Boli mene nekaj... lahk mi sam nekaj potegneš.. ker sem zadel da si ljubljenček moderatorja
Vsi ste ljubljenčki moderatorja, vi posebneži pa sploh
Boli mene nekaj... lahk mi sam nekaj potegneš.. ker sem zadel da si ljubljenček moderatorja
Dej prosim direkten vir... Ne pa samo ime vira..
Lahko prosim še enkrat? Ne spomnim se ga.
Glede na to da pišeš, da so to počeli v glavnem vsi mediji, lahko daš tudi kakšen drug primer, če ne najdeš tistega.
Izvoli samo zate
http://bfy.tw/Kb2c
In potem prideš do mnogo drugih medijev, ki pišejo o tem in ne samo Reporter.
Izvoli samo zate
http://bfy.tw/Kb2c
In potem prideš do mnogo drugih medijev, ki pišejo o tem in ne samo Reporter.
ne najdem. Usmeri me prosim.Ker si ravno ti - lahko prosiš ampak ne, ne bom še enkrat. Uporabi forumski iskalnik in si izvoli poiskat.
Da ne bo pomote...sem bil v preteklosti tudi kdaj banan...pa ne samo od njega...pa zato ne mislim zganjat doživljenjske drame zarad tega...Vidim da ljubljenčki tvoji ti všečkajo objavo..
To vse pove o tvoji funkciji na tem forumu
ne najdem. Usmeri me prosim.
Uvau,, prvič vidim strica googla... Si mi polepšal dan
Zarad takih člankov pa naj vsemu vrjamem kot to VI delate????
Je res bolano od mene bi bilo... Zame so vsi prvo ljudje pol pa ostalo.. vera je čist nekje vzadi kar me zanima..
Če pa nekoga prvo zanima vera je samo Nacist in ostalo kar je z tem povezano..
Sej vem Matey sedaj boš v svojem stilu kak sem jaz omejen in usekan kaj pišem itn...itn..itn....
Veš kaj, jaz ženske spoštujem, tako na forumu, kot v RL. Ti si pa samo odtenek boljši od capla. Če te je v RL dala ena na čevelj, se ni treba znašati nad tu navzočimi ženskami.
Demz
Tudi ti.. Pa kaj naj ti Nimam se kaj čudit ko vidim kakšen je moderator ostali ne morete bit drugačni
Pa - lej. Pojdi enkrat na kurjo farmo, pred vhodom malce postoj in poslušaj kurjo debato tam znotraj. Potem suvereno stopiš noter in - vse naenkrat : "Kooook??" - vse zijajo vate ter tišina.
Evo!
Zato imaš doma za šporhertom samo eno, ker če bi bile dve, bi se še župa prismodila.
Medtem ko sinov imaš pa brez problemov dvanajst v delavnici in v kevdru, vse špila kot podmazano.
hehe.Nope.
Sedaj pa ne rabiš bit žaljiv..Če se ne strinjam z tabo...
Ga nimam..je že 26 let kak je umrl... Upam da ga ti maš živega še..da te nauči pameti da se ne žali na tak način..itn itn..Pa - saj nisem žaljiv. To so dejstva, to je en takšen očetovski nasvet. Pojdi fotra vprašat.
Nope.