Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
:valjamse:

Iiiin Deky_ja še vedno konretno j3be dojemanje realnosti:aplauz:Katerega dela že ne opravljam pa bi ga moral? Daj napiši no :cheer:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.975
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Kmalu se bo izkazalo kdo je bedak, ti kratkovidno teslo. Demografija nikoli ne laže in prav rad bi videl tvojo penzijo, ki bo izvirala od čistokrvnih Slovencev, po možnosti takih s petstoletnim pedigrejem. :bonk:
Kakšna penzija? Si pozabil da ste nam levaki vse izropali? Ne vidiš, da večina migrantov ne dela temveč vleče socialo?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Kmalu se bo izkazalo kdo je bedak, ti kratkovidno teslo. Demografija nikoli ne laže in prav rad bi videl tvojo penzijo, ki bo izvirala od čistokrvnih Slovencev, po možnosti takih s petstoletnim pedigrejem. :bonk:

Bedak si ti, v to ne dvomim niti malo. Kar se pa moje pezije tiče mi je pa kristalno jasno kam pes taco moli in kaj moram narediti, da mi na stara leta ne bo težko. Definitivno pa NE RAČUNAM na penzijo, še manj pa na penzijo, ki mi jo bodo plačevale mase astronavtov z BV :cheer:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ja, jaz vem. Ti pa ne, ker drugače nebi pisal, da ne opravljam svojega dela, saj ni prav nobenega dela, ki bi ga moral opravljati :cheer:

Ne ne veš.. Zato se ne bi ponavljal in ne bi držal z tistimi v tej temi če bi opravljal svoje delo..itn.. Škoda besed za tako osebo ki ma status moderator ki niti blizu temu..:bonk:

pa se ti strinjal z mano al ne...:evil:

Qshtr

Fizikalc
22. avg 2011
477
79
28
Še malo zgodovine, Delo 16.07.2015:

Po mojem spominu (ki je lahko napačen) je Mutti Merkel po tem dogodku obrnila ploščo:

https://www.delo.si/svet/evropa/merklova-spravila-v-jok-mlado-palestinko.html

Merklova spravila v jok mlado Palestinko

Palestinska deklica ji je povedala, da se boji izgona. Merklova pa ji je odgovorila, da ne morejo kar vsi begunci priti v Nemčijo.

Merklova pa ji je odgovorila: »Politika je včasih težka. Ti si izjemno simpatičen človek, a veš, da je v palestinskih begunskih taboriščih v Libanonu na tisoče in tisoče ljudi. Če sedaj rečemo: 'Vsi lahko pridete'... tega preprosto ne zmoremo.«

V vse skupaj je nato posegel moderator srečanja in poudaril, da Reem ni želela nekaj narediti »prima«, ampak izpostaviti težavno življenjsko situacijo, v kateri se je znašla. A Merklova se ni dala in je med drugim odgovorila, da se zaveda, da je to težko in da jo je zato želela potolažiti.

Moderator je nato spremenil temo, a kanclerki pred tem še dejal, da bi bilo lepo, če bi si zapomnila obraz tega otroka.

Merklovo so danes ostro napadli politični komentatorji in med drugim člani opozicijskih Zelenih. Označili so jo za brezčutno in pokroviteljsko. Nekateri pa so kanclerki stopili tudi v bran in izpostavljali, da je bolje biti odkrit in pragmatičen, kot dajati lažne obljube.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Bedak si ti, v to ne dvomim niti malo. Kar se pa moje pezije tiče mi je pa kristalno jasno kam pes taco moli in kaj moram narediti, da mi na stara leta ne bo težko. Definitivno pa NE RAČUNAM na penzijo, še manj pa na penzijo, ki mi jo bodo plačevale mase astronavtov z BV :cheer:
Kar daj si to v okvir in se čez trideset let zjokaj, kadar koli boš to pogledal. :p

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Jokal boš ti veliko prej, ko se bo zaradi parazitov in splošnega nedelovanja socialnih in pokojninskik sistemov sesul komplet sistem. In ne, trenutno aktualni migranti ti ga ne bodo rešili pa če še tako verjameš v to. Bodo prej še pohitrili propad.

• Všeč mi je
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, zelo sarkastično. Že danes podjetja iščejo delavce z lučjo pri belem dnevu in z djumbo plakati ob cestah. Čez nekaj let bo pa samo še huje. Tvoja šovinistična slovenska drža ti ne bo dajala kruha. :evil:

Ja, od hudiča si lahko pomagam z njimi? :mad:
Že z navadnim bosancem si ne morem, ker pozna samo kramp in puher. S šipterjem še blazno manj ... pa sta oba v primerjavi s temi arabci prava soseda.

Baš imaš nekaj močne izjave.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
Upam da bo ta propad še pred našimi "peMzijami"....

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Bizi ima recept za rešitev pokojninskega problema
socijalno zizat vmes pa malo parfume krast in pokojninska bo rešena

• Všeč mi je

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Vi pričakujete da boste doživeli pokojnino? optimisti:valjamse::fredi::evil:

Dejansko imaš prav. Glede na stopnjevanje obdavčevanja, višanje življenjskih stroškov in pa na višanje meje za doseg situacije, potrebne za izplačevanje pokojnine, je v tej naši prekrasni državici res zelo zelo zeloooo malo verjetno, da bomo doživeli (izplačano) pokojnino po trenutno obstoječem sistemu.

Tako da ja, to imaš popolnoma prav. Vsaj nekaj.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Vi pričakujete da boste doživeli pokojnino? optimisti:valjamse::fredi::evil:

Tisti ki je začel resno hoditi na šiht šele s 35 leti starosti, jo bo res težko dočakal - kakor je danes folklora v tvoji generaciji.
Zapomnite si, pokojninski sistem bo (in mora ) zdržal, razen če nam razpade kpl. družbeni sistem z Evropo vred.
Ga ni junaka med politiki ki bi ukinil penzije, ker takrat bo pa francoska revolucija pravi smrkavec v primerjavi z ulico, ki bi se zgodila.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
ne samo pričakujemo ampak zahtevamo. Takšna je pogodba, danes vplačujemo jutri hočemo izplačila.
Smej se ti kolk češ, dnar boste dali pa če vsi migranti brez socijalne ostanejo.

Ti se kar tolaži da jo boš doživel... Mogoč jo boš če si starejši od 50 let če maš manj od 40 pa ne razmišljaj o njej... kaj preveč žal..

• Všeč mi je
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.