Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #9334

Demz in miflo

Kak sta pametna da kr poka..

Sama vesta da je pokojniniski zakon v k... In da ne bo nikoli bolše..

če pa sta vidava optimista in mislita da bosta doživela pokojnino je res neumno razmišljanje razen če ne vidita kam gre zakon o tej zadevi..

Al pa sta sineka kakega direktorja itn..:evil:

S podmladkom ki se mu ne ljubi delat (ne zgolj "hodit na šiht" :fredi: ) odzadaj, sva menda res kar precejšnja optimista. :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: miflo
I

Izbrisan uporabnik #9334

Preganja oz. naklada lahko vsak plesniv, kaj pa opravi, je pa druga pesem..mamca ga je skenslala, jagababa še bolj, kaj boš potem. :D

Jaz nič. Za svoj sex se naj pa kar sam pobriga, mar misliš da mu ga bom jaz rihtal?
Kar se pa mojega cenjenega mnenja tiče, mi je pa še meni malce žal za Mamco... (ker je tako malo prisotna), bi znala biti dobra mrha.
Za Jagababo pa - neee ! Ga raje nastavim pred Flokita zunaj pred bajto pa naj on v njega laja!

• Všeč mi je

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Pa koga briga penzija, al bo al ne bo, saj je socialna višja, kot penzija, trend gre pa v višanje socialnih pomoči in v manjšanje penzij.
Bo boljš, da bomo po 40 letih dela vzeli socialno, kot pa penzijo. kater pa ne dela bo pa samo nadaljeval s socialno...

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Pa koga briga penzija, al bo al ne bo, saj je socialna višja, kot penzija, trend gre pa v višanje socialnih pomoči in v manjšanje penzij.
Bo boljš, da bomo po 40 letih dela vzeli socialno, kot pa penzijo. kater pa ne dela bo pa samo nadaljeval s socialno...
če boš ti vzel socijalno ti bodo oni bajto, v tem je razlika

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Bedak dejansko računa, da nam bo pokojninsko problematiko reševala masa dela nevajenih migrantov. Bi se smejal, če ne se nebi bilo za zjokat.
Tepec, nikjer nisem napisal, da nam bodo problematiko reševali obstoječi migranti.:bonk: Saj noče nihče ostati pri nas. :jok: Reševali jo bodo migranti, ki jih bomo sami vabili k nam, tako kot pred desetletji, ko smo po Bosni kar z avtobusi hodili po rudarje za velenjski rudnik.
Tisti, ki vidijo kaj dlje od svoje riti, že sedaj računajo na delavce iz Moldavije, Ukrajine in drugih držav izven EU. Prišli bodo sami mladi, močni fantje, poženili se bodo pri nas, saj imajo naša dekleta že od nekdaj rade tujo kri. In čez nekaj desetletij bomo dobili nove Slovence, ki bodo delali za vaše penzije. Čeprav ne bodo čistokrvni, pa njihov denar ne bo nikomur smrdel. :)

I

Izbrisan uporabnik #15304

Tepec, nikjer nisem napisal, da nam bodo problematiko reševali obstoječi migranti.:bonk: Saj noče nihče ostati pri nas. :jok: Reševali jo bodo migranti, ki jih bomo sami vabili k nam, tako kot pred desetletji, ko smo po Bosni kar z avtobusi hodili po rudarje za velenjski rudnik.
Tisti, ki vidijo kaj dlje od svoje riti, že sedaj računajo na delavce iz Moldavije, Ukrajine in drugih držav izven EU. Prišli bodo sami mladi, močni fantje, poženili se bodo pri nas, saj imajo naša dekleta že od nekdaj rade tujo kri. In čez nekaj desetletij bomo dobili nove Slovence, ki bodo delali za vaše penzije. Čeprav ne bodo čistokrvni, pa njihov denar ne bo nikomur smrdel. :)
Tudi danes še vedno na veliko rekrutiramo Bosance in tudi zanje je Slovenija odskočna deska na Zahod.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Utišaj me, z argumenti, ne z banom.

Če bi si dejansko vzel toliko časa, da bi te utišal s starimi posti, bi pa našla kak nov izgovor oz. twist tako da ni pogojev, da grem to iskat. Kot že rečeno - če bi šlo za skorajda kogarkoli drugega bi absolutno šel v nadaljno argumentirano debato, ti si mi pa že dooolgo časa nazaj pokazala kako pa ti deluješ. So it's a no.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Če bi si dejansko vzel toliko časa, da bi te utišal s starimi posti, bi pa našla kak nov izgovor oz. twist tako da ni pogojev, da grem to iskat. Kot že rečeno - če bi šlo za skorajda kogarkoli drugega bi absolutno šel v nadaljno argumentirano debato, ti si mi pa že dooolgo časa nazaj pokazala kako pa ti deluješ. So it's a no.
Abejžno

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113

Aha aha, ti bedak nisi pisal o obstoječih migrantih, ki so aktualna tematika zadnjih mesecev in let in še več, očitno misliš, da se pri teh migrantskih (in pokojninskih problematikah) da vse tako lepo ločevati in ni vse povezano u 3 PM, LOL. Da ne omenjam tega, da se je vse te migrante najprej branilo zaradi tega, ker jim je treba rešiti življenje 10 držav stran od vojne, zdaj se jih pa zagovarja kot bodočo delavno silo za penzije a že ptički na veji pojejo kaj se dogaja v Nemčiji, ki je svetlobna leta pred nami kar se izkušenj tiče z delom ter migrantskimi delavci in to za več generacij, ROFL.

Ok, potem je pa vsa ta debata res še bolj nesmiselna, kot sem si mislil. Over & out :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: endvatri in miflo

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.932
6.006
113
Ja, zelo sarkastično. Že danes podjetja iščejo delavce z lučjo pri belem dnevu in z djumbo plakati ob cestah. Čez nekaj let bo pa samo še huje. Tvoja šovinistična slovenska drža ti ne bo dajala kruha. :evil:
Z nepismenimi iz BV si bodo bolj težko pomagala, razen če gre za izpostavo Auschwitz-a.

Ja, zelo sarkastično. Že danes podjetja iščejo delavce z lučjo pri belem dnevu in z djumbo plakati ob cestah. Čez nekaj let bo pa samo še huje. Tvoja šovinistična slovenska drža ti ne bo dajala kruha. :evil:
Z nepismenimi iz BV si bodo bolj težko pomagala, razen če gre za izpostavo Auschwitz-a.
Od kdaj ni več vojne v Siriji?

https://syria.liveuamap.com/
Tisti rjavi del na desni strani je pretežno puščava (trikotnik), enako mali krogec na jugu.

Idlib je zadnja postaja zmernih glavorezcev (zgoraj levo).

80-90% prebivalcev Sirije živi na ozemlju pod nadzorom vlade.

• Všeč mi je
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.