Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #15304

Je že par let, odkar so podpisali premirje. Je pa Sirija velika država, na mnogih predelih vojne tudi nikoli ni bilo. Prav lahko bi begunci iz enega dela države, kjer je bila vojna prebežali v drug - miren del države. Ampak kot pravim, med tistimi pol miljona je bilo pravih beguncev samo za vzorec. Pri vdoru v EU gre za "socialni turizem". gre za zlorabo azila.
Begunci v Libanonu so tudi turisti?

I

In kaj meniš o prebranem? Ženska namreč iz prakse potrjuje in razlaga točno to, na kar nekateri tu opozarjamo že mnogo časa in bili posledičbno označeni za rasiste, fašiste, ni da ni.
Da sem marsikdaj tudi sama kaj napisala, pa je Capl iztrgal iz konteksta in predstavil po svoje, čisto drugače seveda, kot je bilo povedano. V smislu Če dovolj vztrajno širiš laži, potem postanejo resnica. Ravno zato prisegam na originalne zapise. Nič ni črnobelo.

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Da sem marsikdaj tudi sama kaj napisala, pa je Capl iztrgal iz konteksta in predstavil po svoje, čisto drugače seveda, kot je bilo povedano. V smislu Če dovolj vztrajno širiš laži, potem postanejo resnica. Ravno zato prisegam na originalne zapise. Nič ni črnobelo.
zate je itak vsakršno poročilo o njihovih zločinih fake news
in za to ti ni capl neč kriv
si pač nagnjena h kriminalu kot tvoji prijatelji

• Všeč mi je
Reactions: 8888

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Me spominjaš na tiste stare babe, katere hodijo k zamorcem na sex turizem. Same, nihče jih ne mara...
se je govorilo da je pojerbano bajto zapravla da je somalijca gor spravla, pol ji je pa spisdu
Ne trdim, ker ne morem, sam povem govorice
tak da jst neč kriv,

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Kaj ste vsi smešni že... Noben vam nič noče neglede na vero.. Vi pa še kar nabijate..:bonk:

Kakšen mir je bil ta dva dni ko sta bila prazniki...:cheer:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Je že par let, odkar so podpisali premirje.

No ja tole ne bo ravno res.

Recimo leto nazaj je bil osvobojen Deir ez Zor, hudi boji so v vzhodni Gouti in Južnem Damscu trajali do maja 2018 do konca julija v provinci Daraa in Quneitra. Jaz bi rekel da je bolj mir od sredine tega leta. Ja premirje je bilo že n krat podpisano samo premirje na papirju ne pomeni nič.

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
No ja tole ne bo ravno res.

Recimo leto nazaj je bil osvobojen Deir ez Zor, hudi boji so v vzhodni Gouti in Južnem Damscu trajali do maja 2018 do konca julija v provinci Daraa in Quneitra. Jaz bi rekel da je bolj mir od sredine tega leta. Ja premirje je bilo že n krat podpisano samo premirje na papirju ne pomeni nič.
in kolk procentov države je to?
kot bi pri nas rekli, da je zaradi posebnih razmer v Žabjaku v Sloveniji izredno stanje in kaos ?

• Všeč mi je
Reactions: membrain
I

se je govorilo da je pojerbano bajto zapravla da je somalijca gor spravla, pol ji je pa spisdu
Ne trdim, ker ne morem, sam povem govorice
tak da jst neč kriv,
abejžno.
a tisto da umiram za rakom in da naj čimprej crknem je pa prehuda za na alter?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113

Od momenta, ko se je začelo lepit linke do te novice oz. intrevjuja pa do momenta, ko sem ti zastavil to vprašanje ni Capl prav nič pisal o tem, mene pa zanima tvoj komentar na točno ta intervju in na izjave intervjuvane ženske. Torej, kako komentiraš ta intervju? Ženska zavaja? Je fašistka/nacistka/rasistka, ki s pomočjo laži izvaja populistično kontrapropagando nestrpne desnice? Ker to, kar ona opisuje, po mnenju migrantloverjev pač ne more biti res. Nekateri bi celo zapisali, da je vse zgolj in samo v naših nestrpnih beticah.

I

Od momenta, ko se je začelo lepit linke do te novice oz. intrevjuja pa do momenta, ko sem ti zastavil to vprašanje ni Capl prav nič pisal o tem, mene pa zanima tvoj komentar na točno ta intervju in na izjave intervjuvane ženske. Torej, kako komentiraš ta intervju?
Nisem rekla, da piše o tem, ampak da piše o meni. Ampak to tebe evidentno ne zanima.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.