Pravijo, da se v stari drvarnici najbolje izsuši polena..pa dobro, tudi stara drvarnica je lahko gnezdo
Pravijo, da se v stari drvarnici najbolje izsuši polena..pa dobro, tudi stara drvarnica je lahko gnezdo
pa dobro, tudi stara drvarnica je lahko gnezdo
pa sej je resPravijo, da se v stari drvarnici najbolje izsuši polena..
No commentKljub konkretni obrazložitvi O MODERIRANJU in ne splošni udeležbi na forumu ter še celo povzetku na koncu ti je uspelo to potegnit ven? Ti se dejansko počutiš tako pomembno? Fuck ej
In ne, kot v večini primerov tudi tokrat ne razumeš prav.
Konec koncev si le mainstream "blejajoča ovca" in na take je dandanes treba pazit in jih negovat.
Ne sledim več tvojim vsebinskim spremembam zapisa, vsakič je drugačen.Kljub konkretni obrazložitvi O MODERIRANJU in ne splošni udeležbi na forumu ter še celo povzetku na koncu ti je uspelo to potegnit ven? Ti se dejansko počutiš tako pomembno? Fuck ej
In ne, kot v večini primerov tudi tokrat ne razumeš prav.
Pomilostitev me pa boli tako močno, da komaj pišem. Razmišljam celo o saamobananju s table.
Želela sem napisati še to, da po krivem obsojaš kolege moderatorje.Počakaj malce z replyjem, pa bo. Tudi sam kdaj zapišem kaj, kar se mi čez par (deset) sekund ne zdi ravno najbolj primerno in kljub temu, da pišem tebi, zadeve poizkušam omiliti, popraviti. A veš to je čist isti shit kot ko ti minuto po objavi iz enakega razloga brišeš svoje poste. Ja, moderatorji vidimo tudi izbrisane in je bi bilo še otroku jasno, zakaj brišeš svoje poste.
Tisto z mainstream blejajočo ovco je bil del tega in si pač citirala moj post tik po prvem (pomanjkljivem popravku in pred drugim, ki je odstranil ta zapis.
Želela sem napisati še to, da po krivem obsojaš kolege moderatorje.
Pa še to. Če bi brisala kaj res omembe vrednega, bi ti zapis hitro oživil.
Vir?Nikoli nisem razumel od kje iz riti jim je sploh uspelo izvleči obtožbo. Pri nasilnem prestopu meje se je upiral uradni osebi, obtožijo pa njo
Se prav spomnim, da pa so kasneje ugotovili, da je bil ta svinjski drek nek zločinec proti ljudem doma, da je pravzaprav bežal pred pravico -maščevanjem za svoje svinjarije.
Vir je verjetno isti kot za zapise o meni, sem dobila namig, da te naj malo preverim. Nič novega, razen tvoje samocenzure. Pa ne da si pogruntal, da si preveč prostaški za alter? Pa tako zelo si se šopiril.Ne vidim, ker te mam na ignore
-sprašujem, če se prav spomnim , ...če se mogoče kdo drug spomni, -se pravi da nimam vira pri roki -logika. Ni treba imet ravno doktorat, da to razumeš.
A ti pa misliš da ga bom iskal zate, če se mi še zase ne ljubi?
Mic, ti boš enkrat uvrščena med čudesa interneta, tolk si posebna.
Abejžno, a res? Kdo bi si mislil da si tak drekačPunči, dost ti še manjka da boš mene zmanipulirala, da se ,,samoumorim,, ,nis ti v moji ligi. Nis ti vidla ne tolk dreka, kolk sm ga js že zmešu po netu.
Saj na drugem videu se lepo vidi, da tega tipa ni spotaknila, padel je, ker ga je porinil policaj. In to so že na prvem sodišču dobro vedeli, saj obsatajajo ponetki tudi iz drugih kotov.Nikoli nisem razumel od kje iz riti jim je sploh uspelo izvleči obtožbo. Pri nasilnem prestopu meje se je upiral uradni osebi, obtožijo pa njo
Se prav spomnim, da pa so kasneje ugotovili, da je bil ta svinjski drek nek zločinec proti ljudem doma, da je pravzaprav bežal pred pravico -maščevanjem za svoje svinjarije.
Zakaj je pa ostala brez službe?Saj na drugem videu se lepo vidi, da tega tipa ni spotaknila, padel je, ker ga je porinil policaj. In to so že na prvem sodišču dobro vedeli, saj obsatajajo ponetki tudi iz drugih kotov.
Od kje jim je uspelo izvleči obtožbo in kasneje obsodbo? Nič novega, tako oblast zastrašuje ljudi, da nebi kdo grdo pogledal migranta, Očitno Orbanova oblast le ni tako zelo proti migrantom, kot se dela da je, sicer je pa Orban v isti evropski stranki z Merklovo in Junckerjem. Saj se spomnimo, kako so vsi mediji pisali o ubogih inženirjih, doktorjih in astronavtih, komentiranje pa je bilo onemogočeno. Kar kaže na to, da svobode pisanja ni in da ima oblast medije trdno pod komando.
Ker na desničarski televiziji N1TV, kjer je bila zaposlena, niso naklonjeni ljudem, ki ne marajo migrantov. Saj desničarji Merklova, Juncker... so jih zvabili v Evropo. Desničarji imajo večino v EU parlamentu in EU komisiji. A smo že pozabili, kako je Juncker grozil s sankcijami državam, ki nebi hotele sprejemat migrantov.Zakaj je pa ostala brez službe?