Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Lahko prosim še enkrat? Ne spomnim se ga.
Glede na to da pišeš, da so to počeli v glavnem vsi mediji, lahko daš tudi kakšen drug primer, če ne najdeš tistega.

Ker si ravno ti - lahko prosiš ampak ne, ne bom še enkrat. Uporabi forumski iskalnik in si izvoli poiskat.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Izvoli samo zate :cheer:

http://bfy.tw/Kb2c

In potem prideš do mnogo drugih medijev, ki pišejo o tem in ne samo Reporter.

Uvau,, prvič vidim strica googla... :eek: Si mi polepšal dan:evil::valjamse:

Zarad takih člankov pa naj vsemu vrjamem kot to VI delate????

Je res bolano od mene bi bilo... Zame so vsi prvo ljudje pol pa ostalo.. vera je čist nekje vzadi kar me zanima..

Če pa nekoga prvo zanima vera je samo Nacist in ostalo kar je z tem povezano..

Sej vem Matey sedaj boš v svojem stilu kak sem jaz omejen in usekan kaj pišem itn...itn..itn....:bonk::gorjaca:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Izvoli samo zate :cheer:

http://bfy.tw/Kb2c

In potem prideš do mnogo drugih medijev, ki pišejo o tem in ne samo Reporter.

Je res bolano od mene bi bilo... Zame so vsi prvo ljudje pol pa ostalo.. vera je čist nekje vzadi kar me zanima..

Sej vem Matey sedaj boš v svojem stilu kak sem jaz omejen in usekan kaj pišem itn...itn..itn....:bonk::gorjaca:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113

Ne, ne bom. In tudi do zdaj ti še nikoli nisem napisal, da si omejen ampak saj vem, da realnost dojemaš zelooo po svoje. Si me pa spet nasmejal s svojim prikazom lastnega dojemanja, to pa ja :aplauz:
Pa ni za kaj za g00gla. Me veseli, da sem ti pokazal nekaj novega in upam, da ti še kdaj prav pride v smislu preverjanja dejstev in ne prevelikega fokusiranja na glasnika novice samega.

• Všeč mi je
Reactions: miflo
I

Izbrisan uporabnik #9334

Veš kaj, jaz ženske spoštujem, tako na forumu, kot v RL. Ti si pa samo odtenek boljši od capla. Če te je v RL dala ena na čevelj, se ni treba znašati nad tu navzočimi ženskami.

:valjamse: , sej ni tako hudo. Ter - niti približno nisem kaj boljši od Capla, kvečjemu še večja mona, samo skrivam jaz to ...
Vidva z Deky_ -ijem imata malce zgrešeno vse skupaj, toda nič strašnega.

1. - Kako bo Capl nekakšen miljenček od Matey - a , ko je pa v banovičih ravno zaradi njega? Mislimmm... - ne ravno zaradi njega ampak ravno on ga je banoviral. In to oorenk.
2. - Tudi jaz spoštujem ženske, sploh dokler so tiho in pridno pazijo na ogenj v šporhertu. :cheer:. Je bilo tudi drugače, ..., nekoč. Imam namreč bigfat mamo, ki nas je, vseh njenih fantov (nas je enepar, pa vsi zagovedni hribovci :fredi:), torej temeljito podučila kako in kaj je treba "ženske spoštovati... , pa ujčkati... , pa rad imeti ... , pa božati... , pa ... ( :bonk: , kje je tisti smajli z vislicami?) .

Saj ni čudno da sem taka copata kot pač sem :bonk: ! :jok:

Tako je bilo nekje do mojega okoli 40. leta, ko sem končno spregledal, tako kot Esmeralda. Sedaj točno vem zakaj se uporablja :gorjaca: in od takrat se mi punce nekaj lepijo in motovilijo pod nogami .. toda - kje ste pa prej bile? Sedaj imam svojo kateri sem (copata, kaj čmo :zardelalter:) .

Tako je to z menoj. Glede spoštovanja do žensk - točno toliko kot onih meni! V bistvu komej čakam za resno babjo debato, ker, fantje, vi ne veste kaj je to tri dni stara pošast! Imam kilometrino glede tega in točno vem, da punce vse to prenesejo. Z nasmeškom. :valjamse:

Nazadnje uredil moderator:
  • Všeč mi je
I

Izbrisan uporabnik #9334

Demz

Tudi ti.. Pa kaj naj ti :p Nimam se kaj čudit ko vidim kakšen je moderator ostali ne morete bit drugačni :p

Pa - lej. Pojdi enkrat na kurjo farmo, pred vhodom malce postoj in poslušaj kurjo debato tam znotraj. Potem suvereno stopiš noter in - vse naenkrat : "Kooook??" - vse zijajo vate ter tišina.

Evo! :aplauz:

Zato imaš doma za šporhertom samo eno, ker če bi bile dve, bi se še župa prismodila.
Medtem ko sinov imaš pa brez problemov dvanajst v delavnici in v kevdru, vse špila kot podmazano.

• Všeč mi je

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Pa - lej. Pojdi enkrat na kurjo farmo, pred vhodom malce postoj in poslušaj kurjo debato tam znotraj. Potem suvereno stopiš noter in - vse naenkrat : "Kooook??" - vse zijajo vate ter tišina.

Evo! :aplauz:

Zato imaš doma za šporhertom samo eno, ker če bi bile dve, bi se še župa prismodila.
Medtem ko sinov imaš pa brez problemov dvanajst v delavnici in v kevdru, vse špila kot podmazano.

Sedaj pa ne rabiš bit žaljiv..Če se ne strinjam z tabo...:rolleyes::bonk:

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.