Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #15304

Kljub konkretni obrazložitvi O MODERIRANJU in ne splošni udeležbi na forumu ter še celo povzetku na koncu ti je uspelo to potegnit ven? Ti se dejansko počutiš tako pomembno? Fuck ej :valjamse::aplauz:
In ne, kot v večini primerov tudi tokrat ne razumeš prav.

Konec koncev si le mainstream "blejajoča ovca" in na take je dandanes treba pazit in jih negovat.
No comment

I

Kljub konkretni obrazložitvi O MODERIRANJU in ne splošni udeležbi na forumu ter še celo povzetku na koncu ti je uspelo to potegnit ven? Ti se dejansko počutiš tako pomembno? Fuck ej :valjamse::aplauz:
In ne, kot v večini primerov tudi tokrat ne razumeš prav.

Pomilostitev me pa boli tako močno, da komaj pišem. Razmišljam celo o saamobananju s table.
Ne sledim več tvojim vsebinskim spremembam zapisa, vsakič je drugačen.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Počakaj malce z replyjem, pa bo, ne tako čakat na moje replike no, brez skrbi, ti bom odpisal prej ali slej. Pač tudi sam kdaj zapišem kaj, kar se mi čez par (deset) sekund ne zdi ravno najbolj primerno in kljub temu, da pišem tebi, zadeve poizkušam omiliti, popraviti. A veš to je čist isti shit kot ko ti minuto po objavi iz enakega razloga brišeš svoje poste. Ja, moderatorji vidimo tudi izbrisane in bi bilo še otroku jasno, zakaj brišeš svoje poste.
Tisto z mainstream blejajočo ovco je bil del tega, dejansko zraven manjka še en del in si pač citirala moj post tik po prvem (pomanjkljivem) popravku in pred drugim, ki je odstranil ta zapis.

I

Počakaj malce z replyjem, pa bo. Tudi sam kdaj zapišem kaj, kar se mi čez par (deset) sekund ne zdi ravno najbolj primerno in kljub temu, da pišem tebi, zadeve poizkušam omiliti, popraviti. A veš to je čist isti shit kot ko ti minuto po objavi iz enakega razloga brišeš svoje poste. Ja, moderatorji vidimo tudi izbrisane in je bi bilo še otroku jasno, zakaj brišeš svoje poste.
Tisto z mainstream blejajočo ovco je bil del tega in si pač citirala moj post tik po prvem (pomanjkljivem popravku in pred drugim, ki je odstranil ta zapis.
Želela sem napisati še to, da po krivem obsojaš kolege moderatorje.
Pa še to. Če bi brisala kaj res omembe vrednega, bi ti zapis hitro oživil.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Želela sem napisati še to, da po krivem obsojaš kolege moderatorje.
Pa še to. Če bi brisala kaj res omembe vrednega, bi ti zapis hitro oživil.

Tudi mene moti, da se moje misli tako sproti zapisujejo.
Medtem ko ti odgovarjam, mi misli pobegnejo k sosedovi Marjanci ( ki je, mimogrede, fejst punca :fredi: ), potem pa to lahko vsi moderatorji gledajo? :bonk:

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Nikoli nisem razumel od kje iz riti jim je sploh uspelo izvleči obtožbo. Pri nasilnem prestopu meje se je upiral uradni osebi, obtožijo pa njo :bonk::bonk::bonk::bonk:
Se prav spomnim, da pa so kasneje ugotovili, da je bil ta svinjski drek nek zločinec proti ljudem doma, da je pravzaprav bežal pred pravico -maščevanjem za svoje svinjarije.

• Všeč mi je
Reactions: endvatri
I

Nikoli nisem razumel od kje iz riti jim je sploh uspelo izvleči obtožbo. Pri nasilnem prestopu meje se je upiral uradni osebi, obtožijo pa njo :bonk::bonk::bonk::bonk:
Se prav spomnim, da pa so kasneje ugotovili, da je bil ta svinjski drek nek zločinec proti ljudem doma, da je pravzaprav bežal pred pravico -maščevanjem za svoje svinjarije.
Vir?

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Ne vidim, ker te mam na ignore :norec::valjamse:

-sprašujem, če se prav spomnim , ...če se mogoče kdo drug spomni, -se pravi da nimam vira pri roki -logika. Ni treba imet ravno doktorat, da to razumeš.
A ti pa misliš da ga bom iskal zate, če se mi še zase ne ljubi? :bonk:
Mic, ti boš enkrat uvrščena med čudesa interneta, tolk si posebna.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
I

Ne vidim, ker te mam na ignore :norec::valjamse:

-sprašujem, če se prav spomnim , ...če se mogoče kdo drug spomni, -se pravi da nimam vira pri roki -logika. Ni treba imet ravno doktorat, da to razumeš.
A ti pa misliš da ga bom iskal zate, če se mi še zase ne ljubi? :bonk:
Mic, ti boš enkrat uvrščena med čudesa interneta, tolk si posebna.
Vir je verjetno isti kot za zapise o meni, sem dobila namig, da te naj malo preverim. Nič novega, razen tvoje samocenzure. Pa ne da si pogruntal, da si preveč prostaški za alter? Pa tako zelo si se šopiril.

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Punči, dost ti še manjka da boš mene zmanipulirala, da se ,,samoumorim,, ,nis ti v moji ligi. Nis ti vidla ne tolk dreka, kolk sm ga js že zmešu po netu.

I

Punči, dost ti še manjka da boš mene zmanipulirala, da se ,,samoumorim,, ,nis ti v moji ligi. Nis ti vidla ne tolk dreka, kolk sm ga js že zmešu po netu.
Abejžno, a res? Kdo bi si mislil da si tak drekač :evil:
Ampak jajc pa vseeno nimaš kaj dosti :fredi:

Nazadnje uredil moderator:

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Saj na drugem videu se lepo vidi, da tega tipa ni spotaknila, padel je, ker ga je porinil policaj. In to so že na prvem sodišču dobro vedeli, saj obsatajajo ponetki tudi iz drugih kotov.
Od kje jim je uspelo izvleči obtožbo in kasneje obsodbo? Nič novega, tako oblast zastrašuje ljudi, da nebi kdo grdo pogledal migranta, Očitno Orbanova oblast le ni tako zelo proti migrantom, kot se dela da je, sicer je pa Orban v isti evropski stranki z Merklovo in Junckerjem. Saj se spomnimo, kako so vsi mediji pisali o ubogih inženirjih, doktorjih in astronavtih, komentiranje pa je bilo onemogočeno. Kar kaže na to, da svobode pisanja ni in da ima oblast medije trdno pod komando.

I

Saj na drugem videu se lepo vidi, da tega tipa ni spotaknila, padel je, ker ga je porinil policaj. In to so že na prvem sodišču dobro vedeli, saj obsatajajo ponetki tudi iz drugih kotov.
Od kje jim je uspelo izvleči obtožbo in kasneje obsodbo? Nič novega, tako oblast zastrašuje ljudi, da nebi kdo grdo pogledal migranta, Očitno Orbanova oblast le ni tako zelo proti migrantom, kot se dela da je, sicer je pa Orban v isti evropski stranki z Merklovo in Junckerjem. Saj se spomnimo, kako so vsi mediji pisali o ubogih inženirjih, doktorjih in astronavtih, komentiranje pa je bilo onemogočeno. Kar kaže na to, da svobode pisanja ni in da ima oblast medije trdno pod komando.
Zakaj je pa ostala brez službe?

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Zakaj je pa ostala brez službe?
Ker na desničarski televiziji N1TV, kjer je bila zaposlena, niso naklonjeni ljudem, ki ne marajo migrantov. Saj desničarji Merklova, Juncker... so jih zvabili v Evropo. Desničarji imajo večino v EU parlamentu in EU komisiji. A smo že pozabili, kako je Juncker grozil s sankcijami državam, ki nebi hotele sprejemat migrantov.

• Všeč mi je
Reactions: miflo
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.