Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ne bom te učil moderiranja, ampak, če tebi "kraljica prfukjenih zateženih nedojebank" spada v svobodo izražanja ali celo zabavno in ne zasluži sankcij, za to delo nisi sposoben. Pa je to samo ena Caplova, ki si ga pred časom celo banal. Sedaj se ti pa očitno po principu "sovražnik mojega sovražnika je moj prijatelj", njegova prostaščina zdi popestritev foruma.

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Pravim moškim se nikjer ni potrebno napihovati. Ampak kaj čem pezdetku to razlagat, itak ne boš razumel.
Že tak mam samozavest v podnu, ker me baba doma vsak dan štrapcira, potem pa še tole preberem. a se takšno izrazoslovje spodobi eni izobraženi svetovni popotnici, ki ima doma knjige na stenah in slike na policah, motoristka, humanitarka, ki osebno pozna pisatelje, pesnike in slikarje, ženski ki je padel helikopter pred noge v zadnji vojni, ženski ki je oborožena samo z brezrokavnikom ukrotila tisoče migrantov na meji in delila ribje konzerve, skratka -SUPERWOMAN
Sunny-superwoman-story.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Ne bom te učil moderiranja, ampak, če tebi "kraljica prfukjenih zateženih nedojebank" spada v svobodo izražanja ali celo zabavno in ne zasluži sankcij, za to delo nisi sposoben. Pa je to samo ena Caplova, ki si ga pred časom celo banal. Sedaj se ti pa očitno po principu "sovražnik mojega sovražnika je moj prijatelj", njegova prostaščina zdi popestritev foruma.

Nisem te prosil, da bi me učil česarkoli temveč da bi mi povedal, kako bi po tvoje moral odreagirati na očitano, saj se mi dodzeva, da ti niso ravno jasne moje "delavne" naloge na temu forumu ter mi očitaš nekaj, česar mi ne moreš očitati oziroma kot ponavadi nabijaš kar nekaj v tri dni na podlagi nekih lastnih domnev, ki jih tretiraš kot dejstva in to si mi s svojim postom tudi potrdil. Hvala ti za to :aplauz:

p.s. a ni popestritev foruma že 123? a capl je tudi?

I

Izbrisan uporabnik #9334

... samo ena vmesna misel : Prostaščina.

Zakaj "prostaščina"? A ko Jagababa zine "A bejžnobejž" ter zavije z očkami v nebo - a to pa ni prostaščina?
Prostaščina je zato da "prime". Tako kot prime gajžla če ga osmukneš od sredine ušes pa do konca repa. Prav tako je to "prostaščino" nekdo izzval, saj se po pravilu čisto noben človek ne pretepa prav rad. Ko je treba - je pa treba! :p Saj je že Bog v stari zavezi naročil, da je batina nutzen, batina je iz Raja prišla.

• Všeč mi je
Reactions: miflo

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Nisem te prosil, da bi me učil česarkoli temveč da bi mi povedal, kako bi po tvoje moral odreagirati na očitano, saj se mi dodzeva, da ti niso ravno jasne moje "delavne" naloge na temu forumu ter mi očitaš nekaj, česar mi ne moreš očitati oziroma kot ponavadi nabijaš kar nekaj v tri dni na podlagi nekih lastnih domnev, ki jih tretiraš kot dejstva in to si mi s svojim postom tudi potrdil. Hvala ti za to :aplauz:

p.s. a ni popestritev foruma že 123? a capl je tudi?
Morda se motim toda po moje je naloga moderatorja, da briše žaljive in prostaške poste, ki se nanašajo na spolne organe ali spolne prakse sodelujočega v debati in da pisca na to opozori. Če pa opozorilo ne zaleže, se ga pa pošlje v toplice, začasno ali permanentno. Kot sem že napisal, pa ni žalitev, če bedaku rečeš bedak.

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Morda se motim toda po moje je naloga moderatorja, da briše žaljive in prostaške poste, ki se nanašajo na spolne organe ali spolne prakse sodelujočega v debati in da pisca na to opozori. Če pa opozorilo ne zaleže, se ga pa pošlje v toplice, začasno ali permanentno. Kot sem že napisal, pa ni žalitev, če bedaku rečeš bedak.

Se ne motiš in se strinjam s tvojo definicijo manjšega dela opravil, problem je samo to, da to očitaš meni, kot da je to moja naloga pa ni. Če bi rad, da se prav jaz ukvarjam z moderiranjem besedila mi pridi srat v zavarovalniški kotiček.

Kar se pa bedaka tiče sem ti pa že povedal svoje in sicer, da imaš (oz. imate nekateri) kot marsikje drugje dvojna merila. Ko tio besedo uporabiš ti to ni žalitev, ko jo pa jaz pa vsi u luft. LoL.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
I

Izbrisan uporabnik #15304

Se ne motiš in se strinjam s tvojo definicijo manjšega dela opravil, problem je samo to, da to očitaš meni, kot da je to moja naloga pa ni. Če bi rad, da se prav jaz ukvarjam z moderiranjem besedila mi pridi srat v zavarovalniški kotiček.

Kar se pa bedaka tiče sem ti pa že povedal svoje in sicer, da imaš (oz. imate nekateri) kot marsikje drugje dvojna merila. Ko tio besedo uporabiš ti to ni žalitev, ko jo pa jaz pa vsi u luft. LoL.
Čakaj, kdo že me je permanentno banal in zaklepal teme? Neki drugi modi?

• Všeč mi je
Reactions: erikson
I

Izbrisan uporabnik #9334

sam jajc pa nimamo v Mickini torbici
(carica že ve kje jih imaš?) :evil:

... mislim da ni Micka, ampak Martina.
Glede jajc imam pa tudi jaz menda težave, saj je sinoči moja nekaj šarila po kompu ( :eek: ). Glede na to da približno vem kako ženske funkcionirajo, bom šele po kakih 14. dneh cvikanja malce bolje vedel če so še sploh moja ... :oops1:

• Všeč mi je

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Čakaj, kdo že me je permanentno banal in zaklepal teme? Neki drugi modi?

Jaz, zaradi lastne želje po urejanju Čveka. Zdaj pa te želje ni več tako da tudi banov in zaklepov tem ni več. Že vrsto let (dobesedno) vam trobim, da sem v čveku moderiral zgolj in samo zato, ker se mi je tisti moment dalo in tega ni želel početi nihče drug (zdaj mi je kristalno jasno zakaj) in ne, ker bi bila to moja naloga. Šlo je za prostovoljno delo torej. Zdaj pa sem tu samo še zato, da se režim tvojim debilizmom in ne zato, da bi kakorkoli urejal tvoje pisarije.

Permanetnega bana pa raje ne omenjaj, ker več kot očitno ni permanenten čeprav bi moral biti.

Nazadnje urejeno:

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Nihče ni pisal o spolni praksi Micke
ker ne obstaja :valjamse::valjamse:
dober no, mogoče tisto o šnavcerju, sam itak je premajhnega kupila :valjamse:

I

Izbrisan uporabnik #15304

Jaz, zaradi lastne želje po urejanju Čveka. Zdaj pa te želje ni več tako da tudi banov in zaklepov tem ni več. Že vrsto let (dobesedno) vam trobim, da sem v čveku moderiral zgolj in samo zato, ker se mi je tisti moment dalo in tega ni želel početi nihče drug (zdaj mi je kristalno jasno zakaj) in ne, ker bi bila to moja naloga. Šlo je za prostovoljnfo delo torej. Zdaj pa sem tu samo še zato, da se režim tvojim debilizmom in ne zato, da bi kakorkoli urejal tvoje pisarije.
Čaki, a te prav razumem? Na Alterju si zgolj samo še zato, da se režiš mojim debilizmom?
Tebe mora pa res boleti moja pomilostitev :fredi:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Čaki, a te prav razumem? Na Alterju si zgolj samo še zato, da se režiš mojim debilizmom?
Tebe mora pa res boleti moja pomilostitev :fredi:

Kljub konkretni obrazložitvi O MODERIRANJU in ne splošni udeležbi na forumu ter še celo povzetku na koncu ti je uspelo to potegnit ven? Ti se dejansko počutiš tako pomembno? Fuck ej :valjamse::aplauz:
In ne, kot v večini primerov tudi tokrat ne razumeš prav.

Pomilostitev me pa boli tako močno, da komaj pišem. Razmišljam celo o saamobananju s table.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.