Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #15304

Nima veze kaj so počeli zadnjih 22 let, to je isto kot bi rekla ena firma je 22 let delalo v dobro delavcev zadnja 3 leta jih pa jebe. Tako firmo je za zapret.
Res, to je rešitev?
Da bi vi, ki si dajete toliko opravka s pomoči potrebnimi v Sloveniji, rajši pomagali kot šimfali čez tiste ki to počnejo, pa ne bi šlo?
Pomagaš?

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Nima veze kaj so počeli zadnjih 22 let, to je isto kot bi rekla ena firma je 22 let delalo v dobro delavcev zadnja 3 leta jih pa jebe. Tako firmo je za zapret.
Vedno so počeli v dobro svojih riti. Organizirane dobrodelnosti nažalost ni, najprej nafilajo svoje riti, šele kar ostane in to je nekaj malega %. gre v dobrodelnost, pa še to je vprašljivo, ker tujec je vedno bolj bogi kot domač, pa če domač crkuje od lakote, ker dat tujcu je bolj populistično

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.002
6.174
113
Pretekli neveljavni dokumenti, pot proti jugu, pri tem ubije policista.... Ne vem no... Temu Bastijanu se je pravljična država Žermani morala zelo zamerit da se mu je tako mudilo na jug.

• Všeč mi je
Reactions: miflo

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Človek je imel znano identiteto in nemško državljanstvo, Nova pa v naslovu migranta z mečeto.
Je osel, izgleda kot osel ima celo oslovsko ime in četudi 100let stanuje v Lipici Lipicanec ni in ne more bit.
Tudi -rima se na potica-jahababa lahko gre v Nemčijo, dobi nemško državljanstvo ampak po genih in narodnosti Nemka ne bo.

• Všeč mi je
Reactions: endvatri
I

Pa še nekaj.
Kako mislite da se počutijo svojci umorjenega policista, ko Nova24TV odpira stare rane? Se vam zdi to primerno?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Res, to je rešitev?
Da bi vi, ki si dajete toliko opravka s pomoči potrebnimi v Sloveniji, rajši pomagali kot šimfali čez tiste ki to počnejo, pa ne bi šlo?
Pomagaš?

V zadnjih dveh letih sem dal ca. 1400-1500€ resda prejšnja leta ne toliko. Nikoli rdečemu križu ali kaki drugi ustanovi ampak direktno človeku na roke. Pa še to samo tistim ki imajo majhne otroke, ostali bodo že poskrebi zase.

edit: Pa ti?

I

V zadnjih dveh letih sem dal ca. 1400-1500€ resda prejšnja leta ne toliko. Nikoli rdečemu križu ali kaki drugi ustanovi ampak direktno človeku na roke. Pa še to samo tistim ki imajo majhne otroke, ostali bodo že poskrebi zase.

edit: Pa ti?
Me veseli.
Pomagam, ne glede število malih otrok, ne glede na vero, barvo kože in raso. Vsi smo ljudje in pomagati je potrebno pomoči potrebnim.
Kdo pravi da je mlada mamica pri tridesetih z dvema malima otrokoma, na socialnih transferjih in zgolj uradno samohranilka, ki pravi da ne bo šla delat za minimalca, bolj upravičena do moje pomoči kot osamljena ženica nekje na podeželju, ki po poplačilu položnic ne zmore niti za hrano in ki nima prevoza do prvega zdravnika?
S tem zadnjim zapisom delam vzporednico z ločevanjem glede na raso, barvo, poreklo in vero. Oboje je skrajno neumno.
Vsak naj pomaga po svoji moči in po svoji vesti. In nihče nima pravice očitati nekomu njegove dobrodelnosti.

• Všeč mi je
Reactions: bratusm
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.