I
Izbrisan uporabnik #9334
Ne, Caplu po moje še iz paštete skačem. Ded je ajnbishen obseden z mano.
Dišiš nekaj ... res.
Ne, Caplu po moje še iz paštete skačem. Ded je ajnbishen obseden z mano.
No saj si prebrala
Pohvale prostovoljcu, da si vzame čas za inštrukcije.
Vem, da bom zvenel nestrpen, zloben itd. a moram vprašat, če veste za primer ko prostovoljec nudi brezplačne inštrukcije slovenskemu otroku ali mladostniku iz socialno šibkih družin, ki si dragih inštrukcji preprosto ne morejo privoščiti in tako je ta otrok ujet v začaran krog bede.
Vem, da nekateti dijaki nudijo pomoč, a mislim na tak podoben primer, od kakih filantropov in ostalih društev.
O službenem času:Še kaj
Jaz skrbim predvsem za svojo rit in s tem za dobribit svoje druzine. Vsak mesec fursu zaradi dela v tujini nakazem 100€ akontacije dohodnine v sloveniji ob upostevanju vseh olajsav.
Dohodninsko odlocbo dobim vsako leto napacno, ker namerno potne stroske stejejo med prihodek. Ko vlozim ugovor na informativni izracun, furs ugovor resuje leto in vec. Reseno pritizbo za leto 2016 sem dobila januarja 2018
Vrtec pa rece, da ni pravnomocne odlicbe za dihodnino, in sesteje najine avstrijske place. Seveda spet CSD pozabi od plac odstet v sloveniji placano akontacijo dohodnine, tako da moram vlozit pritozbo. Ki jo resujejo vsaj leto in pol, ker na ministrstvu prednostno resijo vsako pritozbo za varstvenega, socialko.
In jaz ves ts cas placujem polno ceno vrtca. In najhujse je, da se zgodba ponovi vsako leto.
Sicer potem vrtec dela poracune, ampak ce je zgodba vsako leto enaka, bi se ze lahko naucili pravilnega dela.
In medtem ko jaz cakam in preplacujem, tisti, ki bi to morali resevati, v sluzbenem casu hodi na govirilne in pomaga "beguncem" iz drzav brez vojne, ki ne spostujejo mednarodnih konvencij
brigajsezasein mi smo vsi butli, ki ne vemo kako to gre -odštempljat za malico in kako not spravit manjko ur.
Frajer si naj za tisti dan lepo vzame dopust in se potem hvali in si kupuje odpustke.
kot pravim, vsi ste isti
zase in za svoj dnar se brigam, ker sem davkoplačevalec.brigajsezase
dej pejt z recepti taj na Č.123 -kaj bom danes kuhalaOff topic, ampak...
Dajte si naredit: http://okusno.je/recept/sladki-arasidi
Ker vam je curk padu
Doma so ravno v "tistih državah"...
to je vse kar si upaš tu na alterju? pih. nevredno branja.zase in za svoj dnar se brigam, ker sem davkoplačevalec.
Kdo misliš, je javnemu sektorju plačal šihte, ko je bila možnost namesto na redno delo it delit ribje konzerve na mejo za isto plačo, da se lahko še danes napihujete s tem. Sobo je pa Karitas plačal al RdečKriž?
Samske zapuščenke ste še profitirale, ker vam doma ni blo treba jest in štroma kurit, vse v imenu humanitarnosti.
dej pejt z recepti taj na Č.123 -kaj bom danes kuhala
Cindy je že pokazala joške? pridem takoj tja
cvil cvil cvil pa na drevo dober sm jo ftrofu, si morn škorenj spucat, ker zgleda ga je kr požrlo not ko sn jo trofu u retto je vse kar si upaš tu na alterju? pih. nevredno branja.
pa da vidim kako ignore deluje.
Prvi v službi resnice spet lažejo. Identiteta je znana in ni bil migrant, ampak nemški državljan.Torej je slovenskega policista migrant ubil z mačeto.
http://nova24tv.si/slovenija/video-...egalec-umoril-slovenskega-policista-z-maceto/