Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Me veseli.
Pomagam, ne glede število malih otrok, ne glede na vero, barvo kože in raso. Vsi smo ljudje in pomagati je potrebno pomoči potrebnim.
Kdo pravi da je mlada mamica pri tridesetih z dvema malima otrokoma, na socialnih transferjih in zgolj uradno samohranilka, ki pravi da ne bo šla delat za minimalca, bolj upravičena do moje pomoči kot osamljena ženica nekje na podeželju, ki po poplačilu položnic ne zmore niti za hrano in ki nima prevoza do prvega zdravnika?
S tem zadnjim zapisom delam vzporednico z ločevanjem glede na raso, barvo, poreklo in vero. Oboje je skrajno neumno.
Vsak naj pomaga po svoji moči in po svoji vesti. In nihče nima pravice očitati nekomu njegove dobrodelnosti.
Tudi podgane so lačne in zapostavljene, so živali kot vsaka druga in niso krive, da so podgane, ampak če jih bom fojtral, me bodo drugi linčali in to čist upravičeno.
Je razlika, je in treba je ločevati glede na marsikaj. Danes vsi čutimo posledice dobrodelnosti, ki so jo začeli zganjat okoli 60ih prejšnjega stoletja po Afriki. Naši potomci pa ne bodo več čutili, ker jih bodo iztrebili.

B81

22. jul 2007
37.665
10.953
113
+ (BISTVENO!) gasilci so dejansko koristni, pomagajo lokalnemu (ki jih plačuje) prebivalstvo ob naravnih nesrečah itd...
...praktično ena redkih služb, ki v Sloveniji deluje in na katero se lahko vedno zaneseš.
No to sem dozivel iz prve roke in tako hrabrih ljudi, ki dejansko tvegajo zivljenje, ni. Ded je skozi okno splezal med 11 700 kislkih bikov in zaprl vrata. Da se ne bi kak filantrop frimerjal z gasilci, ker je to zanje zalitev.

I

Izbrisan uporabnik #15304

No to sem dozivel iz prve roke in tako hrabrih ljudi, ki dejansko tvegajo zivljenje, ni. Ded je skozi okno splezal med 11 700 kislkih bikov in zaprl vrata. Da se ne bi kak filantrop frimerjal z gasilci, ker je to zanje zalitev.
Gasilci niso filantropi?

nacek

Guru
13. okt 2012
2.958
605
113
Tole si prevedi pa kakšno možgansko celico vklopi.

Dok je govorio o stanju sigurnosti i važnosti utvrđivanja identiteta svakog migranta, osvrnuo se i na slučaj koji je policija u BiH imala prije dva tjedna.

Vezane vijesti
- Mi smo prije 15 dana na košarkaškom igralištu u Borićima (kraj Bihaća) uhitili migranta koji je osumnjičen za peterostruko ubojstvo u sukobu migranata u Makedoniji - otkrio je Koričić.
Dodao je i kako je u posljednja četiri mjeseca na tom području zabilježeno čak 250 kaznenih djela, od pokušaja ubojstva, silovanja, teških krađa i krađa auta do provala.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
FB_IMG_1540721115472.jpg

• Všeč mi je
Reactions: miflo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
Vsak naj pomaga po svoji moči in po svoji vesti. In nihče nima pravice očitati nekomu njegove dobrodelnosti.

Aja? No potem pa začepi in ne brihtoliraj ljudem, ki se ne strinjajo s tvojim, nekaterim popolnoma zgrešenim načinom načinom pomoči, opozarjajo na napake obstočejega načina ter zagovarjajo drugačnega.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in miflo

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Aja? No potem pa začepi in ne brihtoliraj ljudem, ki se ne strinjajo s tvojim, nekaterim popolnoma zgrešenim načinom načinom pomoči, opozarjajo na napake obstočejega načina ter zagovarjajo drugačnega.

Sej ste tudi ostali dokazali da ne marate drugačnega mnenja od tistega v kerega ste vi prepričani.. Zato da sedaj nekoga ki se z vami ne strinja ga utišavate je podlo dejanje in to še moderator dela:bonk:

Za druge se ne bi čudil.. Sam ti kot predstavnik osebja tega foruma da si tak pa je nedopustno žal.. če se z mano strinjaš al pa ne mi je vseeno..

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ma - lej, punca je pipika. Če ni fasana 2 x na dan, ni srečna in kvota ni izpolnjena. Ne more spat ponoči, če ji odteguješ pripadajoče porcije predolgo, bo zapadla v depresijo.

Pusti, raje ji pripelji enega dvometerskega nigerijca pa bo spet mir v bajti.

Nazadnje uredil moderator:
  • Všeč mi je
Reactions: miflo

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Ma - lej, punca je pipika. Če ni fasana 2 x na dan, ni srečna in kvota ni izpolnjena. Ne more spat ponoči, če ji odteguješ pripadajoče porcije predolgo, bo zapadla v depresijo.

Pusti, raje ji pripelji enega dvometerskega nigerijca pa bo spet mir v bajti.
To je to. črnega se ji lušta da ji kr sline iz taspodnje in tazgornje češplje tečejo.
Res enga osla ji zrihat in na črno pobarvat, sej bo isto rigal in scal in sral po stanovanju, razlika bo opazna samo, ker ji ta na 4 nogah ne bo pobegnil.

• Všeč mi je
Reactions: endvatri
I

Izbrisan uporabnik #15304

abejžno. To je izjava uporabnika ali moderatorja? Me boš spet banal ker nisem istega mnenja kot ti in tvoj prostaški krožek? Izjave nekaterih na moj račun so pa popestritev foruma ali kako že to gre?
Mislim, tukaj je pa res moderacija v organu.
dodajam naknadno:
To je namenjeno Mateyu kot moderatorju. Kot navaden user zaradi mene naj piše in misli kar želi, vendar naj bo ostalim uporabnikom omogočeno ignorirati ga.

Nazadnje uredil moderator:
  • Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Matey
Res odlična moderacija, ki dopušča tako prostaške izjave. :evil: Ali je tudi samobanani capl popestritev foruma? Morda pa skušaš izgnati s foruma še eno od redkih žensk, ki tukaj vztraja, da se bodo ostali brez skrbi napihovali? Upam, da premoreš dovolj samokritike in boš odstopil.

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Matey
Res odlična moderacija, ki dopušča tako prostaške izjave. :evil: Ali je tudi samobanani capl popestritev foruma? Morda pa skušaš izgnati s foruma še eno od redkih žensk, ki tukaj vztraja, da se bodo ostali brez skrbi napihovali? Upam, da premoreš dovolj samokritike in boš odstopil.
pa sej grem nooooo. Itak mam že :bruh: jahebabe, ker se po ZSjih hvali in govori kastriranim, da norim za njo in jo stalkam.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.