda ki na meji tišči otroka v policijske pendreke in vpije da mu tepejo otroka...Matey
Res odlična moderacija........... Morda pa skušaš izgnati s foruma še eno od redkih žensk, ki tukaj vztraja, da se bodo ostali brez skrbi napihovali? Upam, da premoreš dovolj samokritike in boš odstopil.
Govora je kar lepo o meni. Zdaj pa pokaži in dokaži kje jaz pišem prostaško in neprimerno.Kamele0N - Pusti, to je zdaj že klasika da se pyzdi čez moderacijo, ki ne ukrepa zaradi neprimernega pisanja določenih uporabnikov a ko pa oni sami pišejo neprimerno je pa vse okPriceless
![]()
Govora je kar lepo o meni. Zdaj pa pokaži in dokaži kje jaz pišem prostaško in neprimerno.
Boli me ja, sploh ne vem kaj naj tok me boli![]()
Zakaj pa potem tole lajkaš? To je mnenje moderatorja?Šurde ja. Zgolj in samo o tebi.
Nimaš samokritike...ona bi da se j... al samo da ji ne udjeSama se spravlja v situacije v katere se potem pa vsi boga boga...
" Samo grdo mi govori", pa s štajerskim dialektom morašŠurde ja. Zgolj in samo o tebi.